productimage
productimage
detail_image
detail_image
detail_image
detail_image
detail_image
detail_image
detail_image
detail_image
detail_image
example_usage
example_usage
productimage
productimage
detail_image
detail_image
detail_image
detail_image
detail_image
detail_image
detail_image
detail_image
detail_image
example_usage
example_usage
Akkus lombszívó

GE-CL 36/230 Li E -Solo

Cikkszám:3433630EAN: 4006825646511
 • A Power X-Change család tagja, 2 db 18 V akkumulátorral üzemeltethető
 • Széles szívó- és keskeny fúvócsővel
 • Szerszám nélküli üzemmód váltás (szívó és fúvó funkció)
 • Turbó üzemmód a maximális fúvóteljesítményért
 • Fordulatszám szabályozó elektronika
 • Softgrip borítású, ergonomikus fogantyú, rezgéscsökkentett kivitelben
 • Biztonsági kapcsolóval ellátott tisztítónyílás
 • Állítható pótfogantyú
 • 2 db állítható magasságú kerék
 • 45 liter űrtartalmú fűgyűjtő zsák ellenőrző nyílással
 • Állítható hosszúságú heveder
 • Akkumulátor és töltőkészülék nélkül (ezeket külön vásárolhatja meg)
További információk
productimage
Termék leírása

Az Einhell GE-CL 36/230 Li E-Solo akkumulátoros lombszívó egy apró segítőtárs, amellyel még a nehezebb kerti munkák elvégzése sem jelenthet problémát. A készüléket használva pillanatok alatt megszabadulhat a teraszokat borító levelektől, tűlevelektől és vékonyabb gallyaktól, ágdaraboktól. A lehullott leveleket nem csak azért kell eltakarítani, mert így sokkal szebb és igényesebb lesz a környezetünk: a nyirkos tavaszi vagy téli időszakban sokkal könnyebben elcsúszhat a levéllel borított járdákon, teraszokon, vagy akár a kertben is. Mivel az akkumulátoros lombszívó a Power X-Change rendszercsalád tagja, ezért valamennyi PXC akkumulátort használhatja hozzá. Maximális rugalmasságra van szüksége? Ettől a terméktől egészen biztosan megkapja! A készülék üzemeltetéséhez 2 db 18 V akkumulátorra lesz szüksége. Ezeket külön, például praktikus kezdőcsomagok formájában vásárolhatja meg. A széles szívócsövet néhány mozdulattal lecserélheti a keskeny fúvócsőre. A cseréhez nem lesz szüksége szerszámokra. A szívó- és fúvócsöveket egyaránt megtalálja a gyári csomagolásban. A maximális fúvóteljesítmény biztosítása érdekében a készüléket turbó fokozattal szerelték fel. A fordulatszám szabályozó elektronika segítségével mindig az adott munka jellegéhez igazíthatja a teljesítményt. A rezgéscsökentett kialakítás, a Softgrip felülettel borított ergonomikus markolat, valamint az állítható pótfogantyú és a heveder még kényelmesebbé teszik a készülékkel végzett munkát. A szívócső végén található két kerék állítható magasságú. A balesetek megelőzése érdekében a tisztítónyíláson található egy biztonsági kapcsoló. A készüléket ellenőrző nyílással ellátott 45 literes fűgyűjtő zsákkal szállítjuk.

Műszaki paraméterek

Üresjárati fordulatszám8000 min^-1 - 14000 min^-1
Légsebesség230 km/h
Max. suction power700 m³/h
Max. szívóteljesítmény700 m³/h
Aprító funkció10
Gyűjtőzsák űrtartalma45 L
full_width_image
Kapcsolódó letöltések
Vegye fel a kapcsolatot az Einhell ügyfélszolgálatával! Várjuk termékinformációkkal, alkatrészekkel és javításokkal kapcsolatos kéréseit.Terméktámogatásunk készséggel áll rendelkezésére a termék megvásárlása előtt, a vásárlási folyamat közben, és azt követően is.

Vásárlói vélemények

Az Einhell - a „Megerősített vásárlás” eseteit kivéve - nem biztosítja, hogy a közzétett vélemények olyan fogyasztóktól származnak, akik ténylegesen használták vagy megvásárolták a termékeket.