Szervizfutár szolgáltatás

Szolgáltatásunk az Ön kényelméért - így működik!

Szervizfutár szolgáltatásunkat a vevőink számára is kényelmes ügyintézés érdekében hoztuk létre!

Szervizünk Budakeszin található, ezért amennyiben Önnek gondot okoz a termék behozatala, ingyenesen elszállítjuk meghibásodott Einhell termékét a garancia időtartama alatt.

A termék beérkezését követően szervizünk megvizsgálja a gépet. Amennyiben a garanciális igényt jogosnak találjuk, a szükséges javítások elvégzése után, szintén díjmentesen küldjük Önnek vissza a cikket (illetve szükség esetén egy új terméket). A szolgáltatás lejárt garancia esetén díjköteles!

Amennyiben a meghibásodott termék személyes behozatala mellett dönt, illetve további információra van szüksége, szervizünk elérhetőségét megtalálja weboldalunkon.

Kérem, válassza ki a megfelelő felhasználói kategóriát, és kattintson vagy a "Végfelasználó" vagy pedig a "Viszonteladó" képek egyikére.

Kedves Ügyfelünk! Kérjük, hogy a készülék dokumentációját (számla/blokk és jótállási jegy) minden esetben csomagolják a termék mellé.

Fontos információ

Ezúton szeretnénk felhívni a figyelmüket, hogy az ALZA.HU, KAMODY.HU és a MALL.HU internetes cégek nem állnak szerződéses kapcsolatban, és nem az Einhell Hungária Kft.-től szerzik be az Einhell termékeket, ezért a náluk vásárolt termékek esetében nem biztosítjuk a díjtalan futárszolgálat szolgáltatást garanciális meghibásodás esetén!

Felhasználói típus

Válassza ki a megfelelő felhasználói kategórát

Hogyan is működik ez? Pofonegyszerű!

Információ

Ismerje meg szolgáltatásunkat! A leírásban minden információt megtalál, amely a futár rendeléshez szükséges. Kérjük olvassa el ezeket figyelmesen.

Felhasználói típus

Válassza ki a megfelelő felhasználói. Kérjük figyelmesen olvassa el a termék szállításhoz való előkészítésének helyes módját.

Űrlap kitöltése

Pontosan és körültekintően töltse ki a szállításhoz szükséges adatokat tartalmazó űrlapot.

Úton a futár!

Amennyiben mindent rendben találunk, egy visszaigazoló email után már küldjük is a futárt!