Fúrás, kalapácsfúrás, vésés. Az Einhell fúrókalapácsaival még a legkeményebb anyagok fúrásához és véséséhez is rendelkezésre áll a maximális (4 az 1-ben) teljesítmény: a pneumatikus ütvefúró mechanizmusnak köszönhetően hasznos segítőtárs a bontási munkákban, és még olyan kemény anyagokat is pillanatok alatt át tud vele fúrni, mint a beton és a kő. Ez az, ami az Einhell fúrókalapácsait ilyen sokoldalúvá teszi! Ha esetleg még valami ettől is ütősebbre lenne szüksége, akkor nézze meg, hogy mire képes az Einhell vésőkalapácsa.

Fúrókalapácsok és bontókalapácsok az Einhell-től

Sokoldalú és nélkülözhetetlen készülékek: ismerje meg az Einhell akkumulátoros fúrókalapácsait!

Ha olyan fúrási feladat adódik otthon, amelyet a hagyományos fúrógéppel már nem tud elvégezni, akkor az Einhell akkumulátoros fúrókalapácsainak valamelyikét kell majd bevetnie. Az akkumulátoros fúrókalapácsnak még a legkeményebb falba való fúrás és vésés sem jelent gondot, és nélkülözhetetlen segítség lesz bontási munkákhoz is. Attól függően, hogy melyik modellt választja, az Einhell akkumulátoros fúrókalapácsai öt különböző funkcióval segítik a munkát: használja fúrásra és kalapácsfúrásra, rögzített vagy rögzítés nélküli véséshez, vagy helyezze a bitbefogót a tokmányba, és hajtsa be a csavarokat. A Power-X-Change rendszernek köszönhetően az Einhell akkumulátoros fúrókalapácsai még folyamatos használat mellett is kiválóan teljesítenek.

Elektromos hálózatról üzemeltethető fúrókalapácsok

Ha hosszabb és átfogó projekteken töri a fejét, amelyek során szinte folyamatosan kell majd használnia a készüléket, akkor Önnek az elektromos hálózatról üzemeltethető változatra lesz szüksége. Az elektromos fúrókalapácsokkal huzamosabb ideig fúrhat vagy véshet, és nem kell aggódnia a töltés miatt kieső idő miatt sem. Ha tehát nagyobb igénybevételnek lesz kitéve a készülék, és van lehetőség arra, hogy hosszabbítókábelhez vagy egy dugaljhoz csatlakoztatva üzemeltesse, akkor az elektromos változatot érdemes választania.

Bontókalapácsok felújítási munkákhoz

Az Einhell bontókalapácsai nélkülözhetetlen segítőtársai lesznek a felújítási munkák során: segítségével még kemény anyagok (pl. beton) bontása sem jelenthet gondot! Az Einhell bontókalapácsaival egyszerűen eltávolíthatja és feltörheti a padlólapokat vagy leverheti a csempét a falakról, átvésheti a falakat, lebonthatja a kisebb téglafalakat és kivésheti a betont is. A nagy bontási teljesítménynek köszönhetően a bontókalapács nélkülözhetetlen segítség vésési és bontási munkákhoz, így például gáz-, víz- és elektromos vezetékek telepítéséhez.

Miért válasszam az Einhell fúrókalapácsait?

Az Einhell fúró- és bontókalapácsával nem csak egy megbízható, a munkát nagyban megkönnyítő szerszámgépet vásárol, hanem egy rendkívül sokoldalú, csúcsminőségű és kiváló ár-érték arányú segítőtársat is. Az alábbiakban bemutatjuk, hogy miért olyan különlegesek fúrókalapácsaink:

Nagy teljesítményű akkumulátorrendszer

Az Einhell fúrókalapácsai rendkívül erősek és tartósak. A Power-X-Change akkumulátorrendszer sokoldalú felhasználási lehetőséget és határtalan szabadságot biztosít. Az akkumulátoros fúrókalapácsot használva bármilyen projektet végigvihet anélkül, hogy az elektromos hálózatba kellene csatlakoztatnia a készüléket. Ha akkus fúrókalapáccsal dolgozik, akkor nem áll fenn a veszélye annak, hogy a kábel munka közben beakad a fúrógépbe. Az ergonomikus fogantyúnak köszönhetően a készülék könnyen és kényelmesen kezelhető. A fúrógépekkel szemben az Einhell fúrókalapácsait arra tervezték, hogy segítségükkel könnyen, kis erőfeszítéssel meg tudja munkálni még a legkeményebb kőzeteket is. A modern és innovatív technológiának köszönhetően az Einhell fúrókalapácsai a fúrógépeknél több funkcióval, és rendkívül vonzó ár-érték aránnyal rendelkeznek.

Az Einhell fúrókalapácsai elektromos hálózatról üzemeltethető kivitelben, vagy Power-X-Change akkumulátorrendszerrel felszerelt változatban kaphatók. A készüléket praktikus tároló- és szállítókofferben vásárolhatja meg. Az akkumulátort és a töltőt, valamint az egyéb tartozékokat (például a jobb megvilágítást biztosító akkumulátoros lámpákat) kedvező áron, külön vásárolhatja meg.

Hosszabb üzemidő, nagyobb erő

A szénkefe nélküli motorok hosszabb üzemidőt és nagyobb erőátvitelt biztosítanak, mint a hagyományos, szénkefével felszerelt társaik. Az egyes modelleket SDS-Plus vagy SDS-Max befogóval szerelték fel, ami rendkívül egyszerű szerszámcserét tesz lehetővé: így könnyedén váltogathatja a projektjéhez szükséges fúró- vagy vésőszárakat.

Kényelmes használat

Az ergonomikus fogantyú kényelmes használatot biztosít, illetve egyenletes és folyamatos fúrást, vésést és bontást tesz lehetővé. A fémből készült erős furatmélység-ütköző fokozatmentesen állítható. A munkaterület megfelelő megvilágításáról a készülékbe integrált LED-fény gondoskodik, melynek köszönhetően így különösen pontosan és precízen dolgozhat.

Bontókalapácsok: rugalmas és megbízható segítőtársak

A szerszámcsere rendkívül egyszerű az SDS-Max vagy SDS-Hex befogóknak köszönhetően. Attól függően, hogy milyen munkára szeretné használni a készüléket, számos szerszámot – például fúrót és vésőt is – befogathat a tokmányba. A 180°-ban állítható pótfogantyú biztonságos és erős tartást tesz lehetővé, bármilyen projekthez kelljen használnia a bontókalapácsot. A gumírozott kábelnek köszönhetően háromméteres sugárban kötöttségek nélkül dolgozhat. A bontókalapácshoz gyárilag mellékelünk egy vésőszárat, így a kibontást követően akár rögtön ki is próbálhatja a készüléket. A bontókalapácsot praktikus tároló- és szállítókofferben vásárolhatja meg.