Garanciakiterjesztés

Regisztrálja Einhell termékét

Az Einhell RED* termékek garanciáját 24 hónapról 36 hónapra hosszabbíthatja a vásárlástól számított 30 napon belül, gyorsan és egyszerűen! Adja meg felhasználói adatait és a termékinformációkat az alábbi űrlapon, majd töltse le a jótállási jegyét. Igen, tényleg ennyire egyszerű!

*Az Einhell RED az alábbi márkákat foglalja magában: Einhell Red, Einhell Classic, Einhell Home, Einhell Expert, Einhell Expert Plus, Einhell Professional, Einhell Blue, Einhell Car Classic. A márkajelzést a csomagoláson, a kezelési útmutató borítóján, és a közvetlenül a termékre rögzített típustáblán tekintheti meg.

  • PurePOWER Brushless 10 év motorgarancia: szénkefe mentes készülékeink motorjára vásárlástól számított 30 napon belüli regisztrációt követően 10 év** garanciát vállalunk
    • **ez a garancia kizárólag olyan motorhibákra terjed ki, amelyek anyag- vagy gyártási hibára vezethetők vissza!

Fontos:

Amennyiben a fogyasztó a vásárlástól számított 30 napon belül online regisztrálja ezen termékeket, a kötelező 2 év garanciát a gyártó 
önként vállalással 3 évre emeli, amelyből a harmadik év a termék kijavítására korlátozódik. E határidők elmulasztása – a jótállási jegy (4) 
bekezdésében foglalt kivétellel – jogvesztéssel jár.