Einhell Connect

Irányítsa Freelexo készülékét kényelmesen, az okostelefonján található alkalmazás segítségével!

A Bluetooth-funkció lehetővé teszi, hogy az okostelefonjára telepített applikáció segítségével könnyedén és kényelmesen irányítsa a Freelexo robotfűnyírót. Ezzel a megoldással beindíthatja a készüléket, konkrét időpontokat programozhat be, átnézheti a statisztikákat, és számos hasznos beállítást pontosan, az Ön igényeire szabva határozhat meg. Tökéletes gyepre és ápolt kertre vágyik? Ezzel a megoldással biztos az út a sikerhez – és mindezt szinte teljesen automatikusan! 

Einhell Connect App

Einhell Connect alkalmazás letöltése

Kényelmes irányítás az okostelefonjára telepíthető alkalmazás segítségével

 • A robotfűnyírót beprogramozhatja, a beállításokat pedig testre szabhatja az alkalmazásban. Így tudja például multizónás fűnyírás esetén megadni a kívánt távolságot a kiindulási ponttól, vagy beállítani a százalékos súlyozást. Több ütemtervet rögzíthet, valamint aktiválhatja az esőérzékelő szenzort és a szegélyvágást is. 
 • Amennyiben elérhető egy új frissítés a robotfűnyíróhoz, akkor azt egyszerűen letöltheti. Ha a letöltés sikeres, akkor Bluetooth-kapcsolaton keresztül frissítheti a szoftvert a robotfűnyírón is. 
 • A készülék beállításainál aktiválhatja és ellenőrizheti például az esőérzékelő szenzort vagy a szegélyvágás funkciókat is. 
 • A készülékhez történő kapcsolódást követően ellenőrizheti a robotfűnyíró állapotát, illetve konkrét parancsokat adhat, pl. nyírás, stop, vissza a töltőállomáshoz.
 • Ha segítségre vagy információra van szüksége a robotfűnyírók telepítésével és használatával kapcsolatban, kérjük, tekintse meg rövid oktatóvideóinkat, és tanulmányozza át részletes kezelési útmutatóinkat.

A robotfűnyíró és a mobilalkalmazás párosítása

Készülék hozzáadása
robotic lawn mower app

A készülék hozzáadása előtt létre kell hoznia egy felhasználói fiókot. Ezt megteheti adatai megadásával, vagy egy már meglévő Google- vagy Facebook fiók használatával.

Következő lépésként adja hozzá a robotfűnyírót a felhasználói fiókjához. Adja meg a készülék nevét és írja be a sorozatszámát, vagy olvassa be a robotfűnyírón található QR-kódot. Kapcsolja be a készüléket, és aktiválja a Bluetooth-t az okostelefonján. A robotfűnyíró automatikusan megjelenik az elérhető eszközök listájában. Válassza ki a megfelelő készüléket, és adja meg a PIN kódot az eszközök párosításához.

Párosítás
robotic lawn mower app

Az eszköz kiválasztása és a PIN kód megadása után elérhetővé válik a felhasználói fiókhoz kapcsolt készülékek listája, amelyeket ezt követően párosíthat a mobiltelefonjával. A robotfűnyíró mellett további Einhell készülékeket is társíthat a fiókjához. 
Ha a párosítás sikeres volt, akkor egyszerűen és gyorsan ellenőrizheti a fűnyíró állapotát, és a továbbiakban parancsokat is adhat a robotfűnyírónak. Ha a készülékek áttekintése oldalon a robotfűnyíróra kattint, akkor a fűnyíró főoldalára ugrik át.

Konfigurálás
robotic lawn mower app

A főoldalon megjelennek a beprogramozott működési idők és zónák, statisztikák, a készülékkel kapcsolatos információk, valamint a gyakran ismételt kérdések (FAQ/GYIK) listája és a beállítások, amelyeket igény szerint könnyen testre is szabhat. 

A robotfűnyíró beállításai
robotic lawn mower app

A készülék beállításainál aktiválhatja és ellenőrizheti például az esőérzékelő szenzort vagy a szegélyvágás funkciókat. Természetesen további beállításokat is elvégezhet, frissítéseket telepíthet, illetve információkat gyűjthet és rögzíthet.

Kérdések áttekintése

GYIK (Gyakran Ismételt Kérdések)

Milyen funkciók érhetők el az alkalmazásban?

Ha a készüléket Bluetooth-kapcsolaton keresztül párosítja a mobilalkalmazással, akkor az alábbi funkciók is elérhetővé válnak:

 • Vezérlés, irányítás
 • Beállítások ellenőrzése
 • Programozás
 • Pillanatnyi állapot ellenőrzése
 • Szoftverfrissítés
 • Segítség és hasznos információk a fűnyíró telepítésével kapcsolatban

Folyamatosan csatlakoznom kell az internethez, ha használni szeretném az alkalmazást?

Nem, mindössze a regisztráció véglegesítéséig lesz szüksége internetkapcsolatra.