The Einhell Power X-Change battery pack consists of several powerful components.

A Power X-Change akkumulátor csomag

Bemutatjuk az akkumulátort, amelyet bármelyik készülékéhez használhat!
További találatok

Ismerje meg a multifunkcionális akkumulátor csomagot, amely a legmagasabb elvárásoknak is megfelel.

Kimagasló értékek az üzemidő, a teljesítmény és a biztonság területén

Célunk egy olyan akkumulátor megalkotása volt, amely egy új, vezeték nélküli szerszámgép család minden egyes tagjához használható. Sőt, még ennél is tovább mentünk: szerettük volna megalkotni a valaha volt legjobb, legsokoldalúbb és legbiztonságosabb akkumulátort, amely az ezermesterek és hobbikertészek elvárásainak is maradéktalanul megfelel. Íme, a végeredmény: engedje meg, hogy bemutassuk Önnek az Einhell Power X-Change beépített aktív akkumulátor felügyeleti rendszerrel (BMS) felszerelt akkumulátor csomagját.

Mivel az Einhell-nél úgy véljük, hogy a jövő az akkumulátoros készülékeké, ezért mérnökeink egy olyan akkumulátort fejlesztettek ki, amely már most megfelel a legmagasabb szintű elvárásoknak és előírásoknak. Akkumulátorainkban a legmodernebb lítium-ion technológiát ötvöztük a kiváló minőségű vezérlőelektronikával, melynek eredménye egy igazi mesterhármas lett: hosszabb üzemidő, nagyobb teljesítmény és nagyobb biztonság. 

 

Akkumulátor innováció az Einhell-től

  • Nagyteljesítményű, kiváló hatásfokú lítium-ion cellák
  • Intelligens akkumulátor felügyeleti rendszer
  • Nincs memória-effektus, nincs önkisülés
  • Rendkívül biztonságos kialakítás és elektronika
  • Maximális rugalmasság, többféle felhasználási lehetőség
A lényeg a részletekben rejlik: Kíváncsi, mi teszi olyan különlegessé a Power X-Change akkumulátorait?

A jövő akkumulátorai, az Ön igényeire szabva!

A woman removes a Power X-Change battery from the lawnmower and hands it over to a man.

Mit ér egy zseniális akkumulátor, ha nincs hozzá való készülék? Azért, hogy ezt a kérdést soha ne kelljen feltennie, megalkottuk a multifunkciós Power X-Change rendszert. A Power X-Change lényege, hogy a csúcstechnológiával gyártott akkumulátorokkal több mint 200 szerszámot működtethet - a fűnyíróktól kezdve egészen a fúrókalapácsokig. Az átgondolt és kiforrott konstrukciónak köszönhetően az akkumulátorok valóban valamennyi Power X-Change készülékhez használhatók - pontosan úgy, ahogyan azt eredetileg is megálmodtuk. Nem csak multifunkcionális, hanem egyedülállóan okos, és valóban innovatív megoldás!

Two Power X-Change batteries form a powerful twin pack in a Einhell lawnmower.

Mivel az akkumulátorok különböző feszültségű és kapacitású változatban érhetők el, ezért mindig van lehetősége a munka intenzitásához és típusához leginkább megfelelő típust választani. Sokoldalú multifunkciós szerszámainkhoz rendkívül erős és hosszú élettartamú akkumulátorainkat ajánljuk. Nagyteljesítményű készülékeinkhez (pl. a Power X-Change fűnyíróinkhoz) fejlesztettük ki a Twin Pack technológiát. Használjon egyszerre két darab Power X-Change akkumulátort! Kétszer akkora teljesítmény, kétszer hosszabb üzemidő.