Klímatechnikai tartozékok
Hot Air Stop
Cikkszám:2365150EAN: 4006825557978
einhell-air-conditioner-accessory-2365150-productimage-001
einhell-air-conditioner-accessory-2365150-productimage-001
Klímatechnikai tartozékok

Hot Air Stop

Cikkszám: 2365150 EAN: 4006825557978
  • Valamennyi 400 cm forgó méretű ablakhoz használható
  • Strapabíró és vízlepergető fólia, cipzárral
  • Egyszerűen rögzíthető az öntapadó ragasztószalag segítségével
  • Max. 40 °C-on mosható
einhell-air-conditioner-accessory-2365150-productimage-001
Termék leírása

A mobil klímák a meleg levegőt egy elvezetőcsövön keresztül vezetik ki a szabadba. Ennek legnagyobb hátulütője, hogy a csövet csak egy (bukóra) nyitott ablakon keresztül tudja kivezetni. Ez a megoldás egyáltalán nem gazdaságos és ráadásul kényelmetlen is, hiszen a meleg levegő mindig visszaáramlik a hűteni kívánt helyiségbe.

A Hot Air Stop ablaktömítés egy cipzárral ellátott, vízlepergető és strapabíró speciális fólia, amelyet az öntapadó ragasztószalagok segítségével gyorsan és egyszerűen rögzíthet ablakokhoz, ablakkeretekhez. A cipzárt lehúzva könnyen rögzítheti a klíma levegőelvezető csövének végdarabját a nyílásban, és úgy vezetheti ki a csövet, hogy a kinti meleg levegő nem áramlik be a szobába.

Így természetesen nem csak a meleg, hanem a szúnyogok és rovarok is kint rekednek, és amiatt sem kell aggódnia, hogy a macskája ismét beszorul a bukóra kinyitott ablakban.

 

Használja bátran a Hot Air Stop-ot levegő szárítására a meleg és hideg időszakokban egyaránt!

Szeretné becsukni az ablakot? Húzza ki a csövet és hajtsa be vagy vegye le a fóliát. Igen, ennyire egyszerű!

A Hot Air Stop ablaktömítést minden olyan ablakhoz használhatja, amelynek forgó mérete nem haladja meg a 400 cm-t. Az ablak méretét az alábbi példa segítségével számolhatja ki: 1x bal oldali ablakmagasság + 1x jobb oldali ablakmagasság + 1x ablakszélesség.

A Hot Air Stop ablaktömítés max. 40 °C-os vízben, finommosószert használva mosható.

 

Vegye fel a kapcsolatot az Einhell ügyfélszolgálatával! Várjuk termékinformációkkal, alkatrészekkel és javításokkal kapcsolatos kéréseit.Terméktámogatásunk készséggel áll rendelkezésére a termék megvásárlása előtt, a vásárlási folyamat közben, és azt követően is.

Vásárlói vélemények

Az Einhell - a „Megerősített vásárlás” eseteit kivéve - nem biztosítja, hogy a közzétett vélemények olyan fogyasztóktól származnak, akik ténylegesen használták vagy megvásárolták a termékeket.