Lenyűgöző mérnöki teljesítmény, csúcstechnológiai megoldások

Kimagasló precizitás és a legkorszerűbb gyártási folyamat találkozása

Mi vagyunk az akkumulátorok specialistái!

Power X-Change akkumulátoraink még a legszigorúbb minőségi követelményeknek és biztonsági előírásoknak is megfelelnek

A szerszámgépek akkumulátorai számtalan különféle komponensből állnak, amelyek kizárólag akkor kerülhetnek bele a Power X-Change akkumulátorcsomagjába, ha – egyenként is – megfelelnek a legmagasabb szintű biztonsági előírásoknak és minőségi követelményeknek. A teljesítmény mellett a biztonság is elengedhetetlen szempont, különösen töltés, tárolás, szállítás, illetve intenzív használat közben.

Legmodernebb technológia

Bevált minőség

Kitartó

Cellák, akkumulátorcsomagok, aktív akkumulátor-felügyeleti rendszer (ABS) Ezek a paraméterek teszik különlegessé a Power X-Change akkumulátorrendszert

Akkumulátorcellák

Kiváló minőség, ellenőrzött biztonság

Power X-Change akkumulátorainkhoz kizárólag csúcsminőségű lítium-ion cellákat használunk, amelyek ismert nemzetközi gyártóktól és régi, megbízható beszállítóinktól érkeznek. A kiváló fenntartható minőséget és a biztonsági előírásoknak való maradéktalan megfelelést a rendszeres ellenőrzések és az automatizált gyártási folyamatok biztosítják. Akkumulátor celláinak kiválasztásánál nem csak a jól csengő névre alapoztunk: minden egyes akkumulátorcellát független automatizált vizsgálatnak vetünk alá, hiszen így tudjuk garantálni a 100%-os biztonságot. Ezen túlmenően regionális egyetemekkel és szakemberekkel együttműködve folyamatosan speciális minőségellenőrzésnek és értékelésnek vetjük alá akkumulátorainkat. Kisebb, könnyebb, nagyobb teljesítményű megoldások: akkumulátoraink továbbfejlesztésével folyamatosan bővítjük ismereteinket is.

Akkumulátorcsomag

Gondosan kiválasztott cellák, kiváló minőségű alkotóelemek

Mivel az egyes cellák pontos specifikációi a gyártási folyamattól függően változhatnak, a következetesség és biztonság érdekében szigorú kiválasztási kritériumokat alkalmazunk. Az Einhell Power X-Change akkumulátorai tökéletesen megtervezett és egymáshoz illeszkedő cellákból állnak. Fontos azonban, hogy az akkumulátorcsomag összes többi komponensének is meg kell felelnie a legmagasabb szintű követelményeknek. Az optimalizált hűtésű komponensektől kezdve az ütés- és porálló műanyag burkolatig mindent átvizsgálunk: a folyamatos ellenőrzések, tesztek és továbbfejlesztések teszik akkumulátorcsomagunkat a piac egyik legjobb és legbiztonságosabb szerszámgép-akkumulátorává.

Aktív akkumulátor-felügyeleti rendszer

Intelligens elektronika, hatékony akkumulátorvédelem

A maximális biztonságról és teljesítményről – az irányelveken és a gyártás során elvégzett szigorú ellenőrzéseken túlmenően – az akku teljes élettartama alatt az aktív akkumulátor-felügyeleti rendszer (ABS) gondoskodik. Valamennyi Power X-Change akkumulátorra igaz, hogy az aktív akkumulátor-felügyeleti rendszer a biztonság szempontjából fontos valamennyi alkatrészt felügyeli, és az összes cellát vezérli. Ez a megoldás hatékonyan segít a jellegzetes meghibásodások megelőzésében. Legyen szó mélykisülésről, túlfeszültségről, túlmelegedésről, önkisülésről vagy memória-effektusról, az aktív akkumulátor-felügyeleti rendszer már a korai szakaszban felismeri, és hatékonyan ellensúlyozza az esetleges káros hatásokat. Ha az akkumulátor állapota kritikussá válik (például káros túlmelegedés esetén), akkor az aktív akkumulátor-felügyeleti rendszer kikapcsolja az áramellátást, és így megóvja az akkut.

Maximális transzparencia

Optimális teljesítmény az Ön akkus készülékeihez

A kiváló minőség biztosításán túl arra is külön hangsúlyt fektettünk, hogy a Power X-Change akkumulátorok teljesítményét optimalizáljuk az Einhell akkumulátoros szerszámgépeihez. Lítium-ion akkumulátoraink – modelltől függően – akkumulátorként maximum 1350 W folyamatos teljesítmény leadására képesek. A 36 V feszültséget biztosító Twin-Pack technológiának köszönhetően a maximális teljesítmény megduplázódik. Az optimális működés biztosítása érdekében a Power X-Change akkumulátoros készülékeket az akkumulátor teljesítményéhez hangolják. A nagy teljesítményű készülékek esetében mindig adunk tanácsot arra vonatkozóan, hogy melyik akkumulátor nyújtja a lehető legjobb teljesítményt az adott kerti- vagy szerszámgép üzemeltetéséhez. Az akkumulátorok és készülékek közötti optimalizált működés hosszú élettartamot biztosít a Power X-Change akkumulátoroknak, így ezekre (garanciakiterjesztéssel) 3 év jótállást vállalunk.

Biztonságos töltőtechnológia

Tökéletes párosítás: Power X-Change akkumulátorok és töltők

Tökéletesebb már nem is lehetne: ismerje meg az Einhell Power X-Charger töltőt! A kifejezetten Power X-Change akkumulátorokhoz tervezett töltőink nem csak nagy teljesítményűek, hanem rendkívül biztonságosak is. Számos vezérlőmodul biztosítja, hogy az akkumulátorcsomag cellái egyenletesen és hiba nélkül töltődjenek fel. Az intelligens töltésfelügyelet nem csak az akkumulátor élettartamát hosszabbítja meg, hanem a biztonságot is tovább növeli. Ha túl alacsony a hőmérséklet, akkor a töltő megakadályozza, hogy cellazárlat keletkezzen. A töltő automatikusan kikapcsol, ha meghibásodást észlel, illetve, ha az akkumulátor teljesen feltöltődött.