productimage
detail_image
detail_image
detail_image
detail_image
detail_image
detail_image
example_usage
productimage
detail_image
detail_image
detail_image
detail_image
detail_image
detail_image
example_usage
Drótköteles emelő

TC-EH 1000

Cikkszám:2255160EAN: 4006825627602
  • Több mint 18 méter hosszú, csavarodásmentes drótkötél (Ø 6 mm)
  • Kétszer nagyobb felemelhető súly, ha terelőgörgővel dolgozik
  • Kapcsoló vészleállító funkcióval a nagyobb biztonság érdekében
  • Hőkapcsolóval felszerelt, hosszú élettartamú motor
  • Biztonságos emelés a horgon lévő karabinernek köszönhetően
  • Az automatikus fékkel bármilyen pozícióban rögzítheti a terhet
  • Automatikus végálláskapcsolóval
  • Egyszerű rögzítés a mellékelt két dupla bilinccsel
További információk
productimage
Termék leírása

Az Einhell TC-EH 1000 egy erős és megbízható segítőtárs, ha a műhelyben, a garázsban (esetleg egy építkezésen) kell nehezebb terheket felemelni, vagy mozgatni. Az Einhell különösen nagy hangsúlyt fektetett a biztonságra és az egyszerű használatra a tervezés során: a készüléket extra hosszú, 18 méteres, 6 milliméter átmérőjű, csavarodásmentes drótkötéllel szerelték fel, így az emelési magasság terelőgörgő nélkül a 18 métert is elérheti, és a percenkénti 8 méteres emelési sebességgel akár 500 kilogrammnyi terhet is megmozgathat. Terelőgörgőt használva a maximálisan felemelhető súly 999 kg. Ebben az esetben az emelési magasság 9 méter, az emelési sebesség pedig 4 méter percenként: a teheremelő horoggal ellátott terelőgörgő így megkétszerezi a maximálisan felemelhető teher súlyát. A vészleállító gomb, illetve az emelőhorgon lévő karabiner biztonságosabb munkavégzést szavatolnak, az automatikus fék segítségével pedig bármilyen magasságban rögzítheti a terhet. Az emelőt egy automatikus végálláskapcsolóval szerelték fel, ami adott esetben azt is megakadályozza, hogy a motor túlhevüljön. A hosszú élettartamúra tervezett, hőkapcsolóval felszerelt motor a maga 1600 watt teljesítménnyel erős és dinamikus segítőtársa lesz a munkák során. Az elektromos emelőt egyszerűen rögzítheti a két darab dupla bilincs segítségével.

Műszaki paraméterek

Elektromos hálózat220-240 V | 50 Hz
Max. teljesítmény (S3 | S3%)1600 W | 25 %
Felhúzható súly csiga nélkül500 kg
Felhúzható súly csigával999 kg
Emelési magasság csiga nélkül18 m
Emelési magasság csigával9 m
Emelési sebesség csiga nélkül8 m/min
Emelési sebesség csigával4 m/min
Vegye fel a kapcsolatot az Einhell ügyfélszolgálatával! Várjuk termékinformációkkal, alkatrészekkel és javításokkal kapcsolatos kéréseit.Terméktámogatásunk készséggel áll rendelkezésére a termék megvásárlása előtt, a vásárlási folyamat közben, és azt követően is.

Vásárlói vélemények

Az Einhell - a „Megerősített vásárlás” eseteit kivéve - nem biztosítja, hogy a közzétett vélemények olyan fogyasztóktól származnak, akik ténylegesen használták vagy megvásárolták a termékeket.