productimage
detail_image
detail_image
productimage
detail_image
detail_image
Előszűrő

Vorfilter 12 cm

Cikkszám:4173801EAN: 4006825549188
  • Robusztus, átlátszó szűrőház
  • Kivehető, 0,2 milliméter lyukméretű finomszűrő
  • Légtelenítőcsavar
  • Belső menetes sárgaréz csatlakozó (33,3 mm // 1")
  • 1x menetes csatlakozóval (külső: 33,3 mm - 1” // belső: 42 mm - 1 1/4")
  • 1x külső menetes dupla csővéggel (33,3 mm // 1")
  • Maximális ajánlott üzemi nyomás: 5,5 bar
  • Max. 35 °C folyadék szállítására
  • Max. átfolyási mennyiség: 4000 l/h
További információk
productimage
Termék leírása

 

Az Einhell 12 cm átmérőjű robusztus előszűrője egy olyan védőeszköz, amely megakadályozza, hogy a búvárszivattyúk, a házi vízművek és az automata házi szivattyúk olyan anyagokat szívjanak fel, amelyek esetlegesen kárt tehetnek a készülékekben.

 

Az integrált 0,2 milliméter lyukméretű finomszűrő mosható, egyszerűen kivehető és könnyen cserélhető. Az átlátszó burkolatú előszűrőt légtelenítőcsavarral és belső bementes rézcsatlakozóval (33,3 mm) ellátott kivitelben vásárolhatja meg. Maximális ajánlott üzemi nyomás: 5,5 bar. A szivattyúzott anyag hőmérséklete nem haladhatja meg a 35 °C-ot. A készülékhez mellékelünk egy dupla menetes csővéget (33,3 mm, 1”, külső menetes) és egy adaptert 33,3 mm (1”, külső menetes) / 42 mm (1 1/4”, belső menetes).

 

Egyszerűen tisztítható: vegye ki, mossa át és... Voilá! Már kész is!

A szűrőbetét egyszerűen kiveheti és tiszta vízzel könnyedén megtisztíthatja. Tisztításkor a belső finom szűrőanyag nem sérülhet meg! A tisztítási intervallum a víz szennyezettségétől függ.

Műszaki paraméterek

Víz max. hőmérséklete35 °C
Csatlakozó33,3 mm - 1" (thread) "
Szűrő hossza12 cm
Szembőség0.2 m
Max. átfolyási mennyiség4000 L/h
Max. üzemi nyomás5.5 bar
Kapcsolódó letöltések
Vegye fel a kapcsolatot az Einhell ügyfélszolgálatával! Várjuk termékinformációkkal, alkatrészekkel és javításokkal kapcsolatos kéréseit.Terméktámogatásunk készséggel áll rendelkezésére a termék megvásárlása előtt, a vásárlási folyamat közben, és azt követően is.

Vásárlói vélemények

Az Einhell - a „Megerősített vásárlás” eseteit kivéve - nem biztosítja, hogy a közzétett vélemények olyan fogyasztóktól származnak, akik ténylegesen használták vagy megvásárolták a termékeket.