productimage
example_usage
productimage
example_usage
Rendszerkoffer

Plastic Compartments Set

Cikkszám:4540012EAN: 4006825654004
  • Einhell E-Case rendszerrel kompatibilis
  • Még nagyobb rugalmasság a műanyag tárolórekeszeknek köszönhetően:
  • 2x hosszú, 3x közepes, 4x rövid
  • Rövid tárolók csavaroknak és szegeknek
  • Nem kell kivennie a koffer fedelében lévő habanyagbetétet
productimage
Termék leírása

Az Einhell műanyag tárolórekesz-készletét az Einhell E-Case rendszerhez tervezték. Az extra rekeszek révén még jobban kihasználhatja a koffer adottságait. A készletben két darab hosszú, három középhosszú és négy rövid rekeszt talál. A rekeszek segítségével még rugalmasabban használhatja az Einhell tartozékok és szerszámok számára kialakított rendezőjét: használja bátran fúrószárak és vágókorongok, valamint kisebb polírozó- és csiszolószerszámok tárolására. A rövidebb tárolórekeszek tökéletes megoldást jelentenek a szegek és csavarok rendezéséhez. A készletet a habanyaggal bélelt fedelű E-Case S-F kofferhez is használhatja.

Műszaki paraméterek

Súly341 g
Vegye fel a kapcsolatot az Einhell ügyfélszolgálatával! Várjuk termékinformációkkal, alkatrészekkel és javításokkal kapcsolatos kéréseit.Terméktámogatásunk készséggel áll rendelkezésére a termék megvásárlása előtt, a vásárlási folyamat közben, és azt követően is.

Vásárlói vélemények

Az Einhell - a „Megerősített vásárlás” eseteit kivéve - nem biztosítja, hogy a közzétett vélemények olyan fogyasztóktól származnak, akik ténylegesen használták vagy megvásárolták a termékeket.