További találatok

Szerviz futár szolgáltatás

Szolgáltatásunk az Ön kényelméért - így működik!

Szerviz futár szolgáltatásunkat a vevőink számára is kényelmes ügyintézés érdekében hoztuk létre!

Szervizünk Budakeszin található, ezért amennyiben Önnek gondot okoz a termék behozatala, ingyenesen elszállítjuk meghibásodott Einhell termékét a garancia időtartama alatt.

A termék beérkezését követően szervizünk megvizsgálja a gépet. Amennyiben a garanciális igényt jogosnak találjuk, a szükséges javítások elvégzése után, szintén díjmentesen küldjük Önnek vissza a cikket (illetve szükség esetén egy új terméket). A szolgáltatás lejárt garancia esetén díjköteles!

Amennyiben a meghibásodott termék személyes behozatala mellett dönt, illetve további információra van szüksége, szervizünk elérhetőségét megtalálja weboldalunkon.

Fontos információ

Ezúton szeretnénk felhívni a figyelmüket, hogy az EMAG.HU, iPON.HU, ALZA.HU, KAMODY.HU és a MALL.HU internetes cégek nem állnak szerződéses kapcsolatban az Einhell Hungária Kft.-vel és emiatt nem biztosítjuk a szerviz és garanciális ellátást sem! Ebből kifolyólag, a fenti cégeknél vásárolt termékekre a garancia kiterjesztés sem érvényesíthető!

Ezen vállalatok nem az Einhell Hungária Kft.-től szerzik be az Einhell termékeket. A későbbi, esetleges kopó forgó alkatrész beszerzésben tudunk segíteni (térítéses/fizetős javítások), de a szavatosság és garancia ügyekben cégünk nem illetékes!

Kérjük ezt vegye figyelembe mielőtt eldönti, hogy melyik cégtől vásárol az interneten! Kérjük legyen körültekintő és kérdezzen rá különösen internetes vásárlás esetén a garancia/szavatosság terén ki az illetékes!

Felhasználói típus

Válassza ki a megfelelő felhasználói kategórát

Hogyan is működik ez? Pofonegyszerű!

Információ

Ismerje meg szolgáltatásunkat! A leírásban minden információt megtalál, amely a futár rendeléshez szükséges. Kérjük olvassa el ezeket figyelmesen.

Felhasználói típus

Válassza ki a megfelelő felhasználói. Kérjük figyelmesen olvassa el a termék szállításhoz való előkészítésének helyes módját.

Űrlap kitöltése

Pontosan és körültekintően töltse ki a szállításhoz szükséges adatokat tartalmazó űrlapot.

Úton a futár!

Amennyiben mindent rendben találunk, egy visszaigazoló email után már küldjük is a futárt!