Az Einhell világszerte

Sikeres nemzetközi nagyvállalat, erős németországi kötődéssel

Bár 1964-es alapításától kezdve tudatosan fejlődött és tört nemzetközi babérokra, az Einhell mindig hű maradt a gyökereihez. Bár a Hans Einhell GmbH mára világméretű konszernné nőtte ki magát, a központ, amely ma az Einhell Germany AG nevet viseli, maradt ugyanabban a kisvárosban, amelyben alapították: Landau an der Isar-ban. A termelés egy részének Spanyolországba történő kiszervezésével a cég már 1968-ban megtette első lépéseit a nemzetközivé válás útján.

Az Einhell konszern a világ több mint 49 országában napjainkban mintegy 2700 munkavállalót foglalkoztat. A cég termékeit több mint 99 országban értékesítik, melynek eredményeképpen az Einhell 2022-ben kb. 1.032,5 millió eurós forgalmat bonyolított le. A fejlesztés és a nemzetközivé válás azonban itt nem állt meg, hiszen az új célpiacok már radarra kerültek, és a következő évek egyik legfontosabb feladata ezeknek a piacoknak a meghódítása lesz.

A kiváló minőségű szerviz szolgáltatások és az olyan innovatív termékek, mint például a Power X-Change akkumulátor rendszer elsődleges célja, hogy az Einhell meglévő és jövőbeni ügyfeleit lenyűgözzék, segítsék a hosszútávú tervezési folyamatokat, és fenntartható növekedést biztosítsanak - nemzetközi szinten, természetesen.

Otthon, bajor földön - mégis szerte a világban

Kérdése van termékeinkkel, szolgáltatásainkkal, vagy bármi mással kapcsolatban? Kollégáink több mint 49 országban állnak az Ön rendelkezésére!

Az Einhell világszerte

99+
Országok
49
Képviseletek
2700+
Alkalmazottak
1.032,5 Mio €
Forgalom