Az Einhell termékcsalád

Az akkus csavarbehajtóktól a fűnyírókig és rádiókig

A megfelelő eszköz minden feladathoz: az Einhell termékcsaládban különböző, otthoni használatra való kiegészítők széles választékát találja. Ez lehetővé teszi az amatőr barkácsolók számára, hogy minden szükséges eszközzel felszerelhessék a saját műhelyüket, amire csak a szívük igazán vágyik, emellett rendelkezésükre áll a kertben használatos kiegészítők széles választéka is. Mindegy, hogy vezetékes, benzines vagy Power X-Change akkumulátorrendszerünkkel működik...a választás az Öné. A Power X-Change termékcsaládunkkal vezeték nélkül, rugalmasan dolgozhat otthon, a műhelyében és akár a kertben is, köszönhetően a bármely, a rendszercsaládba tartozó géppel párosítható akkumulutároknak és töltőknek. Már több, mint 300 készüléket tartozik a Power X-Change palettájához, mely folyamatosan fejlődik és bővül tovább.

Hatékony munkavégzés az Einhell szerszámgépekkel

Teljesen felszerelés az otthoni műhelyzet: itt találja

Fúrókalapácsok, gérvágó fűrészek, asztali fűrészek, kompresszorok vagy nedves-száraz porszívók. Attól függően, hogy milyen projekten dolgozik, mindig a megfelelő eszközökre lesz szüksége a műhelyében.Akár hálozatra csatlakoztatva, akár vezeték nélkül akkumulátorainkkal szeretne dolgozni: biztosítani tudjuk a legmegfelelőbb szerszámgépet, bármilyen feladatról legyen is szó. Az Einhell termékei nemcsak fantasztikus ár-teljesítmény arányuk miatt tökéletesek a hobbi barkácsolóknak, de funkciójukkal és teljesítményükkel is lenyűgöznek.

Termékkínálatunkról részletes tájékoztatást talál weboldalunkon.Az egyes kategóriákra való bontásnak köszönhetően könnyen eligazodhat, és nem csak a különböző Einhell termékekről kaphat részletes információkat, hanem értékes szakmai tippeket is találhat a készülékek használatához.A különböző termékkategóriákat három csoportba sorolva találja meg: szerszám, kert és tartozékok. A szerszámoknál megkülönböztetünk kézi elektromos szerszámgképeket, helyhez kötött, álló gépeket, tisztítógépeket, autótechnikai készülékeket és fűtőberendezéseket.

Kiemelet szerszámgépeink

Egészséges, zöld kertek az Einhell kertészeti felszereléseivel

Erőteljes kerti szerszámgépek gyephez sövényhez és még sok máshoz!

Legyen szó tavaszról, nyárról vagy őszről: az otthoni kertészeknek mindig akad munka az év bármely szakában. Legyen nagy vagy kicsi, kanyargós, lapos, dombos, ültetett vagy díszes kertje, az Einhellnél biztosan megtalálja a megfelelő eszközt a kerti munkákhoz. A szivattyúktól a sövénynyírókon át a klasszikus fűnyírókig, itt rátalál arra, amit keres. Power X-Changer akkumulátorrendszerünk a kertben is igazán előnyös, hiszen a kültéri aljazok általában szűkös számban találhatóak meg kint. Tehát amennyiben vezetékek és kipufogott káros gázok nélkül szeretne dolgozni, feltétlenül tekintse meg  vezeték nélküli kerti gépeinket. Széles kerti termékkínálatunk magába foglalja a fűnyírókat, gyeplazítókat, fűkaszákat és fűszegélynyírókat, sövényvágókat, szivattyúkat, lombszívókat- és fújókat, fűnyíró ollókat, láncfűrészeket, magassági vágókat, kapálógépeket, aprítógépeket, permetezőgépeket és még sok mást.

Kiemelet kerti gépeink

A megfelelő tartozék minden feladathoz

Figyelem a részletekre: Kiváló minőségű tartozékok Einhell készülékeihez

A legjobb szerszám csak annyit ér, mint a tartozékai. Például egy kompresszor megfelelő tartozékokkal teljeskörűen felhasználhatóvá válik a műhelyben és a kertben egyaránt. Tartozékkínálatunkban megtalálhatóak a műhelyéhez szükséges kiegészítők, többek között különféle Power X-Change akkumulátorok és töltők, asztali körfűrészéhez tartozékok, sűrített levegős szerszámok kompresszoraihoz, illetve különböző kofferek. Ezek mellett tömlők, kefék, szűrők és sok más hasznos tartozék kerti gépekhez, különösen szivattyúkhoz és számos tisztítógéphez fellelhető.