Akkus szakértelem.

Ami lenyűgöz. Újra és újra.
További találatok

Akkumulátorunk az első helyen végzett

az egyik független németországi minőségvizsgáló intézet összehasonlító tesztjében

A győztes pedig... Az Einhell! Az egyik németországi független minőségvizsgáló intézet nyolc különböző akkumulátorplatformot hasonlított össze, amelyek közül – megelőzve valamennyi versenytársát – az Einhell Power X-Change rendszer 2,0 Ah akkumulátora végzett az élen. Akkumulátorunkat a tartósság, kezelhetőség és a biztonság teszik egyedülálló megoldássá. Miután az Einhell Power X-Change készülékei a németországi intézet korábbi értékelései során is kiválóan teljesítettek és az élmezőnyben végeztek, így most még nagyobb örömmel tölt el minket, hogy a Power X-Change termékcsalád egyik akkumulátora – amelynek fejlesztésére különösen nagy hangsúlyt fektettünk – tesztgyőztesként került ki a legutóbbi versenyből.

Büszkék vagyunk arra, hogy számos neves versenytársat megelőzve bizonyíthattuk rátermettségünket és szakértelmünket. Első helyen végeztünk az akkumulátorok versenyében.
Andreas Kroiss
CEO Einhell Germany AG

Az alábbi kategóriákat tesztelték

Tartósság

Tesztelt alkatrészek a hosszantartó tartósság érdekében

A nagy teljesítményű cellák az intelligens akkumulátorkezeléssel kombinálva gondoskodnak Power X-Change akkumulátoraink hatékonyságáról, megbízhatóságáról és tartósságáról. Az alkatrészeket folyamatosan szigorú minőségi vizsgálatoknak vetjük alá. A BMW i Motorsport Formula E partnereként akkumulátorainknak meg kell felelniük a versenygarázs magas követelményeinek. A teszt során minden akkumulátornak 400 töltési ciklust kellett túlélnie ahhoz, hogy igazolja tartósságát. Az akkumulátorunk meggyőző volt, 2.1 minősítést kapott.

Kezelhetőség

Kényelmes kezelés, könnyű töltés

Akkumulátorcsomagjaink ütés- és porálló műanyag borítása nem csak a belső komponenseket védi, hanem a praktikus, süllyesztett fogantyúval és a jól látható töltöttségi szintjelzővel az akkumulátor felhasználóbarátságát is növeli. A töltési időt is jóra értékelték, a kezelési területen 2.0 minősítést ért el.

 

Biztonság

Biztonság felsőfokon

A gyártás során végzett szigorú ellenőrzések és irányelvek mellett az aktív akkumulátor-kezelő rendszer biztosítja a maximális biztonságot és teljesítményt - az akkumulátor intenzív élettartama érdekében. Aktív akkumulátor-kezelő rendszerünk minden egyes Power X-Change akkumulátoron belül minden biztonsági szempontból fontos tényezőt felügyel, és szabályozza az egyes cellák optimális használatát. A fejlesztés kifizetődőnek bizonyult, hiszen az egyik németországi független minőségvizsgáló intézet a legmagasabb értékelést, 1.0-t adta a biztonságra.

A töltő energiafogyasztása

Cellakímélő töltés egyszerűen

Természetesen minél nagyobb a töltőáram, annál nagyobb a fogyasztás. A nagyobb töltőáram a töltési időt is lerövidíti, de mivel az akkumulátorok gyorsabban öregszenek, ilyen töltők használata csak kivételes esetekben javasolt. A tesztelt 3 Ah szabványos töltőink viszont ideálisak a szokásos alkalmazásokhoz. Erre egy németországi független minőségvizsgáló intézet 1.6 minősítést adott. Ha gyorsabban kell mennie, 6 Ah Boost Chargerünk gyorstöltési funkciója szükség esetén egy gombnyomással bekapcsolható. Ez kíméli az akkumulátort és növeli az élettartamot.

Műszaki jellemzők

Kompatibilitás - még az Einhell rendszerén kívül is

A teszt kategóriákon kívül az akkumulátorplatformok egyéb tulajdonságait is összehasonlították a tesztben, pl. az akkumulátorok különböző alkalmazásai és kompatibilitása. A Power X-Change akkumulátoraink mindenütt meggyőzőnek bizonyultak. A platform akkumulátoraink több, mint 200 Power X-Change eszközzel alkalmazhatóak. A Power X-Change az első olyan rendszer, amely a barkácsolók és a hobbikertészek számára is rendkívül széles termékválasztékot kínál. Az Einhell Twin-Pack technológiájának köszönhetően a 36 V-os készülékek is a platform részét képezik. Ebben az esetben két akkumulátor kombinácójával érhető el a legjobb teljesítmény. Akkumulátorainkkal az Einhell szerszámok mellett külső gyártók készülékei is üzemeltethetők, pl. az Elmoto E-kick roller a GOVECS-től.

Tesztgyőztesek és elért eredmények

Készülékeink

A Power X-Change termékek már kétszer értek el kiváló minősítést a németországi független minőségbiztosító intézet összehasonlító értékelésében. Az Einhell szerszámgépeit és kerti készülékeit más tesztmagazinok is rendszeresen vizsgálják. Szeretné megtudni, hogy milyen paraméterek alapján nyerte meg az GE-LC 36/35 Li akkumulátoros láncfűrész a "Selbst ist der Mann" szaklap tesztjét? Vagy miért kapott a Varrito akkumulátoros multifunkciós készülék „kiváló” minősítést? Kattintson ide és olvassa el!