productimage
productimage
Kézi körfűrész tartozékok

Guide Rail Alu 2x1000mm

Cikkszám: 4502118EAN: 4006825632675
  • Precíz és egyenes vágások – még akkor is, ha szögben kell vágnia!
  • Csúszólemez a fűrészek könnyű mozgatása érdekében
  • Forgácsterelő lap a tiszta élvágásért
  • Az összekötő elem tökéletesen egyenes kivitelt garantál
  • Csúszásgátló tapadószalagok, csúszásmentes talprész
  • Kompatibilis az Einhell merülő körfűrészével, valamint az Einhell Expert kézi körfűrészeivel
További információk
productimage
Termék leírása

Az Einhell alumínium 2x 1000 mm vezetősín egy nélkülözhetetlen kiegészítő, amelyet az Einhell merülőfűrészéhez és az Einhell Expert kézi körfűrészéhez egyaránt használhat. Az alumínium vezetősín precíz, egyenes vágást és nagyfokú biztonságot garantál. A vágást egy bizonyos szögben kell elvégeznie? Semmi probléma! A vezetősínt használva ez sem jelenthet gondot! A fűrészeket könnyedén mozgathatja a csúszólemezen, a forgácsterelő lap pedig tiszta élvágást tesz lehetővé. Az összekötő elem biztosítja, hogy a két sín tökéletesen egyenes legyen. A csúszásgátló tapadószalagok gondoskodnak arról, hogy a sín ne csúszhasson el. Azon túlmenően, hogy biztonságos munkavégzést garantál, az Einhell 2x 1000 mm alumínium vezetősín segítségével a vágás mindig tiszta és pontos lesz.

Kapcsolódó letöltések
Vegye fel a kapcsolatot az Einhell ügyfélszolgálatával! Várjuk termékinformációkkal, alkatrészekkel és javításokkal kapcsolatos kéréseit.Terméktámogatásunk készséggel áll rendelkezésére a termék megvásárlása előtt, a vásárlási folyamat közben, és azt követően is.

Vásárlói vélemények

Az Einhell - a „Megerősített vásárlás” eseteit kivéve - nem biztosítja, hogy a közzétett vélemények olyan fogyasztóktól származnak, akik ténylegesen használták vagy megvásárolták a termékeket.