einhell-car-expert-battery-charger-1002225-productimage-101
einhell-car-expert-battery-charger-1002225-detail_image-101
einhell-car-expert-battery-charger-1002225-detail_image-102
einhell-car-expert-battery-charger-1002225-detail_image-103
einhell-car-expert-battery-charger-1002225-detail_image-104
einhell-car-expert-battery-charger-1002225-detail_image-105
einhell-car-expert-battery-charger-1002225-productimage-101
einhell-car-expert-battery-charger-1002225-detail_image-101
einhell-car-expert-battery-charger-1002225-detail_image-102
einhell-car-expert-battery-charger-1002225-detail_image-103
einhell-car-expert-battery-charger-1002225-detail_image-104
einhell-car-expert-battery-charger-1002225-detail_image-105
Akkutöltő készülék

CE-BC 4 M

Cikkszám:1002225EAN: 4006825640311
 • Mikroprocesszor-vezérelt, intelligens töltőkészülék
 • Többfokozatú, mikroprocesszor által felügyelt és vezérelt töltés
 • Sokoldalú töltőkészülék a legkülönfélébb típusú akkukhoz
 • Zselés, AGM, kevés/nulla karbantartási igényű ólomsavas akkukhoz
 • IP65: minden irányból védett por és kisnyomású vízsugár ellen
 • Fenntartó töltés a tartós és ideális töltöttségi szint érdekében
 • Időszakosan használt járművekhez (kabrió, motorkerékpár) tervezve
 • Megnövelt akkuélettartam a töltési folyamatnak köszönhetően
 • Téli töltés üzemmód 5 °C-nál alacsonyabb hőmérsékleten
 • Helyreállító üzemmód mélykisült akkumulátorok töltéséhez
 • Áramellátó üzemmód tápegységként történő használathoz
 • LCD-kijelző a feszültség és a töltöttségi szint megjelenítéséhez
 • Elektronikus túlterhelés, rövidzár és fordított polaritás védelem
 • Teljesen szigetelt krokodilcsipeszek
 • Akasztógyűrű falra történő rögzítéshez
További információk
einhell-car-expert-battery-charger-1002225-productimage-101
Termék leírása

Az Einhell CE-BC 4 M egy intelligens töltőkészülék, amely nélkülözhetetlen a modern gépjárművek nagy teljesítményű és fejlett akkumulátorainak töltéséhez. A számos biztonsági és karbantartási funkcióval felszerelt mikroprocesszor-vezérelt töltőkészülék szinte bármilyen gépjármű-akkumulátorhoz használható. Kulcsfontosságú, hogy az akkumulátor élettartama maximális teljesítmény mellett se csökkenjen, ezért a fejlesztés során a gyors és kímélő töltés biztosítása volt az elsődleges szempont. A felhasználóbarát töltésjelzőnek köszönhetően ezzel a készülékkel sokkal egyszerűbb dolgoznia, mint a többi töltővel. Az Einhell sokoldalú töltőkészülékét zselés, AGM, karbantartást nem igénylő, és csekély karbantartást igénylő ólomsavas akkumulátorokhoz tervezték. A CE-BC 4 M töltőkészülék automatikusan alkalmazkodik a 12 V akkumulátorok feszültségéhez. A mikroprocesszor-vezérlés automatikusan ellenőrzi a töltési ciklust, és beállítja a megfelelő fokozatot. Az intelligens vezérlőelektronika elemzi a csatlakoztatott akkumulátor típusát és állapotát, és az adatok alapján kiválasztja az optimális töltési üzemmódot. A fenntartó töltés funkció folyamatosan optimális töltést biztosít és így óvja, egyben pedig kíméli is az akkumulátort. A CE-BC 4 M nélkülözhetetlen segítség szezonális, időszakosan használt járművekhez. Ahelyett, hogy engedné lassan lemerülni az akkumulátort, és így vállalná a mélykisülés veszélyét, a fenntartó töltés funkció segítéségével kímélő üzemmódban optimális értéken tartja az akkumulátor töltöttségi szintjét. A fenntartó töltés csökkenti a terhelést és meghosszabbítja az akkumulátor élettartamát. Így elkerülhetővé válik a csere, ami olykor bizony igen költséges lehet. Legyen startra kész már az évad elején: használja a töltőt személyautókhoz, motorokhoz, vagy rollerekhez! A téli töltés üzemmódot kifejezetten arra az esetre tervezték, ha a hőmérséklet 5 °C alá esik. A helyreállító funkció (Recondition Mode) segítségével még a mélykisült akkumulátorokat is újra életre tudja kelteni, míg az áramellátó üzemmód (Supply Modus) biztosítja, hogy a készüléket áramforrásként is használhassa. Az automatikus túltöltés-, rövidzár elleni- és fordítottpolaritás-védelem óvja a töltőkészüléket és az akkumulátort is. A töltőkészüléke IP65 védelmi besorolású, vagyis a termék minden irányból védett por és kisnyomású vízsugár ellen. A töltöttségi szintet és a töltési üzemmódot bármikor ellenőrizheti az LCD-kijelzőn, ami az akkumulátor aktuális feszültségértékét és töltöttségi szintjét is megjeleníti. A 12 V akkumulátorokat négy különböző fokozatban töltheti. A kijelző azt is mutatja, ha nem megfelelően csatlakoztatta a krokodilcsipeszeket (felcserélte a polaritást). Ilyenkor a készülék azonnal jelzi, hogy valamilyen probléma történt. A szigetelt krokodilcsipeszekkel egyszerűen és biztonságosan csatlakoztathatja az akkumulátort a töltőkészülékhez. A készüléket a burkolaton található gyűrű segítségével függesztheti fel a falra.

Műszaki paraméterek

Elektromos hálózat220-240 V | 50 Hz
Indításrásegítőno
Töltési feszültség12V
Töltőáram min. (névl./tényl.) - max. (névl./tényl.) 12 volt egyenáramnál1 / [-] - 4 / [-] A
Töltőáram (névl./tényl.) 12V - hagyományos töltés4 A
12 V töltőáram (névl./tényl.) - gyorstöltés4 A
full_width_image
Kapcsolódó letöltések
Vegye fel a kapcsolatot az Einhell ügyfélszolgálatával! Várjuk termékinformációkkal, alkatrészekkel és javításokkal kapcsolatos kéréseit.Terméktámogatásunk készséggel áll rendelkezésére a termék megvásárlása előtt, a vásárlási folyamat közben, és azt követően is.

Vásárlói vélemények

Az Einhell - a „Megerősített vásárlás” eseteit kivéve - nem biztosítja, hogy a közzétett vélemények olyan fogyasztóktól származnak, akik ténylegesen használták vagy megvásárolták a termékeket.