e team members stand around formula 1 car
five e team members stand around formula 1 car
five e team members stand around formula 1 car

Az E-Team küldetése a Mercedes-AMG PETRONAS F1 Team sikeréért

"A bevetés helyszíne: a Formula-1 garázs "

Az E-Team küldetésre indul az autósport élmezőnyében!  Az E-Team fantasztikus négyese – Frank, Skye, Mike és Őrült B – az Einhell Power X-Change platform innovatív akkumulátortechnológiáját és legmodernebb eszközeit használva támogatja a Mercedes-AMG PETRONAS F1 Team szerelőgárdáját. A feladat egyértelmű: segíteniük kell, hogy mindenki a maximumot nyújthassa a boxutcában. Szakértelmükkel, Power X-Change termékismeretükkel és az innováció iránti szenvedélyükkel folyamatosan segítik a szerelőket, hogy az autók mindig tökéletes állapotban guruljanak ki a versenypályára.

Két partner. Egy küldetés. Maximális teljesítmény.

Az E-Team új küldetésre indul

Találkozzunk a boxutcában!

A Mercedes-AMG PETRONAS F1 Team garázsában már gőzerővel folynak az előkészületek, hiszen a Mercedes fekete Bolide W14 F1 versenyautóját a legapróbb részletekbe menően fel kell készíteni a következő futamra. Hirtelen egy csapat szerszámgép-specialista jelenik meg a garázsban, ami így pillanatok alatt Einhell vörössé változik. Mindent megtesznek, hogy szakértelmükkel sikerre vigyék ezt a küldetést is. A titkuk? Mi más, mint az Einhell akkumulátorrendszere?!

Ismerje meg az új küldetés részleteit!
 

„Az Einhell akkumulátoros szerszámgépeit használva ‒ maximális teljesítmény mellett ‒ mindig a legújabb technológia előnyeit élvezhetjük.”
Toto Wolff
A Mercedes-AMG PETRONAS F1 Team csapatfőnöke és ügyvezető igazgatója
Az E-Team akkumulátorrendszere! Power X-Change

Szerezze be Ön is az E-Team kedvenceit

a tökéletes végeredmény biztosítása érdekében!

Legyen világosság!

TE-CL 18/2500 LiAC akkumulátoros lámpa

Kizárt, hogy Skye valaha is betenné a lábát a versenygarázsba a lámpája nélkül, hiszen a lítium-ion technológiával készült csúcsminőségű akku és a 2500 lumen fényáram mindig tökéletes megvilágítást biztosít.

A masszív és tartós lámpát úgy tervezték, hogy még mostoha körülmények között is megállja a helyét. Az ergonomikus kialakítású és kézreálló készülék használata rendkívül egyszerű. Nincs elegendő fény a munka elvégzéséhez? Nem kell többé emiatt aggódnia!

Szerezzen be egy akkumulátoros lámpát Ön is!

Szeretné lehűteni a kedélyeket? Mi sem egyszerűbb!

GP-LB 36/210 Li akkumulátoros lombfúvó

A GP-LB 36/210 Li akkumulátoros lombfúvó ideális megoldást biztosít azoknak, akik nagy teljesítményű és akkumulátoros megoldásokban gondolkoznak.

A három darabból álló levehető fúvócső, a max. 210 km/h fúvási sebesség és az akár 30 perces folyamatos üzemidő nélkülözhetetlen segítőtárssá teszik a készüléket. Gondolta volna, hogy az akkumulátoros lombfúvó tökéletes az F1-versenyautók felforrósodott fékjeinek hűtésére is? Elképesztő, hogy mennyire sokoldalú!

Szerezze be Ön is a saját akkumulátoros lombfúvóját!

Égni fog a keze alatt a munka

TE-HA 18 Li akkumulátoros hőlégfúvó pisztoly

A 18 V akkumulátorról üzemeltethető és akár 550 °C leadására is képes hőlégfúvó pisztoly számos területen megállja a helyét: használja modellezéshez készült műanyagok finomformázáshoz, ragasztófóliák, lakkok, ragasztómaradékok és festékrétegek eltávolításához, és még sok más feladat elvégzéséhez! Az előre kiválasztott hőmérsékletfokozatot a LED-kijelzőről olvashatja le. A maximális biztonságról a túlmelegedés elleni védelem gondoskodik.
Mike-nak már van egy ilyen készüléke, és ezért soha nem ég a körmére a munka. Ön is kipróbálná?

Vásárolja meg az akkumulátoros hőlégfúvó pisztolyt!

A megfelelő rögzítés és rendszerezés kulcsfontosságú: ne hagyjon otthon egyetlen szerszámgépet sem, ha új küldetésre indul! Az Einhell moduláris E-Case rendszere

Nagy teljesítményű segítőtárs

az otthoni boxutcában

Akkumulátoros ütvecsavarozó gyors kerékcserékhez

IMPAXXO 18/230

Az Einhell IMPAXXO 18/230 akkumulátoros ütvecsavarozó nélkülözhetetlen segítőtárs az otthoni gyors kerékcserék elvégzéséhez. A 230 Nm nyomatéknak és a percenkénti max. 3600 ütésszámnak köszönhetően még a berozsdásodott kerékanyákat is egyetlen szempillantás alatt meglazíthatja vele. A kompakt kialakítású és könnyű IMPAXXO 18/230 kezelése rendkívül egyszerű, használata pedig még huzamosabb munkavégzés esetén is kényelmes. Ne habozzon!

Itt az ideje, hogy az otthoni boxutca is megnyissa a kapuit!

Akkumulátoros tisztítógép gépjárműbelsők kitakarításához

TP-VC 36/30 S Auto akkumulátoros száraz-nedves porszívó

A TP-VC 36/30 S Auto akkumulátoros száraz-nedves porszívónak köszönhetően elfelejtheti a vezetékekkel és dugaljakkal járó bajlódást: segítségével mostantól bárhol és bármikor kitakaríthatja az autóját. Használja száraz vagy nedves szennyeződések felszívására, kiömlött folyadékok vagy vizes helyiségek takarítására és számos más feladat elvégzésére. A fuga- és kárpittisztító fejekkel pillanatok alatt kitisztíthatja még az autója nehezen elérhető helyeit is. Zseniális megoldás, nemde?

Tiszta megoldások, minden helyzetre.

További hasznos információk

Szeretne még többet megtudni a küldetésről és a partneri együttműködésről? Esetleg további szerszámgépekre lenne szüksége az autójához?
Akkor jó helyen jár!