Einhell. Vezeték nélkül, tökéletesen.

Egyetlen akkumulátor már több 300 kerti- és szerszámgéphez

Viszlát, kábelrengeteg! A legmodernebb technológiának és a jó értelemben vett nagyravágyásunknak köszönhetően egy olyan akkumulátorrendszert alkottunk, amely mára az élet minden területén kábelek nélküli, határtalan szabadságot biztosít. Az akkuk a Power X-Change termékcsalád valamennyi készülékéhez használhatók, így gyakorlatilag valamennyi kerti- és szerszámgép (sőt, még a GOVECS elektromos rollerje is) ugyanazzal az akkuval üzemeltethető. Az alábbiakban megtudhatja, mi mindent tartogat még Önnek a rendszercsalád és az akkumulátorcsomagok, és mit is jelent a vezeték nélküli, határtalan szabadság, amelyet az Einhell garantál Önnek.

Ismerje meg a Power X-Change rendszert!

Nálunk bármilyen munkához megtalálja a megfelelő akkus készüléket

Power X-Change termékeink között a hobbikertészek, az ezermesterek és a szakemberek egyaránt megtalálják az elképzeléseik megvalósításához szükséges készülékeket, kezdve a fűnyíróktól az ütvefúrókon át, egészen az akkus fejezőfűrészekig. A PXC-termékcsalád több mint 300 készülékkel büszkélkedhet. Mindent megteszünk, hogy folyamatosan bővülő termékkínálatunkkal az élet minden területén jelen legyünk, és így határtalan szabadságot biztosítsunk felhasználóiknak. Egyetlen akku. 1000 lehetőség.

Fedezze fel az Einhell akkumulátorrendszerét! A Power X-Change rendszer

Vezeték nélküli szabadság.

A kertben és a műhelyben egyaránt.

Képzeljen el olyan egy világot, amelyben soha többé nem kell a túl rövid hosszabbítókábelek vagy a dugaljak száma és elhelyezkedése miatt aggódnia: egyszerűen csak helyezze be az akkut, és kezdje meg a munkát a fűnyíróval, a kerti szivattyúval, a fúrókalapáccsal, vagy épp a száraz-nedves porszívóval. Már egyetlen akkumulátor is elegendő a kerti- és szerszámgépek széles választékának üzemeltetéséhez. Igen, pontosan: ezt jelenti a határtalan szabadság, és ezt testesíti meg küldetésünk, a Power X-Change technológia!

Csúcstechnológia.

Bizonyított minőség.

A platform lelke a Power X-Change akkumulátorcsalád, melynek koncepcióját a kiváló minőségű, legújabb generációs akkucellákra és az intelligens akkumulátor-felügyeleti rendszerre (ABS) alapoztuk. Ennek eredményeként sikerült egy olyan rendszert megalkotni, amely hatékonysága, megbízhatósága és hosszú élettartama révén az iparág egyik legjobb és legmegbízhatóbb platformjává nőtte ki magát. A tartósságra az összes többi komponensnél – pl. a szénkefe nélküli motoroknál – is nagy hangsúlyt fektettünk. Ide kattintva még több hasznos információt olvashat az akkumulátortechnológiával kapcsolatban.

Kitartó.

Mindig, minden körülmények között.

Nem számít, mekkora projektbe fog bele: különböző kapacitású (Ah) akkumulátoraink között mindig megtalálja a munka elvégzéséhez szükséges legmegfelelőbb típust. Mindegy, hogy egy polcot kell felfúrnia, vagy egy egész faházat szeretne összeszerelni, mint ahogyan az is, hogy a kertje mindössze zsebkendő méretű, vagy akkora, mint egy focipálya: a Power X-Change rendszer segítségével könnyedén megvalósíthatja álmait. Sőt! Ha van két akkuja, amit felváltva tud használni, akkor szinte folyamatosan dolgozhat. A Power X-Change segítségével szinte bármilyen feladattal meg tud birkózni!

