productimage
productimage
detail_image
detail_image
detail_image
detail_image
detail_image
detail_image
detail_image
detail_image
example_usage
example_usage
productimage
productimage
detail_image
detail_image
detail_image
detail_image
detail_image
detail_image
detail_image
detail_image
example_usage
example_usage
Akkus hómaró

GE-ST 36/40 Li E-Solo

Cikkszám: 3417011EAN: 4006825659979
 • A Power-X-Change család tagja, 2 db 18 V akkumulátorral üzemeltethető
 • TWIN-PACK technológia: még több erő a 2 db 18 V Power-X-Change akkuval
 • Szénkefe nélküli motor: nagyobb erőátvitel és hosszabb élettartam
 • Állítható hókivetés: balra, jobbra vagy egyenesen előre
 • Hóviszonyokhoz igazítható fordulatszám
 • Az akkut mágneszáras fedél óvja a hótól és a nedvességtől
 • A pótfogantyú kényelmes kétkezes használatot tesz lehetővé
 • Integrált fogantyú az egyszerű szállítás érdekében
 • Ergonomikus, Softgrip borítású markolat
 • Álló kivitel
 • Kétpontos biztonsági kapcsoló a véletlenszerű indítás elkerülése érdekében
 • Az optimális eredmény elérése érdekében 4,0 Ah vagy nagyobb kapacitású akkut válasszon
 • Akkumulátor és töltő nélkül (ezeket külön vásárolhatja meg)
További információk
productimage
Termék leírása

Az Einhell GE-ST 36/40 Li E-Solo akkumulátoros hómaró nélkülözhetetlen segítőtársa lesz, ha szeretné a téli hónapokban eltávolítani a havat az udvarból vagy a járdákról. A készülék a Power X-Change termékcsalád nagy teljesítményű, TWIN-PACK technológiával és szénkefe nélküli motorral tervezett készüléke, amelyen a fordulatszámot mindig az elvégzendő munka tulajdonságaihoz igazodva állíthatja be. A hó eltakarítása mostantól gyerekjáték! A szénkefe nélküli motorok nagyobb erőátvitelt és hosszabb üzemidőt garantálnak, mint a szénkefével gyártott változatok. A fordulatszám-szabályozó elektronika lehetővé teszi, hogy a fordulatszámot mindig az adott hóviszonyokhoz igazíthassa. A hókivetést három különböző irányba állíthatja be: balra, jobbra, szükség esetén pedig akár egyenesen előre is. A pótfogantyú kényelmes kétkezes használatot és stabil fogást (irányítást) tesz lehetővé. Az akkumulátoros hómaró álló helyzetben tárolható; ezzel óvja a készüléket is. A kétpontos biztonsági kapcsoló megakadályozza, hogy a készülék véletlenszerűen beindulhasson, még nagyobb biztonságot szavatolva ezzel. Az integrált fogantyú segítségével könnyedén mozgathatja és szállíthatja az akkumulátoros hómarót. A praktikus mágneszárral ellátott akkumulátorfedél működés közben óvja az akkumulátorokat a hótól és a nedvességtől. A készülék üzemeltetéséhez 2 darab 18 V akkumulátorra lesz szüksége. Az optimális teljesítmény eredmény elérése érdekében azt javasoljuk, hogy 4,0 Ah vagy nagyobb kapacitású akkumulátorokat használjon. A készüléket akkumulátor és töltőkészülék nélkül szállítjuk; ezeket külön – például praktikus kezdőcsomagok formájában – vásárolhatja meg.

Műszaki paraméterek

Max. munkamagasság20 cm
Max. munkaszélesség40 cm
Kidobási magasság6 m
Kapcsolódó letöltések
Vegye fel a kapcsolatot az Einhell ügyfélszolgálatával! Várjuk termékinformációkkal, alkatrészekkel és javításokkal kapcsolatos kéréseit.Terméktámogatásunk készséggel áll rendelkezésére a termék megvásárlása előtt, a vásárlási folyamat közben, és azt követően is.

Vásárlói vélemények

Az Einhell - a „Megerősített vásárlás” eseteit kivéve - nem biztosítja, hogy a közzétett vélemények olyan fogyasztóktól származnak, akik ténylegesen használták vagy megvásárolták a termékeket.