The graphic rear view of a brushless motor with the current flows inside.

Szénkefe nélküli motortechnika

Modern akkumulátoros csavarozók és fúrók - szénkefék nélkül!
További találatok

A legmagasabb elvárásoknak is megfelelő, innovatív megoldások

Minimális súrlódás - maximális teljesítmény!

Nem igényel karbantartást, kimagasló teljesítményű és energiatakarékos: mivel a hagyományos elektromotorokban lévő szénkefék csökkentik a teljesítményt és a motor élettartamát is, ezért készülékeinket a legmodernebb, szénkefe nélküli motorokkal szállítjuk. Nem kell aggódnia a súrlódásból veszteség, vagy a motor túlhevülése miatti kényszerpihenők miatt - ez már mind a múlté!

Motortechnológiai fejlesztések az Einhell-től

  • A legmodernebb elektromotor technológia
  • Elektromágneses átalakítók szénkefék nélkül
  • Kisebb mértékű kopás, hosszabb élettartam
  • Nagyobb hatásfok, ideális megoldás kábel nélküli munkákhoz
  • Számos Power X-Change készülékhez a házban és a kertben egyaránt
Erőteljesebb! Nem kell többé tartania a fúrástól: a szénkefe nélküli kivitelnek köszönhetően mindig maximális teljesítmény és forgatónyomaték áll majd rendelkezésre!

Ez az igazi hatékonyság!

Detailed graphic representation of a single brushless motor from an Einhell cordless screwdriver.

A csúcsmodern technológia lehetővé teszi, hogy a motorokat szénkefék nélkül szereljük össze. Míg a hagyományos elektromotoroknál a szénkefék a forgórésszel érintkezve váltanak polaritást, a szénkefe nélküli verzióban a polaritás felcserélése elektronikusan történik. Így tulajdonképpen létrejön egy forgó mágneses mező, amelyben a rotor érintkezés és kopás nélkül, maximális hatékonysággal foroghat.

All Einhell Brushless devices are provided with these logos and labels.

Halmozzon furatot furatra! Ha egy készülék hatékonyan működik, akkor az kedvező hatással van az akkumulátor teljesítményére is Éppen ezért számos Power X-Change készülékbe és kerti gépbe rendkívül nagy hatásfokú, szénkefe nélküli motorokat szerelünk. A kis súlynak és a kompakt kialakításnak köszönhetően még inkább felhasználóbaráttá vált a termék: egyszerűbb és kényelmesebb használat. 

Hosszú élettartam! A szikrák nem repülhetnek szét - mégis izzik a levegő Szénkefe nélküli motorjaink erőteljesek, hosszú élettartamúak és nem igényelnek karbantartást.

Minden előny egy helyen összegyűjtve - ezért hasznosak a szénkefe nélküli motorok:

Erőteljes megoldások

Maximális teljesítmény - kompromisszumok nélkül

Nagyobb teljesítmény a kisebb súrlódás révén: szénkefe nélküli motorjaink magasabb fordulatszámot és nagyobb forgatónyomatékot biztosítanak, mint a hagyományos elektromotorok.

Hosszabb élettartam

Minimális súrlódás - minimális állásidő

Ideális megoldás nagyobb projektekhez is: mivel a szénkefe nélküli motorokkal gyártott szerszámok kevesebb hőt termelnek, ezért huzamosabb ideig üzemeltethetők anélkül, hogy túlhevülnének. 

Nincs szükség karbantartásra

Nincs kopás - megbízhatóbb megoldások

A szénkefe nélküli motorokban a nem kopnak el a szénkefék. A szénkefe nélküli motorok élettartama - összehasonlítva a hagyományos, szénkefés motorokkal - jóval hosszabb.

Kompakt kialakítás

Kis motor - nagy teljesítmény

Mivel a szénkefe nélküli motorok kompaktabb megoldást jelentenek, ezért kisebb méretűek és könnyebbek - ez különösen érvényes a rendkívül könnyű és ergonomikus szerszámokra.

Hatékony

Nagy hatásfok - maximális üzemidő

Nagyobb teljesítmény és hosszabb üzemidő: mivel a szénkefe nélküli motoroknál nem lép fel súrlódás, ezért a Power X-Change rendszer akkumulátorai rendkívül jó hatásfokkal tudnak dolgozni.