productimage
productimage
detail_image
detail_image
detail_image
example_usage
productimage
productimage
detail_image
detail_image
detail_image
example_usage
Akkus mini kézi körfűrész

TE-CS 18/89 Li - Solo

Cikkszám:4331100EAN: 4006825646184
  • Egyszerű, szerszám nélküli vágásmélység-beállítás
  • Stabilitás a kiváló minőségű, alumínium fűrészasztalnak köszönhetően
  • Egyszerű fűrészlapcsere a tengelyzárnak köszönhetően
  • Kiváló minőségű keményfém fűrészlap a tiszta vágásképért
  • Max. 28 mm vágásmélység a Ø89 mm körfűrészlapnak köszönhetően
  • Porszívó adapter a tiszta munkaterület biztosítása érdekében
  • Párhuzamos ütköző a pontos vágásokért
  • A Power X-Change termékcsalád tagja
  • Kis méretű, könnyű és könnyen kezelhető – a kényelmes munkavégzésért
További információk
productimage
Termék leírása

Az Einhell TE-CS 18/89 Li - Solo akkumulátoros mini kézi körfűrész ideális megoldás fadarabok, panelek, parketták, illetve a legkülönfélébb anyagból készült lemezek egyenes vonalú vágásához. Az akkumulátoros kivitel sokoldalú felhasználási lehetőséget biztosít – különösen olyan helyeken, ahol nincs elektromos áram / dugalj a közelben. Felejtse el a kábelekkel járó bajlódást és ne aggódjon: többet nem fog megbotlani a hosszabbítóban! Az akkumulátoros kézi körfűrész egy kis méretű, könnyű és könnyen kezelhető készülék, amellyel gyerekjáték a munkavégzés. Mivel a fűrész a Power X-Change termékcsalád tagja, ezért a PXC sorozat valamennyi akkumulátorával üzemeltetheti. A Power X-Change akkumulátor és töltőkészülék nincsenek benne a gyári csomagolásban; ezeket külön, például egy praktikus kezdőcsomag formájában vásárolhatja meg. A vágásmélységet egyszerűen, gyorsan és szerszámok nélkül állíthatja be, a fűrészlap cseréje pedig gyerekjáték a tengelyzárnak köszönhetően. A 89 milliméteres csúcskategóriás keményfémlapkás fűrészlap és a párhuzamos ütköző tiszta, pontos vágásokat, és max. 28 mm-es vágásmélységet garantálnak. A csúcsminőségű alumíniumból készült fűrészasztal megfelelő stabilitást biztosít. A burkolatra szerelt porelszívó adapter gondoskodik arról, hogy a munkaterület mindig tiszta legyen.

Műszaki paraméterek

Feszültség18 V
Fordulatszám2500 min^-1
Fűrészlap átmérője89 mm
Vágásmélység (fa)28 mm
Kapcsolódó letöltések
Vegye fel a kapcsolatot az Einhell ügyfélszolgálatával! Várjuk termékinformációkkal, alkatrészekkel és javításokkal kapcsolatos kéréseit.Terméktámogatásunk készséggel áll rendelkezésére a termék megvásárlása előtt, a vásárlási folyamat közben, és azt követően is.

Vásárlói vélemények

Az Einhell - a „Megerősített vásárlás” eseteit kivéve - nem biztosítja, hogy a közzétett vélemények olyan fogyasztóktól származnak, akik ténylegesen használták vagy megvásárolták a termékeket.