A Power X-Change akkumulátorrendszer

36 V

Twin-Pack technológia

A Twin-Pack technológiát nagy teljesítményigényű fűnyírók, láncfűrészek vagy épp száraz-nedves porszívók üzemeltetéséhez fejlesztettük. Ezzel a megoldással egyszerre használat két darab 18 V akkut, és így könnyedén dolgozhat olyan készülékekkel is, amelyek üzemeltetéshez 36 V feszültség szükséges.
Tovább
Extra teljesítmény

Power X-Change Plus

A Power X-Change Plus technológia azonos cellaszám mellett nagyobb teljesítményt biztosít.
Tovább
2 az 1-ben akkumulátor

Multi-Ah technológia

Az Einhell fejlesztése lehetővé teszi, hogy a felhasználó válasszon a 300%-kal hosszabb élettartam és az 50%-kal hosszabb üzemidő között.
Tovább
Maximális védelem

SEALED-technológia

Vízálló és teljesen porálló kivitel? Igen, pontosan! SEALED-technológiával tervezett Power X-Change akkumulátoraink vízsugár- és porállóak, és megfelelnek az IP57 besorolás előírásainak.
Tovább

Erős akkumulátorok: nagy teljesítményű készülékek

Rendkívül erős Power X-Change akkumulátoraink segítségével szinte bármilyen projektet könnyedén megvalósíthat. 1350 watt maximális teljesítményükkel az akkumulátoros kerti- és szerszámgépek semmiben nem maradnak el vezetékes versenytársaiktól. Nem kell 36 V akkumulátorokra váltania, ha nagy energiaigényű készülékkel dolgozik, hiszen a Twin-Pack technológia két 18 V Power X-Change akku erejét egyesíti, és így akár 2700 W teljesítményt is elérhet! Ennek a megoldásnak köszönhetően pénzt spórol, átláthatóbbá válik a szerszámosszekrény, a 18 V akkumulátorokat pedig később külön-külön is használhatja.

36 voltos megoldások: bemutatkozik a Twin-Pack technológia

Mivel az akkumulátorok különböző feszültségű és kapacitású változatban érhetők el, ezért könnyedén kiválasztja a munka intenzitásához és típusához legmegfelelőbb terméket. A Twin-Pack technológiát nagy teljesítményigényű fűnyírók, láncfűrészek vagy épp száraz-nedves porszívók üzemeltetéséhez fejlesztettük. Ezzel a technológiával egyidejűleg két darab 18 V akkumulátort használhat, melynek eredményeképpen egy 36 V feszültségű és 2700 W teljesítményű csomagot kap.

Még hosszabb üzemidő: a 36 V feszültséget igénylő készülékeknél a teljesítményre és az üzemidőre is nagy hangsúlyt fektettünk, így ezeknél további két (tehát összesen négy) akkumulátor segíti a felhasználót a munkák során. Ez a dupla Twin-Pack technológia lényege. Ha első két akku lemerül, akkor a rendszer automatikusan a két darab tartalék akkumulátorra vált. A GE-CM 36/47 HW Li akkumulátoros fűnyíró így például egy feltöltéssel 500 m² + 500 m² = 1000 m² területet képes szebbé varázsolni.

Még több erő: Power X-Change Plus

Az akkumulátorok kiválasztásakor ne csak az üzemidőt és a súlyt mérlegelje; a teljesítmény is elengedhetetlen szempont! Ha például egy sarokcsiszolót darabolásra szeretne használni, akkor az üzemidő (Ah-érték) kevésbé fontos, a rendelkezésre álló teljesítmény (W-érték) azonban annál inkább. Gondoljon csak bele: ha autózik, akkor hegymenetben vagy előzés közben nagyobb erőre, vagyis több lóerőre/kilowattra lesz szüksége. A Power X-Change Plus technológia azonos cellaszám mellett nagyobb teljesítményt biztosít. Az innovatív hűtés- és teljesítményközpontú kialakításnak, valamint a speciális celláknak köszönhetően a Power X-Change Plus akkumulátorok nem csak nagyobb teljesítményt, hanem hosszabb üzemidőt és élettartamot is garantálnak.

2 az 1-ben megoldások: ismerje meg a Multi-Ah technológiát!

