Nélkülözhetetlen megoldások Einhell robotfűnyírókhoz

Ismerje meg szolgáltatásainkat, és profitáljon belőlük azonnal!

Az alábbiakban egy rövid áttekintést adunk az Einhell robotfűnyírókhoz kapcsolódó összes szolgáltatásról. „Garten Check” szolgáltatásunkon keresztül segítünk a tökéletes robotfűnyíró kiválasztásában. Ha sikerül megtalálnia az Önnek leginkább megfelelő készüléket, szervizpartnerünk segít annak telepítésében és beüzemelésében. Szükség esetén készséggel állunk rendelkezésére tartozékok és pótalkatrészek rendelésében, valamint a fűnyíró téli tárolásában is.

Telepítési szolgáltatás Hadd segítsünk az első lépéseknél: vegye igénybe telepítési szolgáltatásunkat

Gyors üzembe helyezési útmutató

Az alábbiakban bemutatjuk, hogyan használja a robotfűnyírót

Telepítési szolgáltatás

Bízza magát a profikra!

Robotfűnyírót vásárolt és segítségre van szüksége a telepítéssel kapcsolatban? Vegye igénybe és használja ki telepítési szolgáltatásunk minden előnyét! Egyeztessen időpontot technikus kollégánkkal, aki a kapcsolatfelvételtől számított 14 napon belül felkeresi Önt, és szakszerűen lefekteti a robotfűnyíró határolókábelét. Technikus kollégánk segít a készülék kicsomagolásában és összeszerelésében, valamint a beállításban és programozásban is. A tesztüzem során gyakorlati tanácsokkal látja el Önt, és részletesen megmutatja az egyes funkciókat és beállításokat.

Árak

Ha már vásárolt Einhell Freelexo robotfűnyírót, akkor megrendelheti „telepítési szolgáltatásunkat”. Szolgáltatópartnerünk felkeresi Önt, és üzembe helyezi a készüléket. Vegye igénybe szolgáltatásunkat: válasszon egy időpontot, amikor szervizpartnerünk felkeresheti Önt a robotfűnyíró telepítése céljából.

Miért érdemes magát profikra bízni?

  • Nem kell a határolókábellel bajlódnia: szakértő kollégánk elvégzi a munkát Ön helyett
  • Kollégánk összeszereli, üzembe helyezi és kipróbálja a robotfűnyírót
  • Rövid áttekintést és hasznos gyakorlati tanácsokat kaphat a robotfűnyíró helyes használatára vonatkozóan
  • Amennyiben szeretné, szolgáltatópartnerünk a csomagolást és a szállítási rögzítéseket is magával viszi, így az újrahasznosításról már nem Önnek kell gondoskodnia

Kérjük, vegye figyelembe, hogy telepítési szolgáltatásunk ára nem tartalmazza a szerszámokat és a kiegészítőket, alkatrészeket (pl. határolókábelek).

Kert max. érete Ár (listaár)
0-1200 m² 145 000 Ft + ÁFA

Oktatóvideók a készülék telepítéséhez

A robotfűnyíró telepítése

Még mindig nem tudja, hogyan helyezze üzembe robotfűnyíróját? Oktatóvideónk lépésről lépésre bemutatják a készülék telepítését, egészen onnantól, hogy kicsomagolja a készüléket és megnézi, hogy a telepítéshez szükséges valamennyi kiegészítőt (illetve, a készüléket és annak alkatrészeit) mellékelték-e. Részletesen bemutatjuk, hogyan tudja helyesen telepíteni a határolókábelt. Kevesebb mint 2 perc alatt megnézheti, hogyan dokkolhatja a robotfűnyírót a töltőállomásban, illetve megtudhatja, mire kell figyelnie az első fűnyírás során.

First steps by installation of the mower
Installing the wire
Connecting the charging station
First mowing

Vannak olyan kérdései, amelyekre nem kapott választ?

Kérdései vannak a robotfűnyíróval vagy kiegészítő szolgáltatásainkkal kapcsolatban? Forduljon hozzánk bizalommal; készséggel állunk rendelkezésére, személyesen is! Kérjük, hívjon minket elérhetőségeinken, vagy küldjön üzenetet.

06 23 920 748

Hétfő - Csütörtök: 09:00 – 17:00
Péntek: 09:00 – 14:00

(Ebédidő: 12:00-12:30)

Telepítési szolgáltatás igénylése

Ha szeretné igénybe venni telepítési szolgáltatásunkat FREELEXO fűnyírójához, kérjük, töltse ki az alábbi űrlap valamennyi mezőjét. Kollégáink hamarosan felveszik Önnel a kapcsolatot, és elküldik az árajánlatot.

Felhasználói adatok

Kérjük, töltse ki az összes kötelezően kitöltendő mezőt, hogy felvehessük Önnel a kapcsolatot a kérésével kapcsolatban.

Termékadat-szolgáltatások

Kérjük, adja meg a szolgáltatáshoz és a fűnyíróhoz kapcsolódó adatokat.

? Hol találom a cikkszámot?