Lombszívók

Ha elege van a gereblyézésből, és egy hatékonyabb megoldást keres a falevelek eltakarítására, akkor feltétlenül próbálja ki az Einhell lombszívóját. Nagyobb területen kell összetakarítania a falevelet? Spóroljon időt és fáradtságot könnyű - és könnyedén mozgatható - készülékeinkkel! Pillanatok alatt megtisztíthatja a járdákat a nedves, csúszós levelektől, a gyep pedig ismét fellélegezhet. Az Einhell nagyteljesítményű benzines lombszívóival és Power X-Change akkumulátoros készülékeivel még a nagyobb tárgyakat (pl. a gyümölcsöket és tobozokat) is könnyedén felszívhatja. 

Hasznos funkciók, amelyek nélkülözhetetlenné teszik az Einhell lombszívóit

Sokoldalú készülékek

Akkumulátoros és elektromos készülékeink rendkívül sokoldalúak, hiszen lombszívóként, lombfúvóként és aprítógépként egyaránt használhatók. Egyszerűen válthat szívó és fúvó üzemmódok között: a szívó- és fúvócsövek cseréjéhez nincs szükség külön szerszámra, bizonyos típusoknál pedig elég lesz csupán az üzemmódváltó-kapcsolót használnia. Készülékeink segítségével pillanatok alatt eltávolíthatja és felszívhatja a leveleket még a nehezen hozzáférhető sarkokból is.

A leveleket a beépített aprítógép felaprítja, és csak ezt követően kerülnek a gyűjtőzsákba. A lombszívó így három készüléket egyesít magában.

Kényelmes használat

Elektromos és akkumulátoros lombszívóink egyaránt kényelmes használatot tesznek lehetővé: A szívócső végén lévő kerekek biztosítják, hogy a nagy teljesítményű készüléket könnyedén a munkaterületre tudja vinni. A heveder a felhasználó testi adottságaihoz igazítható. A heveder és a Softgrip borítású puha és ergonomikus markolat egyszerű és kényelmes munkavégzést tesznek lehetővé.

Egyes modelleket rezgéscsillapító funkcióval szereltek fel, amely még könnyebbé teszi a készülékekkel végzett munkát.

Egyedi teljesítményszabályozás

Akár elektromos-, akár akkumulátoros készülékeinket választja, a fordulatszám-szabályozó elektronika segítségével mindig a megmunkálandó terület tulajdonságaihoz igazíthatja a fordulatszámot. Akkus készülékek esetén az akkumulátor energiafelhasználását és a kibocsátott zaj mértékét is szabályozhatja a fordulatszám beállításával.

Száraz levelekhez elegendő például az alacsonyabb szívóteljesítmény, míg ha nedves levelekkel dolgozik, akkor maximális teljesítményre lesz szüksége. Bármilyen akadállyal találkozzon, az Einhell lombszívóival könnyedén megbirkózhat velük!

Aprítófunkció és gyűjtőzsák

Az integrált aprítógép úgy aprítja fel a felszívott leveleket és a kisebb gallyakat, hogy a térfogatukat körülbelül a tizedére csökken.

Készülékeinket modelltől függően 40, illetve 50 liter űrtartalmú gyűjtőzsákokkal szereltük fel. Az ellenőrzőablakon keresztül folyamatosan ellenőrizheti, hogy mennyi hely van még a zsákban. A felaprított levelek kevesebb helyet foglalnak a felcsatolható gyűjtőzsákban - nem beszélve arról, hogy a leveleket így környezetbarát módon újrahasznosíthatja, komposztálhatja is.

A Power X-Change termékcsaládba tartozó elektromos és akkumulátoros lombfúvókkal könnyedén eltávolíthatja a talajról a száraz és nedves leveleket. Tekintse meg, milyen funkciókkal teszik könnyebbé a munkát az egyes készülékek! Tanácsok a megfelelő lombszívó kiválasztásához

Vásárolja meg Ön is saját lombszívóját: tippek a legjobb akkus készülék kiválasztásához

Akkumulátoros és elektromos lombszívók

Az Einhell készülékei elektromos és akkus változatban érhetők el. Bármelyik megoldás mellett is dönt, ezek a modellek csendesebbek, könnyebbek és környezetkímélőbbek, mint a benzines lombszívók. Ha a munka elvégzéséhez nincs a közelben hálózati csatlakozó vagy hosszabbítókábel, akkor a Power X-Change termékcsalád nagy teljesítményű, akkumulátoros lombszívóit ajánlunk. A lombszívó üzemeltetéséhez szükséges lítium-ion akkumulátort és a töltőkészüléket kedvező áron, külön vásárolhatja meg. Ha nagyobb kertekben vagy parkokban dolgozik, ahol biztosított a megfelelő áramellátás, akkor érdemes az elektromos lombszívót választani: így nagyobb mennyiségű levelet távolíthat el anélkül, hogy figyelnie kellene az akkumulátorok töltöttségi szintjére, vagy épp a töltési időre.

A kert mérete

Minél nagyobb a kertje, illetve minél több levelet szeretne eltávolítani, annál nagyobb kapacitású gyűjtőzsákra lesz szüksége. 40, 45 és 50 literes gyűjtőzsákokkal felszerelt modellek közül választhat. A felszívott leveleket valamennyi lombszívónk az eredeti térfogat legalább tizedére aprítja fel: így nem kell folyton a gyűjtőzsák ürítésével bajlódnia. Ne feledje! Minél nagyobb a szívócső átmérője, annál több levelet képes egyszerre felszívni.

Hasznos funkciók

Egyes készülékeinket további hasznos funkciókkal is elláttuk. A biztonsági kapcsolóval ellátott tisztítónyílás megkönnyíti a lombszívó tisztítását: így egyszerűen és biztonságosan eltávolíthatja a leveleket, amelyek eltömítik a garatot. Ha nehezen járható területeken kell dolgoznia, akkor bizonyos modellekről leszerelheti a szívócső végén lévő kerekeket, vagy megváltoztathatja azok magasságát. Ha nincs elegendő hely a lombszívó tárolására, akkor válassza az osztott vagy levehető szívócsővel felszerelt modelljeinket.