Az Einhell Multi-Ah technológiája lehetővé teszi, hogy a felhasználó válasszon a 300%-kal hosszabb élettartam és a 60%-kal hosszabb üzemidő között. Power X-Change termékcsaládunk két Multi-Ah akkumulátorral büszkélkedhet: a 4-6 Ah akkumulátor mellett már az 5-8 Ah modellt is elérhető. A MULTI-Ah technológiának köszönhetően egyszerűen, mindössze egyetlen kattintással válthat 5 Ah és 8 Ah üzemmódok között. Az 5 Ah üzemmód kíméli az akkumulátor celláit, melynek köszönhetően a teljes élettartama legalább háromszor hosszabb lesz, mint a hagyományos lítium-ion akkumulátoroké. 8 Ah üzemmódban normál, átlagos élettartammal számolhat. Ez az üzemmód maximális üzemidőt biztosít még teljesítményintenzív munkák, például akkumulátoros fűnyírók vagy száraz-nedves porszívók használata esetén is. Ez számokban kifejezve azt jelenti, hogy 60%-kal hosszabb üzemidőt érhet el, mint 5 Ah üzemmódban.

Maximális védelem: SEALED-technológia

Vízálló és teljesen porálló kialakítás? Igen, pontosan! SEALED-technológiával tervezett Power X-Change akkumulátoraink vízsugár- és porállóak, és megfelelnek az IP57 besorolás előírásainak. Mindegy, hogy vízzel, fa- vagy fémmegmunkálásból származó porral kell megbirkóznia, a SEALED-technológiával készült kék gyűrűs akkuk ellenállnak a környezeti viszontagságoknak, és még akkor sem keletkezik bennük kár, ha 30 percet töltenek 1 méter mélyen, a vízfelszín alatt. A csatlakozóaljzat plusz érintkezőjén található integrált rövidzár elleni védelem azonnal lekapcsolja az elektronikát, ha víz éri a szenzort: így nem keletkezhet kár az akkuban. Ha megszáradt, az akku ismét használható. A SEALED-technológiával készült akkuk összes többi tulajdonsága megegyezik a Power X-Change Plus akkumulátorokéval: a rendkívül hatékony cellák nagyobb teljesítményt, hosszabb üzemidőt és élettartamot biztosítanak.

Partnereink, akik a Power X-Change technológiát választották

A Power X-Change technológia már nem csak a kerti- és szerszámgépágazatban hódít. Nagy teljesítményű akkumulátoraink már szabadidős tevékenységekhez is használhatók, és nélkülözhetetlen kellékeivé váltak a kempingezésnek és a kerékpározásnak. Partnereink egyes termékei már Power X-Change meghajtással üzemeltethetők, így például a GOVECS elektromos rollerje, a Jamara elektromos gyermekautója vagy a Blickle logisztikai szállítórendszere is Power X-Change akkuból nyeri az energiát. A Power X-Change technológiát használó partnerekről bővebb információt ide kattintva olvashat.

Műszaki adatok Olvasson utána, miért olyan különlegesek a Power X-Change akkumulátorok

Van már Power X-Change készüléke?

1
Akkumulátor-típus
300+
Készülékek
0
Kábelsaláta

Platformakkumulátorok: spóroljon egyszerűen és okosan!

Egy akkumulátor több készülékhez: ebben rejlik a Power X-Change lényege. Már egyetlen akkumulátorral is számos 18 V készüléket üzemeltethet, ami azért remek hír, mert így nem kell minden egyes akkus termékhez újabb és újabb energiaforrást vásárolnia. Készülékeinket szettben és „Solo-termékként”, azaz akkumulátor és töltő nélküli változatban is megvásárolhatja. Ezzel az okos megoldással pénzt takaríthat meg anélkül, hogy kompromisszumot kellene kötnie a funkciók vagy a minőség terén.

A környezet védelme mindenekelőtt

A Power X-Change rendszer lehetővé teszi, hogy számos kerti- és szerszámgépet ugyanazzal az akkumulátorral üzemeltessen, és így ne kelljen minden eszközhöz külön akkut és töltőt vásárolnia. Így összességében nem csak kevesebb akkura és töltőre lesz szüksége, hanem elkerülheti a rengeteg akku használatából eredő káoszt, óvja az erőforrásokat és a környezetet is – és mindezt úgy, hogy közben semmiről nem kell lemondania. 

Még több akkumulátorteljesítményt szeretnél?

Maradj naprakész hírlevelünkkel, vagy fedezd fel a kert és a műhely akkumulátoros szerszámait most.