productimage
detail_image
detail_image
detail_image
detail_image
example_usage
productimage
detail_image
detail_image
detail_image
detail_image
example_usage
Univerzális fűrész

TC-AP 650 E

Cikkszám: 4326141EAN: 4006825585292
  • Löketszám szabályozó elektronika
  • Szerszám nélküli fűrészlap csere
  • Szerszám nélkül állítható fűrésztalp az optimális fűrészlap használathoz
  • Nagy, puha markolatrész
  • Ergonomikus, karcsú kialakítás, puha markolattal
  • Fafűrészlappal
További információk
productimage
Termék leírása

A TC-AP 650 E univerzális fűrész kompakt, sokoldalú eszköz, amely fűrészelő munkák széles skáláján mutatja be erejét, különösen akkor, ha gyors fűrészelés a feladat. A löketszám szabályozó elektronika lehetővé teszi a szerkezeti anyaghoz, anyagvastagsághoz, és a használati célhoz történő finom igazítást. A TC-AP 650 E ergonomikus, puha markolatú, kényelmesen és biztonságosan fogható. A szerszám nélkül állítható fűrésztalp gondoskodik a fűrészlap optimális kihasználásról, amely szintén szerszám nélkül cserélhető. A nagy, puha markolat és az ergonomikus, áramvonalas kialakítás biztosítja a tökéletes vezetést, a biztonságos fogást és a mozgásteret. Az azonnali használhatósághoz az univerzális fűrész fa fűrészlappal felszerelt.

Műszaki paraméterek

Elektromos hálózat230-240 V | 50 Hz
Teljesítmény650 W
Löketszám500 min^-1 - 3000 min^-1
Emelési magasság20 mm
Vágásmélység (fa)150 mm
Vágásmélység (acél)10 mm
Kapcsolódó letöltések
Vegye fel a kapcsolatot az Einhell ügyfélszolgálatával! Várjuk termékinformációkkal, alkatrészekkel és javításokkal kapcsolatos kéréseit.Terméktámogatásunk készséggel áll rendelkezésére a termék megvásárlása előtt, a vásárlási folyamat közben, és azt követően is.

Vásárlói vélemények

Az Einhell - a „Megerősített vásárlás” eseteit kivéve - nem biztosítja, hogy a közzétett vélemények olyan fogyasztóktól származnak, akik ténylegesen használták vagy megvásárolták a termékeket.