Talán mindannyian egyetérthetünk abban, hogy az akkumulátoros csavarozók az alapszerszámok közé tartoznak. Mindegy, hogy bútorokat szerel össze, vagy kisebb javításokat kell elvégeznie: ha nem akar folyton kézzel bajlódni a csavarok behajtásával és meghúzásával, akkor feltétlenül szerezzen be egy akkumulátoros csavarozót. Az akkumulátoros fúró-csavarozó egyesíti az akkumulátoros csavarozó és a fúró előnyeit. A sokoldalú Power X-Change rendszernek köszönhetően az Einhell akkumulátoros fúró-csavarozóinak energiaellátása teljesen intuitív. A termékcsalád valamennyi akkumulátora és készüléke kompatibilis egymással, így ideális megoldást jelent arra az esetre, ha tovább szeretné bővíteni a szerszámai körét - még ha csak egy akkumulátoros fúró-csavarozóval is. Ez a készülék egyesíti az akkumulátoros csavarozó és a fúrógép legelőnyösebb tulajdonságait. Kívánság szerint, kalapács funkcióval is!

Az Einhell legjobb akkumulátoros csavarozói – az Ön barkácsprojektjeihez tervezve

Akkumulátoros csavarozók

Az Einhell akkumulátoros csavarozóit elsősorban csavarok fába és műanyagba történő behajtására tervezték. A kis méretű és könnyű kialakításnak köszönhetően még a nehezen hozzáférhető helyeken is könnyedén behajthatja a csavarokat a készülék segítségével. A forgócsuklónak köszönhetően a szerszámot csavarozópisztolyként és rúdcsavarozóként is használhatja. A munkához szükséges erő pontos beállításáról a hétfokozatú forgatónyomaték-beállítás gondoskodik. Az akkumulátoros csavarozó nyomatéka – modelltől függően – max. 4,5 Nm lehet, a lítium-ion akkumulátor pedig 30%-kal nagyobb kapacitást biztosít. A bitrögzítő gyors és biztonságos bitcserét tesz lehetővé. Az akkumulátoros csavarozót 3,6 V / 1500 mAh akkumulátorral szállítjuk. A praktikus fém díszdobozban bárhová könnyedén magával viheti a szerszámot és a 32 darabos bitdobozt, valamint a modelltől függően tartozékként mellékelt töltőt is.

Akkumulátoros fúró-csavarozók

Az Einhell akkumulátoros fúró-csavarozója egy sokoldalú és erős segítőtárs. Számos modellt kétsebességes hajtóművel láttak el, így ezek csavarozásra és fúrásra egyaránt használhatók. Egyes típusokat szénkefe nélküli motorral szereltek fel. Ez a technológiai megoldás extra hosszú üzemidőt és max. 60 Nm nyomatékot biztosít. A 13 milliméteres fém fúrótokmány és a beépített gyorsleállítás funkció révén pillanatok alatt kicserélheti a szerszámokat. A forgatónyomaték munkadarabhoz történő beállítása most még könnyebb a 24 különböző fokozatnak köszönhetően. A biztonságos szállítás érdekében helyezze a készüléket a praktikus kofferbe a két szériatartozékként mellékelt, hosszú élettartamú 2,0 Ah lítium-ion akkumulátorral és a gyorstöltővel együtt. Az Einhell akkumulátoros fúró-csavarozójával bármilyen küldetést könnyedén teljesíthet!

Akkumulátoros ütvecsavarozók

Az akkumulátoros ütvecsavarozó egy erős, ütvecsavarozó funkcióval ellátott akkumulátoros csavarkulcs, amellyel könnyen meglazítja a berozsdásodott anyákat és csavarokat. Attól függően, hogy melyik modellt választja, a készülékkel akár 215 Nm nyomatékot is elérhet. A készülék hatszögletű vagy külső négyszögletű foglalattal felszerelt kivitelben érhető el. A külső négyszögletű foglalatnak köszönhetően még az autógumik cseréje is gyerekjáték lesz. A nyomatékot könnyedén a megmunkálandó anyag tulajdonságaihoz igazíthatja, így nem fogja túlterhelni az ütvecsavarozót. Számos készüléket szénkefe nélküli motorral látták el, amelyek így nagyobb teljesítményt és hosszabb üzemidőt biztosítanak, mint szénkefével felszerelt társaik. A töltő és az akkumulátor megtalálható néhány modell gyári csomagolásában. Ha az Ön készülékeihez nem mellékeltek akkut és töltőt, akkor ezeket kedvező áron utólag is megvásárolhatja.

