Az Einhell büszke rá, hogy

Mercedes-AMG PETRONAS F1 Team partnere lehet.

2023. január 1-jétől a Mercedes-AMG PETRONAS F1 Team  'Offical Tool Expert' partnereként segíti a motorsport élvonalába tartozó F1 csapatot. Büszkék vagyunk arra, hogy akkumulátoros készülékeinkkel partnerként támogathatjuk a Mercedes csapat munkáját, és így bebizonyíthatjuk, hogy szakértelmünk és akkus megoldásaink még a legszélsőségesebb körülmények között is megállják a helyüket.

KÉT PARTNER. MAXIMÁLIS TELJESÍTMÉNY.

Amikor a vezeték nélküli szakértelem új szintre lép.

Amikor minden a technológiáról szól. Erő. Kitartás. És szenvedély. A maximális TELJESÍTMÉNY biztosítása érdekében. A Formula-1 versenysorozat és a Mercedes-AMG PETRONAS F1 Team neve egybeforrott a kiváló minőséggel, a maximális teljesítménnyel, a kitartással és a páratlan technológiai megoldásokkal – pontosan úgy, ahogyan az Einhell akkumulátorainak és szerszámgépeinek esetében is. Az Einhell és a Mercedes-AMG Petronas F1 Team közös vonása, hogy munkájukat és jövőjüket mindketten a kiváló minőségű alkatrészekre, és a legintelligensebb, leghatékonyabb rendszerre alapozzák.

Támogatás a versenypályán és azon kívül

Logónk az F1 autón és ruhákon

„Büszkék vagyunk arra, hogy az elmúlt évtized legsikeresebb Formula‒1-es versenycsapatát 'Offical Tool Expert' partnereként akkumulátoros készülékeinkkel támogathatjuk, és így akkumulátortechnológiai megoldásainkat és szakértelmünket még a legszélsőségesebb körülmények között is próbára tehetjük.”
Andreas Kroiss
Az Einhell Germany AG vezérigazgatója

Az Einhell és a Mercedes-AMG PETRONAS F1 Team: a „tökéletes páros”.

Interjú Toto Wolffal, a Mercedes-AMG PETRONAS F1 Team csapatfőnökével és ügyvezető igazgatójával.

Toto, mi a közös a Mercedes-AMG PETRONAS F1 Teamben és az Einhellben?

Toto: Elsősorban a technológia, hiszen úgy gondolom, minden ezen nyugszik az Einhellnél és a Mercedes-AMG PETRONAS F1 Teamnél is: mindkettőnk eltökélt célja, hogy úttörő megoldásokat kínáljunk, egyre magasabbra tegyük a lécet, és az iparágban folyamatosan új mércéket állítsunk fel. Másodsorban a döntéshozók energiája és elszántsága.

 

Toto, a csapat ügyvezetőjeként Ön arra törekszik, hogy minden évben megszerezze a konstruktőri világbajnoki címet. Elvárja ugyanezt a csapat partnereitől is?

Toto: Egyértelmű, hogy a bajnokságot nem nyerheti meg mindig ugyanaz a csapat vagy cég. Fontos azonban, hogy minden helyzetből a lehető legtöbbet tanuljuk, és folyamatosan törekedjünk a fenntartható sikerre. Úgy látom, valamennyi partnerünk keményen dolgozik, hogy közösen sikereket érhessünk el. Már a legelső találkozás során egyértelmű volt, hogy a Mercedes-AMG PETRONAS F1 Teamben és az Einhell csapatában van valami közös: az egyedülálló értékrend, ami nélkülözhetetlen az együttműködéshez.

„Örömünkre szolgál, hogy az Einhellt is partnereink között üdvözölhetjük, hiszen a technológia szüntelen fejlesztésével folyamatosan új mércéket állítanak fel az iparágban. Az Einhell akkumulátoros készülékeit használva ‒ maximális teljesítmény mellett ‒ mindig a legújabb és legfejlettebb technológia előnyeit élvezhetjük."
Toto Wolff
A Mercedes-AMG PETRONAS F1 Team csapatfőnöke és ügyvezető igazgatója