Varázsolja szebbé kertjét az Einhell fű- és bokornyíró ollóival!

Alakítsa ki otthon a saját kis oázisát! Az Einhell fű- és bokornyíró ollói lehetővé teszik, hogy még a nagyon finom munkát igénylő vágásokat is könnyedén és szépen elvégezhesse. Ezek a kerti készülékek nélkülözhetetlen segítőtársai lesznek a kertben, akár nyírására vagy formázásra, akár ritkításra szeretné használni őket. Ezekkel a készülékekkel könnyedén formára nyírhatja a kertben lévő növényeket.

Az Einhell fű- és bokornyíró ollói

Az Einhell különböző típusú kerti készülékeivel szebbé varázsolhatja a növényeket. Az akkumulátoros fűnyíró ollókat és akkumulátoros bokornyíró ollókat lézerrel vágott, gyémántköszörült-acél késekkel tervezték, így ezek mindig pontos és szép vágásképet biztosítanak. A kifejezetten fűhöz és bokrokhoz tervezett vágószerszámok hatékony vágást tesznek lehetővé. A biztonságra természetesen ezen készülékek esetében is külön hangsúlyt fektettünk: valamennyi fű- és bokornyíró ollónkat biztonsági kapcsolóval szereltük fel, amely megakadályozza, hogy a készülék véletlenül beindulhasson. Számos készüléket cserélhető pengékkel terveztek. A gyári csomagolásban található fűnyíró kés, valamint a 10 cm vágásszélességű bokornyíró kés kiváló ár-érték arányt biztosít. Mindegy, hogy a kisebb bokrokat vagy a gyepet szeretné szebbé varázsolni: az Einhell különböző típusú fű- és bokornyíró ollóival ezt könnyedén és pillanatok alatt megteheti! 

Egyenletes és szép zöldfelület az akkumulátoros fűnyíró ollóival

Az éles fűnyíró kés rendkívül hatékony munkavégzést biztosít. A Power X-Change akkumulátorral felszerelt nagy teljesítményű készülékeket a legjobb akkumulátoros fűnyíró ollókként tartják számon a piacon, amelyek nem csak huzamos ideig történő használatot, hanem vezeték nélküli, határtalan szabadságot is biztosítanak. A Softgrip borítású markolat ergonomikus munkavégzést és könnyű kezelést tesz lehetővé, a vezetőgörgők pedig segítenek abban, hogy a fűnyírót könnyedén mozgathassa.

Sokoldalú készülékek: ismerje meg a fű- és bokornyíró ollókat!

Az Einhell egyes fű- és bokornyíró ollói két készüléket egyesítenek magukban: ezeknél a típusoknál egyszerűen és szerszámok nélkül cserélheti ki a vágófejeket, így ezt a 2 az 1-ben szerszámgépet számos feladatra használhatja. A lézerrel vágott, széles és gyémántköszörült- acél kések szép végeredményt garantálnak, akár a gyepet, akár a cserjéket vagy bokrokat szeretné formába hozni. Ha kényelmes és hátat kímélő megoldásban gondolkodik, akkor érdemes a kihúzható nyéllel felszerelt akkumulátoros fű- és bokornyíró ollókat választania. Mindegy, hogy a gyepet, a nehezen hozzáférhető sarkokat vagy a bokrokat szeretné szebbé varázsolni, az Einhell multifunkcionális készülékeivel garantáltan sikerrel jár! 

Mérnökien pontos szegélyek: ismerje meg az Einhell gyepszegélyvágóit!

Pontosan ki szeretné jelölni a határvonalakat? Az Einhell akkumulátoros gyepszegélyvágójával mindig szépen el tudja határolni a gyepszéleket. A túlburjánzó fű akkor nyújt különösen csúnya képet, ha közvetlenül mellette helyezkedik el a terasz, a járda, vagy más egyéb jól elhatárolható terület. A gyepszegélyvágó segítségével függőlegesen, 36,5 mm és 45 mm közötti munkamélységet beállítva vághat bele a fűfelületbe. Az így levágott szegély megakadályozza, hogy a fű más területeket is benőjön. Az állítható pótfogantyú biztonságos munkavégzést tesz lehetővé. A nagy teljesítményű lítium-ion akkumulátorok a Power X-Change termékcsalád más készülékeihez is használhatók, így az akkukat nem csak a gyepszegélyek levágására használhatja.

Ismerje meg termékkínálatunkat és varázsolja szebbé kertjét az Einhell fű- és bokornyíró ollóival! Tekintse át a termékjellemzőket, és válassza ki az Önnek legmegfelelőbb készüléket! Tanácsok a fű- és bokornyíró ollók kiválasztásához

Mire kell ügyelnie az akkumulátoros fűnyíró olló vásárlásakor?

A megfelelő típusú készülék kiválasztása kulcsfontosságú: mivel az akkumulátoros fű- és bokornyíró ollók termékpalettája rendkívül széles, ezért a vásárlás előtt feltétlenül gondolja át, hogy milyen munkákat szeretne elvégezni a készülékkel. Attól függően, hogy milyen munkára szeretné használni a készüléket, bokornyíró ollóink, kerti ollóink vagy gyepszegélyvágóink közül választhat. Elképzelhető, hogy olyan multifunkciós készülékre van szüksége, amely ezeket a szerszámokat egy eszközben egyesíti? Bármelyik készüléket is választja, néhány lényeges funkció nem hiányozhat egyikből sem.

Nagy teljesítményű akkumulátorok

Az akkumulátorok kiválasztásakor vegye figyelembe a kapacitást és a töltési idő hosszát. Ne feledje! A hosszú élettartam is elengedhetetlen szempont! Az Einhell Power X-Change technológiája kiváló minőségű akkumulátorokat biztosít akkus készülékeihez, amelyek a hatékony töltőkészüléknek köszönhetően mindig használatra készek. 

Egyszerű késcsere

Különösen a fűnyíró- és sövényvágó késekkel felszerelt multifunkciós készülékek esetén kell gördülékenyen működnie a kések cseréjének. A cserét ideális esetben szerszámok nélkül végezheti el. Sőt! A régi kések cseréje is meglehetősen egyszerű.

Kényelmes munkavégzés

A kerti munkának a felhőtlen kikapcsolódásról, és nem a fáradtságról és a fájdalomról kell szólnia. A fű- és bokorvágó ollók nyelét úgy alakítottuk ki, hogy még huzamosabb ideig történő munkavégzés estén is kényelmesen dolgozhasson velük. A Softgrip borítású felületek kényelmes és biztos fogást biztosítanak. A kihúzható pótnyél rendkívüli módon megkönnyítheti a vágást, hiszen ezzel kiegyenesedve, a hátát kímélve dolgozhat.