productimage
productimage
detail_image
detail_image
detail_image
detail_image
example_usage
productimage
productimage
detail_image
detail_image
detail_image
detail_image
example_usage
Akkus univerzális fűrész

TE-AP 18/26 Li - Solo

Cikkszám: 4326290EAN: 4006825660012
  • A Power X-Change termékcsalád tagja
  • A rezgéscsökkentett fogantyú óvja a felhasználót a rezgés keltette erőhatásoktól
  • Szerszám nélkül állítható talplemez az optimális fűrészlap-vezetés érdekében
  • Szerszámok nélküli, rendkívül gyors fűrészlapcsere
  • Ergonomikus használat a Softgrip borítású felületeknek köszönhetően
  • Akkumulátor és töltő nélkül (ezeket külön vásárolhatja meg)
  • Kiváló minőségű fafűrészlappal
További információk
productimage
Termék leírása

Az Einhell TE-AP 18/26 Li - Solo egy sokoldalú akkumulátoros orrfűrész, amelyet építkezéseken, műhelyben, valamint kertben történő használatra terveztek. Az orrfűrész a Power X-Change család tagja, amelynek akkumulátorát a rendszersorozat több mint 200 termékéhez használhatja. Mostantól semmi sem állhat a vezeték nélküli, határtalan szabadság útjába! A rezgéscsökkentett kivitelnek köszönhetően még a hosszabb ideig tartó munkálatokat is könnyedén elvégezheti. A talplemez állítható, így a fűrészlapot mindig a megmunkálandó anyag és az elvégzendő feladat tulajdonságainak megfelelően állíthatja be. A vágásmélység fában 180 mm, míg acélban 12 mm. A fűrészlap cseréjéhez nem lesz szüksége külön szerszámra. A Softgrip borítású felületeknek köszönhetően a készülék rendkívül ergonomikus. A fűrészhez gyárilag mellékelünk egy csúcsminőségű fafűrészlapot is. A terméket akkumulátor és töltőkészülék nélkül szállítjuk; ezeket külön – például a munka elvégzéshez szükséges teljesítményű, praktikus kezdőcsomagok formájában – vásárolhatja meg.

Műszaki paraméterek

Löketszám0 min^-1 - 2600 min^-1
Emelési magasság26 mm
Vágásmélység (fa)180 mm
Vágásmélység (műanyag)20 mm
Vágásmélység (acél)12 mm
Szerszám nélküli fűrészlap csereyes
Kapcsolódó letöltések
Vegye fel a kapcsolatot az Einhell ügyfélszolgálatával! Várjuk termékinformációkkal, alkatrészekkel és javításokkal kapcsolatos kéréseit.Terméktámogatásunk készséggel áll rendelkezésére a termék megvásárlása előtt, a vásárlási folyamat közben, és azt követően is.

Vásárlói vélemények

Az Einhell - a „Megerősített vásárlás” eseteit kivéve - nem biztosítja, hogy a közzétett vélemények olyan fogyasztóktól származnak, akik ténylegesen használták vagy megvásárolták a termékeket.