Költözés, felújítás, polcok felfúrása, bútorok rögzítése... Mindannyian tudjuk, hogy egy fúrógép ma már nélkülözhetetlen kelléke a háztartásoknak. Az Einhell-nél különböző típusú és teljesítményű készülékek széles tárházából választhat. Az erős ütvefúró mechanizmussal felszerelt ütvefúró készülékeink segítségével könnyedén átfúrhatja a falakat, csempéket vagy a köveket. Ha nem csak a maximális pontosság, hanem a gyorsaság és a tisztaság is fontos, akkor válassza valamelyik porelszívó adapterrel felszerelt készülékünket. Egyszerű és hatékony. Sőt, ezermesterek számára is a legjobb elérhető eszköz!

Találja meg az Önnek megfelelő gépet az Einhell

fúrógépválasztékában!

A hagyományos ütvefúrók elektromos hálózatról üzemeltethetők. Próbáljon ki valami újat: válassza akkumulátoros ütvefúróinkat és ismerje meg a határtalan rugalmasságot biztosító megoldásainkat!

A Power X-Change akkumulátorokat a rendszercsalád valamennyi kerti munkához és barkácsprojekthez tervezett készülékéhez használhatja. PXC-akkumulátoraink valamennyi Power X-Change töltőkészülékkel kompatibilisek, így ha Önnek van már töltője, azzal az összes PXC-akkut feltöltheti. Határtalan rugalmasság, rendkívül környezetbarát kivitellel párosítva!

Elektromos hálózatról üzemeltethető ütvefúrók

Az Einhell elektromos hálózatról üzemeltethető ütvefúrói mindig maximális teljesítményt biztosítanak. Kimagasló teljesítményű szerszámgépeinkkel pillanatok alatt készíthet furatokat fába, betonba és fémbe.

Fúróinknál már csak fúrókalapácsaink erősebbek, melyeket bontásra és vésésre egyaránt használhat. Olyan megbízható fúrógépet keres, amelyet ház körüli, lakásban vagy a műhelyben végzett munkákhoz egyaránt tud használni? Akkor válassza bátran az Einhell fúrógépeit, a tiszta furatok és a minőségi végeredmény szakértőit!

Mire érdemes figyelnie a fúrógépek vásárlásakor?

Rengeteg készülék közül választhat, így sokszor nem is olyan könnyű megtalálni az adott projekt elvégzéséhez legmegfelelőbb modellt. Az alábbiakban felsorolunk néhány ismérvet és műszaki paramétert, amelyek segítenek a célnak legmegfelelőbb ütvefúró kiválasztásában.

 

Teljesítmény és fordulatszám

Az ütvefúró kiválasztásánál kulcsfontosságú a megfelelő fúrószár, a gép teljesítménye, valamint a fordulat- és ütésszáma. Az elektromos hálózatról üzemeltethető vezetékes modellek esetében a wattszám jelöli a teljesítményt. Ha akkus készülék vásárlásán töri a fejét, akkor a működési időt és a teljesítményt a megfelelő akkumulátortípus kiválasztásával befolyásolhatja. Valamennyi ütvefúrónkat fordulatszám-szabályozó elektronikával szerelték fel, amely lehetővé teszi, hogy a fordulatszámot fokozatosan, a megmunkálandó anyag tulajdonságainak megfelelően állíthassa be. Ha huzamosabb ideig dolgozik a készülékkel, akkor rögzítheti a gombot; így mindig egyszerű és kényelmes lesz a használata.

Nagy fúrásteljesítmény

Ütvefúróink segítségével könnyedén készíthet furatokat fába és fémbe, sőt, akár még keményebb anyagokba, pl. betonba is! Mivel a fúrási teljesítmény modelltől függően eltérő lehet, ezért kérjük, a készülék kiválasztása előtt mérlegeljen olyan paramétereket is, mint a fába, fémbe vagy betonba készíthető furatok maximális átmérője. Az ütvefúrók összehasonlításakor feltétlenül vegye figyelembe az üresjárati fordulatszámot és az ütésszámot. Az aranyszabály a következő: minél magasabbak ezek az értékek, annál gyorsabban tudja elkészíteni a furatokat. Ez a paraméter különbözteti meg az ütvefúrókat az akkumulátoros ütvecsavarozóktól, hiszen a csavarozók lényegesen alacsonyabb fordulatszámot képesek elérni.

Hasznos funkciók

Dolgozzon precízen és gyorsan: a fokozatmentesen állítható mélységütközőt használva biztos lehet abban, hogy a furat mélysége mindig megfelelő lesz. Valamennyi Einhell ütvefúrót erős, fémből készült mélységütközővel és pótfogantyúval szerelték fel. A gép elülső részén lévő pótfogantyú biztos tartást garantál, így a felhasználó a furat készítse közben is kisebb mértékű rezgést tapasztal. Készülékeinket ütvefúrásra és fúrásra egyaránt használhatja. A jobbra és balra állítható forgásirány nélkülözhetetlen segítség a csavarozási munkák során. A gépeket 43 mm-es befogónyakkal ellátott fúróállványra is rögzítheti, és így álló fúróként is használhatja őket.

Fúrószárak cseréje, tartozékok

Az Einhell ütvefúróit nagy méretű fúrótokmánnyal szerelték fel, amelybe még a nagyobb, akár 13 mm átmérőjű fúrószárakat is könnyedén befogathatja. A gyorsbefogó tokmány lehetővé teszi, hogy a fúrószárakat gyorsan és egyszerűen kicserélhesse. A fúrószárakat különbözőképpen fogathatja be az egyes modellekbe: választhatja a fogaskoszorús tokmánnyal felszerelt változatot, vagy az egyszerű rögzítőfunkcióval felszerelt tokmányos modelleket. A biztonságos és tiszta tárolás, valamint az egyszerű szállítás érdekében számos ütvefúrónkat praktikus tárolótáskában vásárolhatja meg.