Lombfúvók

Az Einhell lombfúvóival gyorsan és alaposan megtisztíthatja az udvart, a járdákat és az utakat az őszi falevelektől és más egyéb szennyeződésektől. Ha dinamikus és csendes készülékekre van szüksége, akkor feltétlenül próbálja ki a Power X-Change termékcsalád könnyű és egyszerűen kezelhető akkumulátoros lombfúvóit. Az Einhell készülékeivel könnyedén kifúvathatja a leveleket a sarkokból és a bemélyedésekből, akár a kertben, akár a ház körül használja a lombfúvót. Akkumulátoros lombfúvóink igazi erőgépek: a fordulatszám-szabályozó elektronika segítségével szabályozhatja a készülék teljesítményét, és így még a nedves leveleket is könnyedén eltakaríthatja az útból. Ha ezzel a készülékkel dolgozik, örökre elfelejtheti a gereblyével való bajlódást!

 

Az Einhell akkumulátoros lombfúvók hasznos funkciói

Rugalmas felhasználási lehetőség a Power X-Change akkumulátorrendszernek köszönhetően

Mindegy, hogy kisebb vagy nagyobb kertekben kell dolgoznia: akkumulátoros lombfúvóink segítségével kényelmesen és kis energiaráfordítással eltakaríthatja a lehullott faleveleket. A Power X-Change akkumulátorok lenyűgözően hosszú üzemidőt biztosítanak, így akár még nagyobb mennyiségű levelet is könnyedén eltávolíthat a készülékekkel.

A lítium-ion akkumulátorokat az Einhell Power X-Change termékcsaládjába tartozó bármelyik termékhez használhatja. A kiváló ár-érték arányú akkumulátorokat és töltőkészüléket online vagy az Einhell termékeket forgalmazó szaküzletekben vásárolhatja meg.

Kényelmes használat

Felejtse el a hosszadalmas, órákon át tartó gereblyézést: ha nagyobb kerteket szeretne szebbé varázsolni, akkor a lombfúvó gyorsan nélkülözhetetlen segítőtársa lesz! A Softgrip borítású felületek még akkor is kényelmes fogást biztosítanak a munka teljes időtartama alatt, ha huzamosabb ideig kell használnia a készüléket.

Akkumulátoros lombfúvóink rendkívül könnyűek. A könnyű kialakítás nem terheli meg a karját, így a lombtakarót fáradság nélkül, kényelmesen és rövid idő alatt összegyűjtheti. Sőt! Még a magasabban fekvő helyekről - például az ereszcsatornákból - is könnyedén eltávolíthatja a leveleket.

Praktikus fordulatszám-szabályozó elektronika

Akkumulátoros lombfúvóinkat fordulatszám-szabályozó elektronikával szerelték fel, amely számos előnyt rejt magában: ha szeretné például a száraz leveleket halomba összegyűjteni, akkor kevesebb fúvóerő is elegendő. Ha azonban a levelek nyirkosak és összetapadtak, akkor különösen nagy teljesítményre lesz szükség. A fordulatszám-szabályozó elektronika segítségével beállíthatja a fúvási teljesítményt, és így egyszerre szabályozhatja az akkumulátor energiafelhasználását és a készülék által kibocsátott zaj mértékét is.

A környezet védelme érdekében az Einhell csapata úgy döntött, hogy beszüntetik benzinüzemű modellek forgalmazását.

Helytakarékos tárolási lehetőség

A leveleknek immár hűlt helye, a gyep újra lélegzik, és még a csúszós leveleket is sikerült eltávolítania a járdákról. De mihez kezdjen most az akkumulátoros lombfúvóval? A készülékházra integrált fali tartónál fogva felakasztva helytakarékosan tárolhatja, így még a kisebb pincékben vagy kerti szerszámoskamrákban is biztosan talál majd helyet a készüléknek a következő bevetésig!

A következő ősz pedig hamarabb itt lesz, mint gondolná!

A Power X-Change termékcsaládba tartozó akkumulátoros lombfúvókkal könnyedén eltávolíthatja a talajról a száraz és nedves leveleket. Tekintse meg, milyen funkciókkal teszik könnyebbé a munkát az egyes készülékek! Tanácsok a megfelelő lombfúvó kiválasztásához

Vásároljon lombfúvót az Einhell-től: tippek a legjobb akkumulátoros készülék kiválasztásához

A kert mérete

Minél nagyobb a kertje, annál nagyobb teljesítményre és hosszabb üzemidőre lesz szükség. Az Einhell különböző modelljei és a hozzájuk tartozó Power X-Change akkumulátorok minden elvásárnak maximálisan megfelelnek.

Ha különösen nagy területekről szeretné eltávolítani a leveleket, akkor érdemes felszerelni a készülékre az állítható hevedert, amely még kényelmesebb munkavégzést biztosít.

Kialakítás

Ha nehezen elérhető sarkokból vagy szűk résekből szeretné eltávolítani a szennyeződéseket, akkor az osztható vagy állítható hosszúságú fúvócsövekkel felszerelt lombfúvók közül érdemes választania: ezekkel a készülékekkel még a magasabban fekvő ereszcsatornából is könnyedén eltávolíthatja a leveleket és az összegyűlt apró törmeléket. Az osztható fúvócső maximális rugalmasságot biztosít, segítségével ugyanis a keskeny helyeket és a széles járdákat egyaránt megtisztíthatja. Az osztható cső óriási segítség a műhely és a garázs kitakarításához és tisztán tartásához.

Hol szeretné használni a készüléket?

Ha kertje közvetlenül a szomszéd kertjével határos, akkor minden bizonnyal nem szeretné őt zavarni egy hangos készülékkel. Az Einhell-nél már a tervezőasztalon is az alacsony zajszint volt az egyik legfontosabb szempont, ezért készülékeinket választva biztos lehet abban, hogy egy csendes lombfúvót vehet majd kézbe. A fordulatszám-szabályozó elektronika segítségével szabályozhatja az akkumulátoros lombfúvó teljesítményét és hangerejét.