Impresszum

Tartalomért és szerkesztésért felelős személy:

Einhell Hungária Kft.
Budaörsi utca 2749/2.
2092, Budakeszi
Magyarország

Telefonszám: +36 23 920 741
Email: [email protected]


Társasági forma: Kft.
Az Einhell Hungária Kft. adószáma: 12193242-2-13
A vállalatot képviseli: Dallos Gábor

Koncepció, kialakítás és fejlesztés

Communiacs - Webagency in Passau
Communiacs. Webfejlesztési, e-kereskedelmi és online marketing ügynökség

Szerzői jogok

Minden jog fenntartva. Az Einhell Hungária Kft. weboldalán lévő szövegek, ábrák, grafikai- és hanganyagok, illetve ezek elrendezése szerzői jogvédelem, és az egyéb kereskedelmi védelmet nyújtó jog hatálya alá esnek. A jelen weboldal tartalma nem másolható, terjeszthető, módosítható, illetve, harmadik fél nem kaphat hozzáférést kereskedelmi céllal. Az Einhell Hungária Kft. weboldalának egyes aloldalai tartalmaznak olyan képeket, amelyek szerzői jogával egy harmadik fél rendelkezik. Ezen a weboldalon keresztül nem kaphat jogot az Einhell Hungária Kft., Einhell Germany AG, vagy egy harmadik fél szellemi tulajdonának használatára.

Amennyiben arról nem rendelkeztek máshogy, az Einhell Hungária Kft. weboldalán található valamennyi védjegy a védjegy törvény hatálya alá esik. Ez kifejezetten vonatkozik az Einhell Hungária Kft. védjegyeire, pecsétjeire, céges logóira és emblémáira. A weboldalakon használt jelölések és dizájnelemek az Einhell Hungária Kft., Einhell Germany AG, vagy egy harmadik fél szellemi tulajdonai. Ezen a weboldalon keresztül nem kaphat jogot az Einhell Hungária Kft., Einhell Germany AG, vagy egy harmadik fél szellemi tulajdonának használatára.

Felelősség alóli mentesség

Az Einhell Hungária Kft. különös gondot fektet ezen weboldalak tartalmának összeállítására és rendszeres frissítésére. Ugyanakkor viszont, ezek csupán nem kötelező érvényű, általános információt tartalmaznak, amelyek nem helyettesítik az egyéni, személyes tanácsadást, segítve a leendő vásárlót a döntése meghozatalában. Az elérhető funkciók és termékek nagyban függenek attól az országtól, ahol a termékeket értékesítik. Ezek bármikor megváltozhatnak. Naprakész, pontos, részletes információt és pontos leírást termékeink egyes funkcióiról, az eszközökről és a termékjellemzőkről kizárólag hivatalos márkakereskedőinknél, vagy az importőrnél kaphat.

Az Einhell Hungária Kft. nem vállal garanciát arra, hogy a jelen weboldalon lévő információ naprakész, pontos és teljes, és hogy bármikor, akadálymentesen, gond nélkül hozzáférhető.

Amikor harmadik fél weboldalaira hivatkozunk (hivatkozások), az Einhell Hungária Kft. nem vállalja a felelősséget ezeknek az oldalaknak a tartalmáért. A hivatkozásra kattintva Ön elhagyja az Einhell Hungária Kft. információszolgáltatási területét. Az eltérő szabályozások ezért alkalmazhatóak a harmadik fél szolgáltatásaira vonatkozóan, különös tekintettel az adatvédelemre.

Hanyagságból elkövetett enyhe fokú kötelességszegés esetén az Einhell Hungária Kft. nem vállal felelősséget a kapcsolódó szolgáltatásokért – különös tekintettel az Einhell Hungária Kft. által biztosított és az Einhell Hungária Kft. weboldalán található dokumentumok letöltéséért – kivéve, ha a szerződésben rögzített alapvető kötelezettségeit (élet, egészség és a test védelme) megsérti, illetve, ha nem a termékfelelősségi törvényben foglaltaknak megfelelően jár el. Ugyanez érvényes képviselőink kötelességszegése esetén is.