Einhell Compliance – a mi felelősségtudatunk

Az Einhell Hungária Kft. céges kultúráját a világos felelősségek rendszere, a kölcsönös tisztelet és bizalom jellemzi. Üzleti tevékenységünk lényeges eleme, hogy betartjuk a törvényeket és etikusan járunk el. Ez előfeltétele annak is, hogy a tevékenységünk sikeres és fenntartható maradjon. Fő célunk, hogy elkerüljük azokat a kockázatokat, amelyek megingathatják az ügyfeleink, részvényeseink, üzleti partnereink és a nyilvánosság bizalmát az Einhell Hungária Kft. iránt.

Visszaélés-bejelentési eljárás

A munkavállalók kérdéseikkel közvetlenül a vezetőikhez fordulhatnak, de megkereshetik az Einhell Hungária Kft., megfelelő részlegét is. Ebben az esetben ez a jogi osztály (Legal Department) vagy a vállalati ellenőrzési osztály (Corporate Audit Office).

Az Einhell megfelelőségi forródrótja (Einhell Compliance Contact) szintén rendelkezésre áll minden munkavállaló, ügyfél, beszállító és egyéb külső partner számára, ha bármilyen megfelelőséggel kapcsolatos kérdés felmerül. Ugyanide fordulhatnak, ha olyan kifogásolható eseményeket vagy olyan körülményeket észlelnek, amely törvénysértéshez vezethet. Az Einhell Hungária Kft. szavatolja, hogy az összes ide érkező megkeresést és bejelentést bizalmasan kezeli, és nem kísérli meg felderíteni a bejelentő kilétét. Ez azonban nem vonatkozik a rosszhiszemű vagy valótlan bejelentésekre.

Az Einhell megfelelőségi forródrótja (Einhell Compliance Contact) az alábbi címen érhető el Magyar és Angol nyelven:

Email: [email protected]