További találatok

Váltsa valóra elképzeléseit bárhol és bármikor

az Einhell Power X-Change akkumulátorrendszerével

Szeretné kertjét valóságos Édenkertté varázsolni anélkül, hogy folyton a vezetékekkel és hosszabbítókkal kelljen bajlódnia? Akkor most valóra válthatja az álmát!

Miért hagyná, hogy gúzsba kössék a hosszabbítók, ha a Power X-Change akkus termékeivel szinte bármit megvalósíthat az otthonában, a kertjében, vagy akár a műhelyben is? Használja ugyanazt az akkumulátort több mint 200 kerti- és szerszámgépünk bármelyikéhez.

Ismerje meg a nemzetközi tv-kampányunk sztárjait, amelyek nélkülözhetetlenek lesznek az Ön barkácsprojektjeihez is.

Vezeték nélküli, határtalan szabadság a kertben

Amikor a kertészkedés többé már nem munka, hanem igazi kikapcsolódás

"A Power X-Change akkumulátoros készülékei vezeték nélküli, határtalan szabadságot biztosítanak, és így a kertészkedés már-már igazi kikapcsolódássá válik. Ha az akkut a Freelexo robotfűnyíróhoz használja, akkor egész biztosan!"
Anna
Megvalósító

Tévésztárjaink

megtekintése

Robotfűnyíró

FREELEXO

A sokoldalú segítőtárs. Az Einhell FREELEXO 800 LCD BT Solo a nagy teljesítményű és határtalan rugalmasságot biztosító Power X-Change rendszercsalád tagja. A Bluetooth-on keresztül párosítható mobilalkalmazásnak, illetve a készüléken található felhasználóbarát LCD-kijelzőnek köszönhetően könnyen és kényelmesen vezérelhető. Az alkalmazás segítségével napra pontosan előre beprogramozhatjuk a készülék üzemidejét. A multizónás üzemmód még a rendkívül komplex, szegletekkel teli kertekhez is tökéletes megoldást kínál. 

Akkumulátoros sövényvágó

ARCURRA

A precíz segítőtárs. A vezeték nélküli ARCURRA 18/55 a Power X-Change termékcsalád nagy teljesítményű tagja. Az ARCURRA sövényvágó lézerrel vágott, gyémántcsiszolású acélból készült kései maximális precizitást és hosszú élettartamot garantálnak. Az akkumulátoros sövényvágó vágáshossza 55 centiméter, a kések pedig percenként akár 2700 vágást is végezhetnek. A hosszú élettartamról a fém hajtómű gondoskodik.

Akkumulátoros kerti szivattyú

AQUINNA

Az erőteljes segítőtárs. Az AQUINNA kerti szivattyú 2 db 18 V Power X-Change akkumulátorból nyeri az energiát. Segítségével újrahasznosíthatja kertjében az esővizet, illetve a kutakban és víztározókban összegyűlt vizet. A kétfokozatú ECO-kapcsolóval kiválaszthatja a megfelelő üzemmódot, és ezáltal nem csak a pénztárcáját kíméli, hanem a környezetet is óvja. A fagy és túlmelegedés elleni védelemnek köszönhetően a szivattyú minden évszakban használható.

A többi tévésztár

megtekintése

FREELEXO, ARCURRA és AQUINNA termékeink mellett további Power X-Change kertigépeket is megismerhet a nagyközönség. Legyen szó öntözésről, gyepápolásról, a sövény vagy a lombkoronák szebbé varázsolásáról, a Power X-Change segítségével a kertészkedés már-már igazi kikapcsolódássá válik.

Sokoldalú segítőtárs, kiváló teljesítmény

18 V 4-6 Ah Multi-Ah Power X-Change akkumulátorcsomag

A 18 V 4-6 Ah Multi-Ah akkumulátor az Einhell multifunkcionális és szabadon kombinálható Power X-Change akkumulátorrendszerének szíve és lelke. Az univerzális Power X-Change akkumulátorok elegendő energiát és teljesítményt biztosítanak az Einhell valamennyi vezeték nélküli kerti- és szerszámgépéhez, bármilyen munkáról legyen is szó. Miért érdemes kipróbálnia? Mivel mindössze egyetlen akkura és töltőre lesz szüksége ahhoz, hogy valamennyi kerti- és szerszámgépét üzemeltesse, ezért nem csak jelentős kiadásoktól kíméli meg magát, hanem a környezetet is óvja.

Főszereplőink mellékszerepben

Ismerje meg Megvalósítóinkat

Újra találkozhatnak Megvalósító kollégáinkkal a tévében: az egyik új reklámunkban körbevezetjük Önt a kertben, míg a másikban a mi drága Annánk és André enged betekintést az autóversenyzés világába, a BMW i Motorsporttal való együttműködésnek köszönhetően. Roger Griffiths, a BMW i Andretti Motorsport csapatfőnöke röviden elmondja, miért értékelik már évek óta oly nagyra az Einhell Power X-Change akkumulátoros szerszámgépek nyújtotta, vezeték nélküli szabadságot, és hogyan segíti ez őket a boxutcában.

