The info graphic with a variety of Power X-Change devices for workshop and garden.

A Power X-Change akkumulátor rendszer

Egy akkumulátor 1000 lehetőség
További találatok

Az Einhell multifunkcionális akkumulátor platformja

Kábelek nélküli szabadság ezermestereknek és hobbikertészeknek

A Power X-Change az Einhell nagyteljesítményű akkumulátor rendszere. A legmodernebb technológiának és - a jó értelemben vett - nagyravágyásunknak köszönhetően egy olyan megoldást fejlesztettünk ki, amely lehetővé teszi, hogy ugyanazt az akkumulátort több készülékben is felhasználhassa - gyorsan és pofonegyszerűen!

Izgalmasan hangzik? Mert az is! A Power X-Change egy egyedülálló megoldás, hiszen az Einhell Power X-Change termékcsalád készülékeit és kerti gépeit vezetékek nélkül, akkumulátorról tudja működtetni. Sőt, még ennél is tovább megyünk: a Power X-Change hatékonyabbá tétele érdekében újabb és újabb nagyteljesítményű - és nagy energiaigényű - készülékek csatlakozó dugóját húzzuk ki a falból...

A Power X-Change így - több mint 200 akkumulátoros készülékével - napjainkra az egyik legsokoldalúbb és leginnovatívabb megoldásokat kínáló szereplője lett a piacnak. Sőt! Mivel az akkumulátorokat több készülékhez is használhatja, ezért az egyik legegyszerűbben kezelhető is!

Tolja az akkumulátort a helyére, és már meg is kezdheti a munkát! Igen, pontosan így, ilyen egyszerűnek képzeltük el mi is!

Rendszerinnováció az Einhell-től

  • Több készülékhez is használható, intelligens akkumulátorok
  • Nincs meghibásodás az utángyártott akkumulátorok miatt
  • Két darab 18 V akkumulátor 36 V megoldássá kombinálható
  • Egyedi és rugalmasan bővíthető megoldások
  • Környezetbarát, fenntartható technológia
Több mint 200 készülék ugyanahhoz a rendszerhez, újabb és újabb termékekkel Power X-Change termékcsaládunk folyamatosan bővül. Tekintse meg legújabb gépeinket!

Ismerje meg a fejlesztéseket, amelyeket Power X-Change akkumulátor rendszer hozott, és próbálja ki akkumulátoros készülékeinket.

The Einhell battery can be used flexibly, something in the garden and in the workshop.

Sokoldalú

Számtalan felhasználási lehetőség

A Power X-Change az első olyan akkumulátor rendszer, amellyel a hobbikertészek és ezermesterek egyaránt dolgozhatnak: a fűnyírótól kezdve a fúrókalapácsig a termékcsalád valamennyi tagjához ugyanazt az akkumulátort használhatja. 

Graphic representation of a modern brushless motor in Power X-Change devices.

Minőségi

A legmodernebb technológia - garantált minőség

Termékeink hatékonyságáról, megbízhatóságáról és biztonságos működésről a kiváló minőségű alkatrészek - vagyis a szénkefe nélküli motorok, a nagyteljesítményű lítium-ion cellák és az akkumulátor felügyeleti rendszer - gondoskodnak. 

The battery system for house and garden, from lawnmowers to cordless screwdrivers.

Kombinálható

Egy igazi platform - egyszerű kezelhetőség

A Power X-Change termékcsalád valamennyi készülékét üzemeltetheti ugyanazzal az akkumulátorral. Így nem csak a szerszámos szekrény válik végre áttekinthetővé, hanem végleg elfelejtheti a kábeleket és a velük járó káoszt is.

One battery for home and garden - with the Power X-Change System from Einhell.

Okos

Egyszerű kezdet - meggyőző rugalmasság

Szeretné kipróbálni, mire képes a Power X-Change rendszer? Tekintse meg akkumulátoros készülékekből, akkumulátorokból és töltőkészülékekből álló kezdőcsomagjainkat. Spóroljon okosan és sokat! Ha további szerszámgépekre lesz szüksége, akkor azokat már akkumulátor és töltőkészülék nélkül is megvásárolhatja.

The Einhell Power X-Change system with up to 36V power for highest demands.

Kimagasló teljesítményű

Nagyteljesítményű akkumulátorok - kiváló minőségű szerszámgépek

Akkumulátoraink adják az energiát, amelytől szerszámaink életre kelnek: a Power X-Change termékcsalád termékeivel gyerekjáték a barkácsolás! Sőt! Két darab 18 V Power X-Change akkumulátor csomagot kombinálva a 36 V készülékeket is gond nélkül üzemeltetheti!