Akkumulátoros ütvefúró-csavarozók

Az Einhell akkumulátoros ütvefúró-csavarozói rendkívül sokoldalú készülékek. A számos modellbe beépített kétsebességes hajtóműnek köszönhetően az akkumulátoros ütvefúró-csavarozóval szinte bármilyen anyagba max. 60 Nm nyomatékkal csavarozhat és fúrhat. Max. 10 mm átmérőjű szerszámot használva az akkumulátoros ütvefúró-csavarozóval még a legbonyolultabb csavarozási, fúrási és ütvefúrási munkákat is könnyedén elvégezheti. A 23 fokozatú, praktikus fordulatszám-szabályozó elektronika segítségével mindig a megmunkálandó anyag tulajdonságaihoz igazíthatja a fordulatszámot. Ha az Ön készülékeihez nem mellékeltek töltőt és akkumulátort, akkor kedvező áron utólag is megvásárolhatja ezeket. Az univerzális készülék nélkülözhetetlen segítőtársa lesz a felújítási és átalakítási munkák során.

Akkumulátoros gipszkarton-csavarozók

Az Einhell akkumulátoros gipszkarton-csavarozóját használva nagy, max. 4000min^-1 sebességgel hajthatja be a csavarokat a gipszkartonlapokba, a fúrásmélységet pedig hajszálpontosan beállíthatja a mélységütköző segítségével. A mágneses bitbefogónak köszönhetően a csavarozóbitek cseréje rendkívül egyszerű. Mivel a rövid kialakítás és ergonomikus fogantyú könnyű kezelhetőséget és praktikus használatot tesznek lehetővé, ezért a gipszkarton-csavarozó az ezermesterek egyik kedvenc szerszámgépe. A készüléket praktikus szállító- és tárolódobozban vásárolhatja meg. A terméket akkumulátor és töltőkészülék nélkül szállítjuk; ezeket külön vásárolhatja meg.

Mire kell ügyelnie az akkumulátoros csavarozó kiválasztásakor?

A piacon különböző árkategóriájú akkus készülék érhetők el, ezért jelentős különbségeket tapasztalhat a funkciók és a minőség tekintetében. Mire kell ügyelnie a vásárlás során? Az alábbiakban megmutatjuk Önnek.

Akkumulátor és minőség

Az akkumulátoros csavarozó vásárlásakor az akku minősége az egyik sarkalatos pont. Minél nagyobb az akkumulátor kapacitása, annál tovább dolgozhat az egyes projekteken. Az Einhell 2,0 Ah-s akkumulátorait használva tehát nem tévedhet, hiszen a csereakkumulátornak köszönhetően szinte zavartalanul dolgozhat tovább akkor is, ha az egyik akku lemerül – és mindezt rendkívül kedvező áron, természetesen. Mivel az elektromos szerszámgépek nagy terhelésnek vannak kitéve, ezért az erős anyagból készült csúcsminőségű konstrukció és a nagy teljesítményű, kiváló hatásfokú motor elengedhetetlenek ahhoz, hogy egy sokoldalú és tartós készüléket szállíthassunk Önnek.

Teljesítmény, csavarozóbitek és extra funkciók

Az akkumulátor teljesítménye rendkívül fontos szempont: minél nagyobb a teljesítmény, annál mélyebb furatokat tud készíteni, és annál keményebb munkadarabokat tud megmunkálni. Az is óriási segítség, ha a forgatónyomatékot különböző fokozatokba tudja állítani. A mágneses bitbefogó és a mellékelt bitek gyors és egyszerű szerszámcserét tesznek lehetővé. Az olyan extra kiegészítők, mint a beépített lámpa, nagyban megkönnyítik a munkát abban az esetben, ha nem megfelelő a munkaterület világítása, a kalapácsfúrás funkció segítségével pedig pillanatok alatt eltávolíthatja a megszorult csavarokat és anyákat.

 

Funkciók

Vásárláskor azt is mérlegelnie kell, hogy mire szeretné használni az elektromos készüléket. Ha sokrétű projekteken dolgozik, akkor válassza az akkumulátoros fúró-csavarozót, melynek több modelljét kétfokozatú hajtóművel szereltünk fel. Az akkumulátoros fúró-csavarozók hatékony és rugalmas munkavégzést tesznek lehetővé. A lassú, erőteljes fokozatot használva behajthatja a csavart a munkadarabba, a gyors fokozat segítségével pedig pillanatok alatt mély furatokat készíthet. Feltétlenül ellenőrizze azt is, hogy állítható-e az elektromos eszköz forgatónyomatéka, ezt a funkciót használva ugyanis elkerülheti, hogy túlhúzza a csavarokat.