Meggyőző akkumulátorteljesítmény

Power X-Change a Formula-E versenygarázsában

"Nap mint nap dolgozunk az Einhell szerszámgépeivel, amelyek így valószínűleg tízszer nagyobb igénybevételnek vannak kitéve, mintha csupán otthoni munkákhoz használnánk őket. Ezek után nem kérdés, hogy maximálisan megbízunk az Einhell készülékeiben! A legjobb az egészben pedig az, hogy ugyanazt az akkumulátort bármelyik készülékhez használhatjuk!"
Roger Griffiths
A BMW i Andretti Motorsport csapatfőnöke

Tévésztárjaink

Kiemelkedő teljesítmény a versenygarázsban

Akkumulátoros fúró-csavarozó

A robusztus segítőtárs

Az Einhell TE-CD 18/50 Li BL Solo akkumulátoros fúró-csavarozó egy rendkívül sokoldalú segítőtárs. Mivel nem csak könnyen kezelhető, hanem meggyőző teljesítményével gyors és pontos végeredményt is biztosít, ezért nem hiányozhat egyetlen ezermester szerszámoskamrájából sem! A szénkefe nélküli motor nagyobb teljesítményt és hosszabb élettartamot szavatol, mint a szénkefés motorral gyártott változatok. A lítium-ion technológiával készült akkuknál nincs mélykisülés, ezért a készüléket bárhol és bármikor bevetheti. Az akkumulátoros fúró-csavarozó a Power X-Change termékcsalád tagja, így a sorozat valamennyi PXC akkumulátorával üzemeltethető.

PRESSITO

Hibrid kompresszor

Az Einhell Pressito kompresszora egy multifunkciós nagynyomású és alacsony nyomású pumpával felszerelt hibrid készülék, amely alacsony nyomású szívó funkcióval is rendelkezik. Az Einhell praktikus hibrid kompresszorát elektromos hálózatról és a Power X-Change termékcsalád 18 V rendszerakkumulátoráról is üzemeltetheti (6 az 1-ben funkció). Mivel a nagynyomású pumpával felszerelt Pressito segítségével pillanatok alatt felfújhatja a gumiabroncsokat, ezért nem csak a garázsban, hanem útközben is nélkülözhetetlen segítőtárs lehet. Sportolás közben is hasznát veheti: fújja fel a labdát a pálya szélén, vagy ellenőrizze a keréknyomást, mielőtt egy hosszabb kerékpártúrára indul.

Akkus lámpa

A 2500 lumen valóban fényt visz a sötétségbe

Az Einhell TE-CL 18/2500 LiAC - Solo akkumulátoros lámpa 2500 lumen fényáramával valóban fényt visz a sötétségbe. A Power X-Change család tagjaként a rendszercsalád valamennyi akkumulátorával kombinálva üzemeltetheti. Az újratölthető lámpa nem csak rosszul megvilágított helyiségekben – például pincékben, építkezéseken, padlásokon vagy a műhely sötét sarkaiban – nélkülözhetetlen segítség, hanem kiváló látási viszonyokat biztosít kempingezéshez, vagy akár áramkimaradás esetén is. Ha éjszakai túrára vagy napnyugta utáni sétára indul, vagy valamilyen szabadtéri tevékenységet tervez, akkor mindig vigye magával a lámpát, hiszen egy elektromos hálózattól függetlenül működő fényforrásra bármikor szüksége lehet.

Akkumulátoros ütvecsavarozó

Szénkefe nélküli motor – még több erő és hosszabb élettartam

Az Einhell TE-CW 18 Li BL-Solo akkumulátoros ütvecsavarozó ideális segítőtárs az otthoni gépjárműpark ápolásához és karbantartásához. Felejtse el az őszi és tavaszi kerékcserékkel járó bajlódást: az anyákat egyszerűen és gyorsan meglazíthatja a készülékkel. A kimagasló teljesítményű ütvecsavarozót használva nem kell többé fáradságos munkával, kézzel lelazítania a kerékcsavarokat. A szénkefe nélküli motor nagyobb teljesítményt és hosszabb élettartamot szavatol, mint a szénkefével felszerelt társai.

Akkumulátoros hőlégfúvó pisztoly

Nagy teljesítményű hőlégfúvó pisztoly 2 hőmérséklet-beállítással

Az Einhell TE-HA 18 Li - Solo akkumulátoros hőlégfúvó pisztoly a csúcsminőségű és rendkívül sokoldalú Power X-Change rendszercsalád nagy teljesítményű tagja. A készüléket használva két hőmérsékletfokozat közül választhat. Használja modellezéshez készült műanyagok finomformázáshoz, ragasztófóliák, lakkok, ragasztómaradékok és festékrétegek eltávolításához: a hőlégfúvó pisztoly minden területen megállja a helyét! A hőmérsékletfokozatot a LED-kijelzőről olvashatja le. A biztonságos működést a túlmelegedés-védelem garantálja. A mechanikus fúvóka-ledobó segít a fúvókák könnyű és biztonságos levételében. Segítségével pillanatok alatt leveheti a készülékhez mellékelt szűkítőt, valamint a széles- és reflektorfúvókákat.

Még ettől is többre van szüksége?

Fedezze fel akkumulátorrendszerünket, valamint kerti- és szerszámgépeinket. Kizárólag az Einhell-től.