Az E-Team

Küldetésük: megvalósítani a lehetetlent

Lehetetlen? Ők nem ismerik ezt a szót! Teljesítmény, kitartás, kreativitás, hatékonyság: ez csapatuk jelmondata! Mindig tudják a megoldást. Bármihez fogjanak is, a végeredmény mindig tökéletes lesz. Mert imádják, amit csinálnak. Power X-Change akkus szerszámokkal és kerti gépekkel felszerelkezve néznek szembe a kihívásokkal, és bármilyen küldetést teljesítenek: ők a Power X-Change technológia specialistái. Megbízójuk: Oliver Kahn, az FC Bayern ügyvezetője 

És hogy kik is ők? Ismerje meg a E-Teamet! 

Az E-Team

A csapat, amely nem ismeri a lehetetlent

Ő felel a küldetések sikeréért. Mindig van egy terve, és mindig három lépéssel előre jár. Ismeri a küldetés valamennyi részletét, mindenkinél jobban ismeri a csapatát, ismeri a Power X-Change rendszert, és bármit megvalósít - sokszor még a lehetetlent is! Ő az E-Team higgadt géniusza. Stressz? Ugyan! Az ő szótárából hiányzik ez a szó! Azt azonban nagyon is jól tudja, mire képes a csapata!

Mindig csak előre, közhelyek és sallangok nélkül. Sky különös érzékkel látja meg a dolgok lényegét. Precíz és vérbeli profi, aki minden idegszálával a küldetésre összpontosít. Kihívások? Ugyan! Legfeljebb a szemöldökét ráncolja egy kicsit. Mindössze egyetlen gyengepontja van: ha teljesítményről van szó, néha túllő a célon.

Miért lenne normális, ha egyszer őrült is lehet?! Ha valaki szobrot farag majd a buzgóságról, akkor egészen biztos, hogy azt B arcáról fogja mintázni. Imádja a munkáját: minél szokatlanabb és bonyolultabb valami, annál jobban felcsigázza. Ha van olyan feladat, amibe másnak beletörik a bicskája, ő csak legyint, és annyit mond: „hm, izgalmas”. Addig babrál, amíg meg nem találja a megoldást, ami gyakran éppoly zseniális, mint amilyen kreatív.

Probléma adódott? Mike pillanatok alatt elgördíti az akadályokat az útból. Ráadásul széles vigyorral és folyamatosan dudorászva. Mindegy, milyen hosszú egy küldetés. Akkor van igazán elemében, ha dolgozhat. Ki gondolta volna, hogy éppen ő az, aki a csapatban a legjobban ért a növényekhez?!

4
Specialista
200+
Akkumulátoros készülék
1
Csapat

Ha ő telefonál, az csakis egyet jelenthet:

újra meg kell valósítani a lehetetlent.

Megbízóként pontosan tudja, mit akar, mint ahogyan azt is, hogy vannak olyan küldetések, amelyeket csak az E-Team képes teljesíteni. Még akkor is, ha a módszerei néha fura vigyort csalnak a csapat arcára...

Az E-Team küldetése: megvalósítani a lehetetlent, már a TV-ben is!

Értékelés: kiválóan megfelelt!

Az E-Team felszerelése a legnehezebb körülmények között is megállja a helyét

Akkuról üzemeltethető, tartós és precíz:

bemutatjuk a GE-CH 36/65 Li akkumulátoros sövényvágót

Frank, az örök maximalista a GE-CH 36/65 akkumulátoros sövényvágóval dolgozik legszívesebben, mert ezzel még a legbonyolultabb sövényvágási küldetések teljesítése sem jelenthet gondot: a 30 mm fogtávolság és a lézerrel vágott, gyémántcsiszolású acélból készült kések maximális pontosságot, tartósan éles megoldást, hosszú élettartamot és tökéletes végeredményt biztosítanak - még vastagabb ágak esetén is. Ha pedig szebbé varázsolta a sövényt, akkor a két akkut több mint 250 másik Power X-Change készülékhez is használhatja!

„Szénkefe nélküli motor, 3,2 joule ütőerő és 36 volt két Power X-Change akkumulátorral: ezzel az ütőkártyával még a legkeményebb küldetést is könnyedén teljesítheti!”
Mike
The Muscle

Kő kövön nem marad: a sokoldalú erőgép

Akkumulátoros ütvefúró-csavarozó

Erős, hatékony és gyors - csakúgy, mint Skye, aki annyira szereti akkus ütvefúró-csavarozóját, hogy még a szabadnapján sem tud megválni tőle. A sokoldalú TE-CD 18/50 Li-i BL (2x2,0Ah) készülékkel fúrhat, csavarozhat és ütvefúrhat, így nélkülözhetetlen segítőtársa lesz, bármilyen küldetésre kell is indulnia.

„Az E-Team teljes Power X-Change felszerelése”

Még nagyobb teljesítményre van szüksége?

Ismerje meg akkumulátorrendszerünket és tekintse meg kerti- és szerszámgépeinket! Kizárólag az Einhell-től.