einhell-accessory-air-compressor-accessory-4133000-productimage-101
einhell-accessory-air-compressor-accessory-4133000-example_usage-101
einhell-accessory-air-compressor-accessory-4133000-productimage-101
einhell-accessory-air-compressor-accessory-4133000-example_usage-101
Kompresszor tartozékok

Paint spray gun

Cikkszám:4133000EAN: 4006825411010
  • Szórótartály űrtartalma: 0,6 liter
  • A festék mennyisége a szabályozó segítségével állítható be
  • Pont- vagy széles sugár közül válaszhat
  • Forgatható szórófejjel
einhell-accessory-air-compressor-accessory-4133000-productimage-101
Termék leírása

A szórótartállyal ellátott festékszóró pisztoly egy rendkívül sokoldalú szerszám, amely nagyban megkönnyíti a festékek és lakkok felvitelét a ház körüli, valamint a műhelyben és garázsban végzett munkák során. A szórótartályt használva egyenletesen hordhat fel lakkokat és nagy viszkozitású anyagokat. Az állítható (pont vagy széles) sugár segítségével mindig az elvégzendő munka és felület tulajdonságaihoz állíthatja a szórásképet. A szórófejet egyetlen kézmozdulattal elforgatva vízszintes helyzetbe állíthatja a függőleges sugarat. A szórásmennyiség a festékmennyiség-szabályozásnak köszönhetően finoman szabályozható. A nagy méretű, 0,6 liter űrtartalmú tartály lehetővé teszi, hogy nagyobb felületeken is huzamosabb ideig, megszakítások nélkül dolgozzon. A gyorscsatlakozó aljzathoz szükséges levegőcsatlakozó-szelepet megtalálja a gyári csomagolásban.

Műszaki paraméterek

Min. üzemi nyomás3 bar
Max. üzemi nyomás4 bar
Tartály űrtartalma0.6 L
Fúvóka mérete1.4 mm
Kapcsolódó letöltések
Vegye fel a kapcsolatot az Einhell ügyfélszolgálatával! Várjuk termékinformációkkal, alkatrészekkel és javításokkal kapcsolatos kéréseit.Terméktámogatásunk készséggel áll rendelkezésére a termék megvásárlása előtt, a vásárlási folyamat közben, és azt követően is.

Vásárlói vélemények

Az Einhell - a „Megerősített vásárlás” eseteit kivéve - nem biztosítja, hogy a közzétett vélemények olyan fogyasztóktól származnak, akik ténylegesen használták vagy megvásárolták a termékeket.