einhell-accessory-charger-4514095-productimage-101
einhell-accessory-charger-4514095-detail_image-101
einhell-accessory-charger-4514095-productimage-101
einhell-accessory-charger-4514095-detail_image-101
PXC töltőkészülék

18V Battery Charger 3,0A - PXC

Cikkszám: 4514095 EAN: 4006825655292
  • Univerzálisan használható valamennyi Power X-Change akkuhoz:
  • Rövid töltési ciklus 3A gyorstöltő technológiával
  • Folyamatos akkufelügyelet az optimális töltés biztosításáért
  • Alkalmazkodó töltés a hosszabb élettartamért
  • Nagyfokú biztonság az intelligens töltésfelügyelet révén
  • Hatfokozatú LED-kijelző a töltöttségi szint ellenőrzéséhez
  • Integrált akasztószem falra történő rögzítéshez
További információk
einhell-accessory-charger-4514095-productimage-101
Termék leírása

Az Einhell 18 V / 3 A PXC töltő a Power X-Change rendszercsalád multifunkcionális és egymással kombinálható tagja, amellyel az összes PXC akkut feltöltheti. Miért érdemes kipróbálnia? Ha egyetlen akkumulátort és töltőt használ valamennyi készülékéhez, akkor nem csak a költségeit csökkentheti jelentős mértékben, hanem a különböző típusú töltők és akkuk használatából és tárolásából adódó káoszt is elkerülheti. Nagy teljesítményű, tartós és még pénzt is spórol Önnek: az akkukat a Power X-Change termékcsalád valamennyi készülékéhez használhatja, a 18 V 3 A Power X-Change töltővel pedig valamennyi PXC akkut feltöltheti. Az alkalmazkodó töltésnek köszönhetően az akkuk élettartama jelentősen meghosszabbodik. Az optimális töltésről a folyamatos akkumulátorfelügyeleti rendszer gondoskodik. Az akku aktuális töltöttségi szintjét a hatfokozatú töltöttségiszint-jelző LED-ről olvashatja le. A maximális biztonságról az intelligens töltésfelügyelet gondoskodik. Az akasztószemnek köszönhetően egyszerűen a falra akaszthatja a töltőkészüléket.

Műszaki paraméterek

Elektromos hálózat200-250 V | 50-60 Hz
Kimeneti feszültség20 V
Kimeneti áramerősség3000 mA
Kapcsolódó letöltések
Vegye fel a kapcsolatot az Einhell ügyfélszolgálatával! Várjuk termékinformációkkal, alkatrészekkel és javításokkal kapcsolatos kéréseit.Terméktámogatásunk készséggel áll rendelkezésére a termék megvásárlása előtt, a vásárlási folyamat közben, és azt követően is.

Vásárlói vélemények

Az Einhell - a „Megerősített vásárlás” eseteit kivéve - nem biztosítja, hogy a közzétett vélemények olyan fogyasztóktól származnak, akik ténylegesen használták vagy megvásárolták a termékeket.