További találatok

Az Einhell a BMW i Motorsport Hivatalos Kiemelt Partnere

Az akkumulátorok jövője – a jövő akkumulátorai

Büszkék vagyunk rá, hogy az Einhell a 2018/19-es szezontól kezdve kiemelt partnere a BMW i Andretti Motorsport csapatának az ABB FIA Formula-E bajnokságban. Célunk, hogy a partnerség révén még tovább fejlődjünk, maximálisan kiszolgáljuk felhasználóink igényeit, és ne csak a versenypályán, hanem az akkumulátoros barkácsgépek piacán is bebiztosítsuk a pole-pozíciót. A BMW i Andretti Motorsport szakemberei a partnerség kezdetétől fogva az Einhell maximális rugalmasságot biztosító akkus Power X-Change készülékeit használják a versenyistálló garázsában. Mi a közös a Formula-E autóverseny-sorozat jövőjében és az Einhell akkumulátoros készülékeiben? Mindkettő esetében ugyanaz a három tényező játssza a kulcsszerepet: teljesítmény, állóképesség, hosszú élettartam.

Nap mint nap dolgozunk az Einhell szerszámgépeivel, amelyek így valószínűleg tízszer nagyobb igénybevételnek vannak kitéve, mintha csupán otthoni munkákhoz használnánk őket. Ezek után nem kérdés, hogy maximálisan megbízunk az Einhell készülékeiben! A legjobb az egészben pedig az, hogy ugyanazt az akkumulátort bármelyik készülékhez használhatjuk.
Roger Griffiths
A BMW i Andretti Motorsport csapatfőnöke

A BMW i Andretti Motorsport csapatfőnöke

Roger Griffiths – Einhell szerszámgépek Formula-E versenysorozatban

A legkorszerűbb kerti- és szerszámgépek vezető gyártójaként a Formula-E bajnokságban is letettük névjegyünket a BMW i Motorsport hivatalos kiemelt partnereként: az itt gyűjtött tapasztalatainkat és a technológiát felhasználjuk a jövő szerszámgépeinek fejlesztéséhez. A közös munka megkezdése óta mi látjuk el Power X-Change szerszámgépekkel a BMW i Andretti Motorsport szerelőit, maximális rugalmasságot és kábelek nélküli szabadságot biztosítva ezzel a versenyistálló garázsában. Az alábbi videóban Roger Griffiths csapatfőnök mondja el, hogy ő és csapata miért elégedett annyira az Einhell készülékek teljesítményével, tartósságával és minőségével. További információk az Einhell és BMW partneri együttműködéséről.

Szerszámgépek bevetésen:

jelentés a versenygarázsból és a boxutcából

Az új BMW iFE.21

Startra készen a 2020/21-es szezonra

Partnerünk, a BMW i Motorsport az ABB FIA Formula-E bajnokság 2020/21-es szezonjának kezdetén bemutatta az új BMW iFE.21-et. A BMW minden tudása és tapasztalata az autó szívében, a továbbfejlesztett erőátviteli rendszerben összpontosul. A BMW Racing eDrive02 konstrukciót a csapat a debütáló szezon futamai során gyűjtött információk alapján áttervezte és a Formula-E futamok speciális igényeihez igazította. A BMW i Motorsport partnereként már nagyon várjuk a következő szezont, különösen az első, Diríában megrendezésre kerülő nagydíjat.

2.8
Gyorsulás 0-ról 100-ra (másodperc)
250/335.26
kW/LE
98.5%
Maximális hatékonyság
Csapatunk szponzorai és partnerei sokkal többet jelentenek számunkra egy versenyautók oldalára ragasztott vagy pólókra hímzett logónál. Ez az együttműködés olyan emberekről szól, akiknek a gondolkodásmódja és munkamorálja megegyezik a csapatunkéval. Az Einhell kimagaslóan teljesít ebben a tekintetben, és a velük való együttműködés jelentős hatást gyakorolt a mi munkánkra is.
Roger Griffiths
ABMW i Andretti Motorsport csapatfőnöke

Az Einhell és a BMW i Motorsport

Több mint partnerség

Az Einhell készülékei bevetés közben: maximálisan megbízható, kábelek nélküli megoldások a versenygarázsban
Einhell és a BMW i Andretti Motorsport: partnerek, azonos gondolkodásmóddal
A csapat mint család: a személyiség rengeteget számít a kemény versenykörnyezetben

Kulisszatitkok, tények és háttérinformációk

A BMW i Motorsport és a Formula-E világbajnokság

A BMW és a Formula-E világbajnokság

Formula-E: platform a mobilitás jövőjéért

A BMW i Andretti Motorsport a 2018/19-es szezontól kezdve gyári csapatként indul az ABB FIA Formula-E bajnokságban. A BMW iFE.18 és a továbbfejlesztett BMW iFE.21 konstrukciókhoz tervezett új BMW i erőátviteli rendszer segítségével az istálló olyan értékes információkat gyűjt a futamok során, amelyek nélkülözhetetlenek a jövő modelljeinek fejlesztéséhez. Ezeket az információkat nem csak a Formula-E sorozat autóinak fejlesztéséhez, hanem a jövő közútra tervezett elektromos autóihoz - így például az iNEXT-hez is - felhasználják. 

Tovább a BMW i Motorsport weboldalára

A Formula-E világa

Több mint motorsport

Az ABB FIA Formula-E a világ első villanymotor-meghajtású forma versenyautóinak bajnoksága. Az úgynevezett E-Prix versenyeket 2014 óta rendezik meg a világ különböző nagyvárosainak szívében. Az ABB FIA Formula-E világbajnokság célja a közönség szórakoztatásán és maximális kiszolgálásán túlmenően az, hogy megismertesse az emberekkel a fenntartható energiaforrásokban rejlő potenciált, és felhasználja a futamok során gyűjtött tapasztalatokat a jövő elektromos autóinak fejlesztéséhez. Az ABB FIA Formula-E bajnoksága így egyesíti a kiváló teljesítményt a jövő automobil-koncepcióival.

Tovább a Formula-E Bajnokság hivatalos weboldalára

A Formula-E versenysorozat különlegességei

Fanboost

A Formula-E az egyetlen olyan motorsport-versenysorozat a világon, amelyben a szurkolók aktívan befolyásolhatják a futamok végeredményét. A FANBOOST révén a Formula-E szurkolói lehetőséget kapnak arra, hogy kedvenc versenyzőiket előnyhöz, vagyis nagyobb teljesítményhez juttassák a futamok során. A szavazás 6 nappal a verseny előtt kezdődik és 15 perccel a rajt előtt zárul.

Hogyan működik a Fanboost?

Az 5 legtöbb FANBOOST-szavazatot gyűjtő pilóta számára a futam második felében rendelkezésre áll egy 5 másodperces intervallum, amikor extra hátszelet kaphatnak: erre a rövid időszakra a Gen2-versenyautók teljesítménye 200 kW-ról (272 LE) 250 kW-ra (340 LE) növelhető.

További információk a Formula-E FANBOOST koncepciójáról