productimage
detail_image
detail_image
detail_image
detail_image
example_usage
productimage
detail_image
detail_image
detail_image
detail_image
example_usage
Autó kompresszor

CC-AC 35/10 12V

Cikkszám: 2072121EAN: 4006825618327
  • Nyomásmérő (0 - 10 bar)
  • 35 liter/perc szállítási mennyiség
  • 12 V szivargyújtó csatlakozó aljzatról üzemeltethető
  • Extra hosszú tápkábel (2,8 méteres)
  • Schrader szeleppel ellátott nyomótömlő gépkocsi kerekekhez
  • 4 db adapter motor és kerékpár kerekek, vízilabda, matrac és labda felfújásához
További információk
productimage
Termék leírása

Az Einhell CC-AC 35/10 12V autós kompresszor egy könnyen kezelhető, nagy teljesítményű és sokoldalú készülék, amely nélkülözhetetlen segítőtárs, ha autóval indul útnak. A 12 V szivargyújtó csatlakozóval ellátott 2,8 méteres tápkábelnek és a max. 35 l/perc teljesítménynek köszönhetően a legkülönfélébb munkálatokat végezheti el a készülékkel: fújja fel gyorsan az autók, motorkerékpárok vagy kerékpárok kerekét, a labdákat vagy a kisebb matracokat. Soha ne hagyja otthon, ha útnak indul! A pillanatnyi nyomásértéket (0 - max. 10 bar) a beépített nyomásmérőről olvashatja le. A légtömlőt személyautó abroncsokhoz használható Schrader szeleppel szerelték fel. A mellékelt 4 darab (kerékpár belső-, vízilabda-, matrac- és labda-) adapternek köszönhetően számos más feladatra is használhatja a készüléket.

Műszaki paraméterek

Névleges feszültség12 V
Max. üzemi nyomás10 bar
Nyomócső hossza1.5 m
Kapcsolódó letöltések
Vegye fel a kapcsolatot az Einhell ügyfélszolgálatával! Várjuk termékinformációkkal, alkatrészekkel és javításokkal kapcsolatos kéréseit.Terméktámogatásunk készséggel áll rendelkezésére a termék megvásárlása előtt, a vásárlási folyamat közben, és azt követően is.

Vásárlói vélemények

Az Einhell - a „Megerősített vásárlás” eseteit kivéve - nem biztosítja, hogy a közzétett vélemények olyan fogyasztóktól származnak, akik ténylegesen használták vagy megvásárolták a termékeket.