További találatok

2+1 garancia kiterjesztés

A szolgáltatás rövid ismertetése

Az Einhellnél lehetősége van arra, hogy a garanciát 24-ről 36 hónapra bővítse - és mindezt természetesen teljesen ingyen!

Mindössze annyit kell tennie, hogy a vásárlástól számított 30 napon belül online regisztrálja Einhell RED* termékét. A regisztrációs folyamat részletes leírását az alábbiakban olvashatja.

A garancia kiterjesztése jelenleg csak Németországban, Ausztriában, Svájcban és Magyarországon lehetséges az érvényes (7-jegyű és alfanumerikus, vagyis számokból és nagybetűkből álló) sorozatszám megadásával!

 

* Az Einhell RED az alábbi márkákat foglalja magában: Einhell Red, Einhell Classic, Einhell Home, Einhell Expert, Einhell Expert Plus, Einhell Professional, Einhell Blue, Einhell Car Classic. A márkajelzést a csomagoláson, a kezelési útmutató borítóján, és a közvetlenül a termékre rögzített típustáblán tekintheti meg.

A garancia nem terjeszthető ki az alábbiakra:
  • Ipari célra használt Einhell termékekre
  • Az Einhell outletjében vásárolt másodosztályú termékekre
  • Harmadik fél vagy magánszemély által tovább-, vagy újraértékesített Einhell termékekre
  • Szervezetek és vállalkozók által vásárolt és használt Einhell termékek
Fontos információ

Ezúton szeretnénk felhívni a figyelmüket, hogy az ALZA.HU, KAMODY.HU és a MALL.HU internetes cégek nem állnak szerződéses kapcsolatban az Einhell Hungária Kft.-vel és emiatt nem biztosítjuk a szerviz és garanciális ellátást sem! Ebből kifolyólag, a fenti cégeknél vásárolt termékekre a garancia kiterjesztés sem érvényesíthető!

Ezen vállalatok nem az Einhell Hungária Kft.-től szerzik be az Einhell termékeket. A későbbi, esetleges kopó forgó alkatrész beszerzésben tudunk segíteni (térítéses/fizetős javítások), de a szavatosság és garancia ügyekben cégünk nem illetékes!

Kérjük ezt vegye figyelembe mielőtt eldönti, hogy melyik cégtől vásárol az interneten! Kérjük legyen körültekintő és kérdezzen rá különösen internetes vásárlás esetén a garancia/szavatosság terén ki az illetékes!

Hogyan is működik ez? Pofonegyszerű!

Olvasson utána

Első lépésként ismerje meg az Einhell garancia koncepcióját, és annak szervizelési folyamat közbeni alkalmazását.

Regisztráljon és jelentkezzen be

Hozza létre felhasználói fiókját. Ha már rendelkezik fiókkal, akkor jelentkezzen be.

Kérvényezze a garancia kiterjesztését

A belépést követően regisztrálja az Einhell RED terméket a fiókjában, majd töltse le a garancianyilatkozatot, amely személyesen Önnek készült.