További találatok

Axel Springer Award Díjátadó

Az Einhell a „Mission to Mars” (Mars Misszió) esten, Elon Musk-kal

„Kábelek nélküli szabadság. Bárhol, bármikor.” – így hangzik az Einhell régóta dédelgetett álma az akkumulátoros Power X-Change készülékekkel kapcsolatban. A „bárhol” szó új értelmet nyert 2020. december 1-jén, az Axel Springer Award, „An Evening for Elon Musk – Mission to Mars“ (Egy este Elon Musk tiszteletére – a Mars Misszió) mottóval megrendezett berlini díjátadóján. A rendezvény stratégiai partnereként meghívták Andreas Kroiss-t, az Einhell vezérigazgatóját is, aki így a jövőt érintő kérdésekről, az úttörő-szellemiségről és az akkumulátortechnológiáról folytathatott beszélgetéseket az űrtechnológia úttörőjével, Elon Musk-kal, valamint az üzleti élet számos meghatározó szereplőjével. Az Einhell más formában is érintett volt a díjátadó kapcsán: a vállalat biztosította a rendezvény előkészületi munkálataihoz és a díszlet felépítéséhez szükséges nagy teljesítményű Power X-Change akkumulátoros készülékeket.

 

Axel Springer Award Díjátadó 2020

Kiemeli

„Ha becsukjuk a szemünket, akkor egy kábelek nélküli, akkumulátorokkal üzemeltetett világ tárul elénk. Mivel az Axel Springer Award olyan személyekről szól, akik aktívan részt vesznek az emberiség jövőjének alakításában, ezért hatalmas megtiszteltetés, hogy az Einhell is részese lehetett az eseménynek.”
Andreas Kroiss
Az Einhell Germany AG vezérigazgatója

Axel Springer Award Díjátadó 2020

Kiemelkedő személyiségek kitüntetése

Az Axel Springer-díjjal korunk azon rendkívül innovatív és kultúrára befolyást gyakorló úttörőit ismerik el, akik társadalmi felelőségvállalásukkal kitűnnek a tömegből. Az elmúlt években olyan hírességeket kapták a díjat, mint Mark Zuckerberg, a Facebook alapítója és vezérigazgatója, Shoshana Zuboff, amerikai szerző és közgazdász, Sir Tim Berners-Lee, a Word Wide Web feltalálója, valamint Jeff Bezos, az Amazon alapítója és vezérigazgatója, illetve a Washington Post tulajdonosa.

Akkumulátorok a jövő barkács-üzletágában

Einhell - az Axel Springer Award Díjátadó stratégiai partnere

„Elon Musk egy valódi látnok, aki munkájával is megmutatta, hogy mekkora lehetőség rejlik az akkumulátortechnológiai fejlesztésekben. Mi ugyanúgy szeretnénk a Power X-Change akkumulátorplatform segítségével új alapokra helyezni a barkács-üzletágat, mint ahogyan ő az autóipart forradalmasította. A fentiek tükrében nagyon örülök, hogy az Einhell stratégiai partnerként is részese lehetett az eseménynek. Biztos vagyok abban, hogy ez az eszmecsere meghozza a gyümölcsét.” – nyilatkozta Andreas Kroiss, az Einhell Germany AG vezérigazhatója.

Az Einhell akkumulátorokkal kapcsolatos jövőképe már most túlmutat a barkács-üzletágon, hiszen a 200 szerszám- és kerti gépen kívül – az intelligens vezérlőelektronika révén – a Power X-Change akkumulátorok már egyes partnereink készülékeihez is használhatók. „Minden erőnkkel azon dolgozunk, hogy ügyfeleink életét minél több területen könnyebbé tegyük akkumulátoros megoldásainkkal, és a munka ne csak könnyebb, hanem örömteli is legyen.”- mondta Andreas Kroiss, az Einhell Germany AG vezérigazgatója.

Elon Musk

Az akkumulátortechnológia látnoka

A 2020-as díjazott Elon Musk, az akkumulátor- és űrtechnológia úttörője volt, aki feltalálói vénájának és a számtalan innovációnak köszönhetően méltán nyerte el az Axel Springer Award díját.

„A Tesla, a SpaceX vagy a PayPal megalapításával számos iparágat forradalmasított. Az Elon Musk-kal való találkozás egy kivételes és fantasztikus lehetőség volt, hiszen a világot mozgató témákról beszélgethettünk a 21. század egyik leginspirálóbb személyiségével.” – nyilatkozta Andreas Kroiss.