productimage
productimage
Szivattyú tartozékok

Saugschlauch 4 m Messing

Cikkszám:4173630EAN: 4006825549133
  • 25 milliméter átmérőjű, alaktartó tömlő
  • 4 méter hosszú
  • Belső menetes sárgaréz csatlakozóval (42 mm (1 ¼ col))
  • Külső menetes sárgaréz csatlakozóval (33,3 mm (1 col))
  • Sárgaréz szívókosár integrált visszacsapó szeleppel
  • Két acél tömlőbilincs a biztonságos rögzítés érdekében
További információk
productimage
Termék leírása

Alaktartó tömlő háztartási víz szivattyúzására:

ismerje meg az Einhell erős és alaktartó 25 milliméter (1 col) átmérőjű és 4 méter hosszúságú tömlőjét. A 42 mm-es (1 ¼ col) belső menetes csatlakozó és a külső menetes (33,3 mm / 1 col) sárgaréz csatlakozó segítségével a szívótömlőt búvárszivattyúkhoz, házi vízművekhez és automata házi szivattyúkhoz csatlakoztathatja. Az acélerősítésű áttetsző tömlőszövet rendkívül erős, ezért ideális megoldás háztartási víz szállítására.

 

A szívótömlő-garnitúra tartalmaz egy külső menetes (33,3 mm / 1 col) sárgaréz csatlakozót, valamint egy finomszemcsés rozsdamentes acélból készült, integrált visszacsapó szeleppel ellátott sárgaréz szívókosarat, és két acél tömlőbilincset a biztonságos rögzítés érdekében.

Vegye fel a kapcsolatot az Einhell ügyfélszolgálatával! Várjuk termékinformációkkal, alkatrészekkel és javításokkal kapcsolatos kéréseit.Terméktámogatásunk készséggel áll rendelkezésére a termék megvásárlása előtt, a vásárlási folyamat közben, és azt követően is.

Vásárlói vélemények

Az Einhell - a „Megerősített vásárlás” eseteit kivéve - nem biztosítja, hogy a közzétett vélemények olyan fogyasztóktól származnak, akik ténylegesen használták vagy megvásárolták a termékeket.