Top-notch engineering for state-of-the-art technology

Utmost precision and most modern production process

Mi vagyunk az akkumulátorspecialisták!

Power X-Change akkumulátoraink megfelelnek a legszigorúbb minőségi és biztonsági előírásoknak.

A szerszám akkumulátor számos különböző összetevőből áll. Csak akkor állítjuk össze a Power X-Change akkumulátorcsomagot, ha minden alkatrész megfelel a legmagasabb minőségi követelményeknek. Így nemcsak elegendő energiát, hanem a szükséges biztonságot is biztosítjuk - a töltés, a szállítás és az intenzív használat során.

Legmodernebb technológia

Bevált minőség

Kitartó

Cellák

A legmagasabb minőség - tesztelt biztonság

Power X-Change akkumulátorainkhoz kizárólag kiváló minőségű, neves nemzetközi gyártók Li-Ion celláit használjuk. Így biztosítjuk, hogy mindig egyenletesen magas minőséget szállítsunk, a legszigorúbb előírásoknak megfelelően.

Az akkumulátorcellák kiválasztásakor azonban nem csak a jó hírnévre hagyatkozunk: Minden Power X-Change akkumulátorcella automatizált és független tesztelési eljáráson megy keresztül a 100%-os biztonság érdekében. És ez még évekig tartó intenzív használat után is így van!

Akkumulátorcsomag

Kiválasztott cellák - igényes komponensek

Mivel az egyes cellák pontos specifikációi a gyártás miatt ingadozhatnak, szigorú kiválasztási kritériumokkal biztosítjuk a legmagasabb fokú konzisztenciát és biztonságot. Minden Power X-Change akkumulátorcsomag olyan cellákból áll, amelyek ideálisan harmonizálnak egymással.

De az akkumulátorcsomagunk többi alkatrészének is ellen kell tudni állni a legmagasabb igénybevételnek is. Az egyes alkatrészek hűtéshatékony elrendezésétől kezdve az ütés- és porálló műanyag burkolatig: a folyamatos ellenőrzések és gyakorlati tesztek alapján akkumulátorcsomagunk az egyik legjobb szerszámakkumulátor a piacon.

Active Battery Management System - Aktív akkumulátor-kezelő rendszer

Intelligens elektronika - hatékony akkumulátorvédelem

A gyártás során végzett szigorú ellenőrzések és irányelvek mellett az aktív akkumulátor-kezelő rendszer biztosítja a maximális biztonságot és teljesítményt - az akkumulátor intenzív élettartama érdekében. Aktív akkumulátor-kezelő rendszerünk minden egyes Power X-Change akkumulátoron belül minden biztonsági szempontból fontos tényezőt felügyel, és szabályozza az egyes cellák optimális használatát.

Így hatékonyan megelőzzük a tipikus akkumulátor károsodásokat. Akár mélykisülés, túlfeszültség, túlmelegedés, önkisülés vagy memóriahatás: Az aktív akkumulátor-kezelő rendszer korai szakaszban észleli a káros hatásokat, és hatékonyan ellensúlyozza azokat. Kritikus akkumulátor-állapotok esetén pedig az aktív akkumulátor-kezelő rendszer kikapcsolja az áramellátást.

Töltő

Megbízható teljesítmény - biztonságos kezelés

A speciális Power X-Change töltő nemcsak nagyon erős, hanem különösen biztonságos is. Számos belső vezérlőmodul biztosítja, hogy az akkumulátorok cellái egyenletesen és hibamentesen töltődjenek. Ez nemcsak az akkumulátorok élettartamát hosszabbítja meg, hanem egy további biztonsági tényezőt is jelent.

Ily módon a töltő elkerüli a rövidzárlatokat a cellák között, ha a hőmérséklet túl alacsony, és automatikusan kikapcsol, ha hiba van, vagy ha az akkumulátor teljesen feltöltődött.

Power X-Change Készülékek

Multifunkcionális platform - tökéletes koordináció

Egy összetett és kiterjedt akkumulátorrendszer csak akkor működik biztonságosan és megbízhatóan, ha a működtetett eszközök is pontosan illeszkednek a követelményekhez. Ezért a Power X-Change szerszámok és kerti eszközök tervezése és fejlesztése során különleges követelményeket támasztottunk a beépített elektronikával szemben.

Folyamatos ellenőrzések és tesztek biztosítják, hogy különösen a hő- és tűzérzékeny alkatrészek megfeleljenek a legmagasabb biztonsági előírásoknak. Minden Power X-Change egységet független ellenőrző szervek is tanúsítanak.

Az Einhell kutatócsoportja: „A Power X-Change esetében a biztonság és a funkcionalitás az első. Ezért ügyelünk minden részletre.”