productimage
detail_image
detail_image
detail_image
example_usage
productimage
detail_image
detail_image
detail_image
example_usage
Akkus fűnyíró olló

GE-CG 18/1 Li-Solo

Cikkszám: 3410382EAN: 4006825654875
  • A Power X-Change család tagja, 1 db 18 V akkumulátorral üzemeltethető
  • Hosszú élettartam a fém hajtóműnek köszönhetően
  • Fűnyíró vágólap a szegélyek ápolásához
  • Szerszám nélküli késcsere
  • Lézerrel vágott, gyémántcsiszolású acélból készült kések
  • Softgrip borítás: kényelmes használat, tökéletes tartás
  • Akkumulátor és töltőkészülék nélkül (ezeket külön vásárolhatja meg)
További információk
productimage
Termék leírása

Az Einhell GE-CG 18/1 Li - Solo akkumulátoros fűnyíró olló a hobbikertészek nélkülözhetetlen segítőtársa az otthoni zöld területek megmunkálásában: a gyep karbantartása sosem volt ilyen egyszerű! Az optimális erőátvitelről az erős fém hajtómű gondoskodik: a lézerrel vágott, gyémántcsiszolású késeknek semmi sem állhat az útjába! A készülék gyári csomagolásában talál egy fűnyírókést, amellyel egyszerűen ápolhatja a szegélyeket is. A biztonsági kapcsoló megakadályozza, hogy a készülék véletlenül beinduljon. A GE-CG 18/1 Li Softgrip felülete kényelmes munkavégzést és biztos tartást garantál. Az erős motornak és a komfortos kialakításnak köszönhetően biztos lehet abban, hogy még a hosszabb, nehezebb munkák elvégzése sem jelent majd gondot. A készülék akkumulátor és töltőkészülék nélküli kivitelben érhető el.

 

Műszaki paraméterek

Fűnyíró kés vágásszélessége100 mm
Kapcsolódó letöltések
Vegye fel a kapcsolatot az Einhell ügyfélszolgálatával! Várjuk termékinformációkkal, alkatrészekkel és javításokkal kapcsolatos kéréseit.Terméktámogatásunk készséggel áll rendelkezésére a termék megvásárlása előtt, a vásárlási folyamat közben, és azt követően is.

Vásárlói vélemények

Az Einhell - a „Megerősített vásárlás” eseteit kivéve - nem biztosítja, hogy a közzétett vélemények olyan fogyasztóktól származnak, akik ténylegesen használták vagy megvásárolták a termékeket.