Magassági ágvágó fűrészek

A fák és a sövények ápolása sokszor bizony az egyik legmegerőltetőbb munka - különösen akkor, ha ez még fárasztó fűrészeléssel is párosul. A magassági ágvágó fűrészekkel és multifunkciós készülékekkel (amelyek egyben magassági ág- és sövényvágók is) könnyedén levághatja a problémás vagy beteg ágakat, szebbé varázsolhatja a sűrűn benőtt lombkoronákat és a magasra nőtt sövényeket. Akár a határtalan szabadságot biztosító Power X-Change akkumulátoros készülékeinket, akár nagy teljesítményű elektromos gépeink valamelyikét választja, biztos lehet benne, hogy mindig egy nagy teljesítményű és könnyen kezelhető kerti gépet vesz majd a kezébe. A kihúzható nyél lehetővé teszi, hogy az ágvágó fűrészt vagy a multifunkciós szerszámot a megmunkálandó növény magasságához igazítsa: így biztos lehet abban, hogy a végeredmény mindig szép lesz, és még a megerőltető kertészkedés is felhőtlen szórakozássá válhat!

Az Einhell magassági ágvágó fűrészei és multifunkciós szerszámai

Akkumulátoros magassági ágvágó fűrészek

Szeretné megmetszeni a fákat vagy levágni a kisebb-nagyobb ágakat? Akkor feltétlenül szerezze be az Einhell akkumulátoros magassági ágvágó fűrészét! A kihúzható nyélnek köszönhetően a kis láncfűrésszel még a magasan fekvő ágakat is eléri. Ha Power X-Change akkuval működtethető termékeink valamelyikét választja, akkor végleg elfelejtheti a kábelekkel járó bajlódást! Tapasztalja meg a határtalan szabadságot, és használja bátran az akkukat a termékcsalád más készülékeihez, illetve töltse fel az összes akkumulátort ugyanazzal a töltőkészülékkel! A kiváló minőségű vágókard, a robusztus fűrészlánc és az automatikus lánckenés hosszú élettartamot garantálnak a készüléknek.

Akkumulátoros és benzines multifunkciós szerszámok

Újra formába kellene hoznia a kertjében lévő fákat, de a sövény is ápolásra szorul? Az Einhell multifunkciós készülékei magassági ágvágó fűrészként és magassági sövényvágóként egyaránt használhatók. Ezzel a megoldással két készüléket kap egyben, méghozzá verhetetlen áron! Még ettől is többre lenne szüksége? Akkor nézze meg a GE-LM 36/4in1 Li-Solo akkumulátoros multifunkciós készüléket vagy a GC-MM 52 | AS benzines multifunkciós készüléket, amelyek a széles tartozékválasztéknak köszönhetően nem csak magassági sövényvágóként vagy ágvágó fűrészként, hanem damilos vagy késes szegélnyíróként is használhatók.

Elektromos magassági ágvágók

Sok faágat kell rövid idő alatt levágnia anélkül, és nem szeretne az akkuk üzemideje vagy az újratöltési idő miatt aggódni? Ebben az esetben azt tanácsoljuk, próbálja ki hagyományos elektromos magassági ágvágó fűrészeinket. Ha van a munkaterületen elektromos csatlakozási lehetőség, akkor hosszabbítókábelt használva az Einhell nagy teljesítményű elektromos ágvágó fűrészeivel mindig tökéletes lesz a végeredmény - még a hosszú és fárasztó vágási munkák során is. Erről a tartozékként mellékelt, kiváló minőségű vágókard és a robusztus fűrészlánc gondoskodnak. A kicsomagolást követően azonnal megkezdheti a munkát a készülékkel - ehhez mindössze láncolajat kell a tartályba töltenie.

Mindegy, hogy akkumulátoros magassági ágvágó fűrészre, benzines vagy akkumulátoros multifunkciós készülékre, esetleg elektromos magassági ágvágó fűrészre van szüksége, termékválasztékunkban egészen biztosan megtalálja az Önnek legmegfelelőbb készüléket. Tanácsok a megfelelő ágvágó fűrész kiválasztásához

Mire érdemes a magassági ágvágó fűrészek vásárlásakor ügyelnie?

A termékskála nagyon széles, éppen ezért sokszor nehéz a választás is. A vásárlás előtt feltétlenül gondolja át, hogy milyen jellegű munkához szeretné használni a multifunkciós eszközt vagy a magassági ágvágó fűrészt. Az alábbiakban bemutatjuk Önnek, hogy mely funkciókra és tartozékokra érdemes figyelni a döntés, illetve a vásárlás előtt.

Kiváló minőségű vágókard és fűrészlánc

A tiszta vágáskép biztosítása érdekében a magassági ágvágó fűrészeket és a multifunkciós szerszámokat kiváló minőségű vágókarddal és robusztus fűrészlánccal szerelték fel. Az élettartam és üzemidő meghosszabbítása érdekében az Einhell valamennyi magassági láncfűrészét automatikus láncolajozással tervezték, amely folyamatosan olajozza a fűrészláncot. Ez a megoldás csökkenti a súrlódás mértékét, melynek köszönhetően sokáig használhatja élvezheti a készülék nyújtotta előnyöket.

Segítség a precíz vágásokért

Annál tisztább a vágáskép, minél nagyobb a láncsebesség, ezért vásárláskor ezt a tényezőt is feltétlenül vegye figyelembe. Ha vastag ágakat kell elvágnia, akkor legalább 5 méter/másodperc sebességű láncot használjon. Annak érdekében, hogy megfelelő szögből érje el az ágakat, kellően hosszú kihúzható nyéllel, és a tökéletes szöget biztosító, dönthető motorfejjel felszerelt készüléket érdemes vásárolnia.

Kényelmes és biztonságos munkavégzés

A magasan fekvő ágak fűrészelése rendkívül megerőltető lehet, és jelentős karerőt igényel. Ha az ilyen jellegű feladatokhoz kihúzható nyelű fűrészt vagy multifunkciós szerszámot választ, akkor jelentősen megkönnyítheti a munkát. Az állítható pótfogantyú a magassági ágvágó fűrész és a multifunkciós szerszám használata esetén is kényelmes munkavégzést biztosít, a hevedert használva pedig a karokat is tehermentesíti. A kardvédő tok megtalálható a gyári csomagolásban, így a készülék és a tartozékok tárolása rendkívül biztonságos.