Egy igazi sikertörténet - nagyon röviden

Ez az Einhell Hungária története

Az Einhell Hungária Kft., a német Einhell Germany AG anyacég 100%-os tulajdonú leányvállalata, és a magyar piacon 1996 óta van jelen. Székhelyünk Budakeszin található, mely egyben szerviz és mintabolti funkciót is ellát.

Minőségi barkács és kerti gépek rendkívül széles választékát kínáljuk, így szinte biztos, hogy Ön is megtalálja az ideális terméket, legyen szó bármilyen munkáról! Az Einhell termékekhez természetesen rengeteg kiegészítő és tartozék is rendelkezésre áll, és a kiváló minőségű kwb cikkek csak még élvezetesebbé teszik a munkát.

Országszerte rengeteg profi és segítőkész partnerünk garancia arra, hogy Ön bárhol is lakik, könnyedén és megfelelő szakmai támogatással érheti el termékeinket.

Nagy örömünkre szolgál, hogy a Power X-Change rendszer segítségével már összekapcsolhatóvá váltak a kertészeti és a szerszámgépek is. Ezen innovatív akkumulátoros rendszer minden bizonnyal az Ön tetszését is elnyeri.

Térjen be országszerte bármely partnerünkhöz, vagy Budaörsi utcában található mintaboltunkba. Garantáljuk, hogy tudunk Önnek segíteni!

Az Einhell története:

  • 1996 óta a magyar piacon
  • Kiemelkedően sok partner országszerte
  • Dinamikusan bővülő termékkínálat
Filozófiánk: Kiváló minőségű, verhetetlen ár-érték arányú termékek és prémium szintű ügyfélkiszolgálás: ezek az Einhell alappillérei.

Egy igazi sikertörténet Németországból

Hogyan született az Einhell?

Amikor Josef Thannhuber átvette nagybátyja, Hans Einhell szerelvény szaküzletét az 1960-as évek elején, akkor még ő sem sejthette, hogy egy nap majd történelmet ír ezzel. Napjainkra - több mint 50 évvel később - az Einhell AG a világ egyik piacvezető vállalatává nőtte ki magát a barkács üzletágban. A több évtizedes kemény munkát, a soha meg nem törő lelkesedést és a stratégiai szemlélet irányította vállalatvezetést végül siker koronázta. Igen, az Einhell tényleg egy igazi sikertörténet!

További információt a vállalatról az Einhell Germany AG honlapján talál.