More power for large projects with the powerful Power X-Change Plus battery pack.

Lenyűgöző mérnöki teljesítmény - csúcstechnikára hangolva

Kimagasló precizitás és a létező legfejlettebb gyártási folyamat
További találatok

Mi vagyunk az akkumulátorok szakértői!

Power X-Change akkumulátoraink megfelelnek még a legszigorúbb minőségi követelményeknek és biztonsági előírásoknak is

A szerszámgépek akkumulátorai számtalan különféle komponensből állnak, amelyek kizárólag akkor kerülhetnek bele a Power X-Change akkumulátor csomagjába, ha - egyenként is - megfelelnek a legmagasabb szintű biztonsági előírásoknak és minőségi követelményeknek. A megfelelő teljesítmény mellett a biztonságról is gondoskodunk, hiszen erre is roppant nagy szükség van - különösen tárolás, szállítás és használat közben.

State-of-the-art brushless electric motors have been awarded the Brushless Energy label.
Einhell kutatás-fejlesztés: „A Power X-Change rendszer tervezésénél a biztonság és a sokoldalúság a legfontosabb szempont. Ezért minden apró részletnek különös figyelmet szentelünk.”

Ez az alapelv érvényesül a Power X-Change rendszer minden egyes alkotóelemével kapcsolatban:

The label for particularly powerful and safe Li-Ion technology in all Power X-Change devices.

Akkumulátor cellák

Kiváló minőség - ellenőrzött biztonság

Power X-Change akkumulátorainkat kiváló minőségű akkumulátor cellákból állítja össze nemzetközi beszállító csapatunk. Csak így lehetünk biztosak abban, hogy termékeink kiváló minőségűek, és a legkomolyabb biztonsági előírásoknak megfelelőek lesznek.

Akkumulátor celláink kiválasztásánál nem csak egy jól csengő névre alapozunk: minden egyes akkumulátor cellát független és automatizált vizsgálatnak vetünk alá, hiszen így tudjuk garantálni a 100%-os biztonságot - még sok éves használatot követően is!

The multifunctional battery pack with 4Ah and full 18V power for all Power X-Change devices.

Akkumulátor csomag

Gondosan kiválasztott cellák - kiváló minőségű alkotóelemek

Mivel a tervezőasztalon összeállított és a ténylegesen legyártott akkumulátor cellák között óriási lehet a különbség, ezért a kiválasztási folyamat rendkívül szigorú: kizárólag így tudjuk biztosítani a következetességet és a biztonságot. Az Einhell Power X-Change akkumulátor tökéletesen egymáshoz illeszkedő cellákból áll.

Fontos azonban, hogy az akkumulátor csomag összes többi komponensének is meg kell felelnie a legmagasabb szintű követelményeknek. Termékeinket folyamatos tesztelésnek vetjük alá: az optimalizált hűtési elrendezésű komponensektől kezdve az ütés- és porálló műanyag burkolatig mindent ellenőrzünk: ez teszi lehetővé, hogy akkumulátor csomagunk a piacon megtalálható egyik legjobb szerszámgép akkumulátorrá vált.

Explosion drawing of a 5.2 Volt Power X-Change Plus battery from Einhell.

Akkumulátor felügyeleti rendszer (BMS)

Intelligens elektronika - hatékony akkumulátorvédelem

A folyamatos és szigorú ellenőrzésen, valamint a gyártás közben betartott irányelveken túlmenően az aktív akkumulátor felügyeleti rendszer (BMS) gondoskodik a maximális biztonságról és teljesítményről - az akkumulátor teljes élettartama alatt! Az akkumulátor felügyeleti rendszer folyamatosan ellenőrzi a Power X-Change akkumulátorok belsejét, és biztosítja az egyes cellák optimális használatát, megelőzve ezzel az akkumulátor esetleges meghibásodását és károsodását. Mélykisülés, túlfeszültség, túlhevülés, önkisülés vagy memória-effektus? Az akkumulátor felügyeleti rendszer időben segít a káros hatások felismerésében, és hatékonyan fellép ezek ellen. Ha az akkumulátor állapota kritikus, akkor a felügyeleti rendszer azonnal lekapcsolja azt. 

 

Safe and convenient charging with the powerful Power X-Change charger from Einhell.

Töltőkészülék

Megbízható teljesítmény - biztonságos használat

A speciális Power X-Change töltőkészülék nem csak nagyteljesítményű, hanem különösen biztonságos is. Számos vezérlőmodul biztosítja, hogy az akkumulátorcsomag cellái egyenletesen és hiba nélkül töltődjenek fel. Ez nem csak az akkumulátor élettartamát hosszabbítja meg, de a biztonságot is tovább növeli.

A töltőkészülék megakadályozza, hogy a túlságosan alacsony hőmérséklet miatt cellazárlat keletkezzen. A töltő automatikusan kikapcsol, ha meghibásodást észlel, vagy ha az akkumulátor teljesen feltöltődött.

Power X-Change készülékek

Multifunkcionális platform - tökéletes illeszkedés

Egy összetett és sokoldalú akkumulátor rendszer csak akkor működhet biztonságosan és megbízhatóan, ha az akkumulátorral üzemeltetett készülékek maximálisan megfelelnek a követelményeknek. A Power X-Change szerszámok tervezésénél és kialakításánál ezért különösen nagy hangsúlyt fektettünk a készülékekbe épített elektronikára.

A folyamatos tesztelés során kiderült, hogy éppen a hőérzékeny és gyúlékony komponensek felelnek meg leginkább a biztonsági szabványoknak. Ezen túlmenően Power X-Change készülékeinket független cégek is tanúsítják.