Legyen szó sövényvágóról, fű- és bokornyíró ollóról, metszőollóról, láncfűrészről vagy magassági ágvágó fűrészről, a megfelelő szerszámot választva könnyedén formába hozhatja a kerti növényeket. Míg a kerti fűrészek a vékony és vastag ágakkal birkóznak meg, addig a fű- és bokornyíró ollóval a bokrokat, cserjéket, valamint a gyep széleit varázsolhatja szebbé. Az Einhell kerti ollói és fűrészei nélkülözhetetlen segítőtársai lesznek: válasszon az éles pengékkel vagy késekkel és erőteljes motorral felszerelt akkumulátoros, elektromos vagy benzines készülékeink közül.

A kerti ollók és kerti fűrészek típusainak áttekintése

Akkumulátoros fű- és bokornyíró ollók

Az Einhell valamennyi fű- és bokornyíró ollója akkumulátoros kivitelben érhető el, így ezekkel egészen biztosan megtapasztalhatja a vezeték nélküli, határtalan szabadságot! Az Einhell fűnyíró ollóival, bokornyíró ollóival és fűszegélynyíróival könnyedén szebbé varázsolhatja a kertet, akár a beépített 3,6 V akkumulátorral, akár a nagy teljesítményű és cserélhető 18 V Power X-Change akkumulátorral felszerelt készülékeket választja. A lézerrel vágott és gyémántköszörült vágókések tökéletes végeredményt biztosítanak, a kihúzható nyél pedig kíméli a hátát a fű- és bokornyíró ollókat kombináló, 2 az 1-ben készülék használata közben. Az akkumulátoros fűszegélynyíró segítségével könnyedén eltávolíthatja a teraszra vagy a járdákra ránőtt füvet, és újra széppé varázsolhatja a szegélyeket.

Sövényvágók

Szebbé szeretné varázsolni a sövényt? Nálunk egészen biztosan megtalálja a legmegfelelőbb készüléket! Válasszon a maximális teljesítményt és rugalmasságot biztosító Power X-Change akkumulátoros gépeink, elektromos, vagy kimagasló teljesítményű, elnyűhetetlen benzines készülékeink közül! Az Einhell kínálatában megtalálja az akkumulátoros, elektromos és benzines sövényvágókat, illetve a kihúzható nyelű elektromos és akkumulátoros sövényvágókat. A 40 – 67 cm vágáshosszúságú modellek gyémántköszörült és lézerrel vágott késeivel minden sövényt, bokrot vagy cserjét a kívánt formájúra vághat. A kihúzható nyéllel felszerelt készülékek segítségével könnyedén és pillanatok alatt lenyírhatja még a magasabb sövényeket is.

Láncfűrészek

Az Einhell akkumulátoros, elektromos és benzines láncfűrészei, illetve magassági ágvágó és akkumulátoros ágvágó fűrészei között mindig megtalálja a legmegfelelőbb készüléket. A Power X-Change technológiának köszönhetően most Ön is megtapasztalhatja a vezeték nélküli, határtalan szabadságot: az akkumulátoros láncfűrészekkel bárhol és bármikor dolgozhat. Elektromos láncfűrészeinket erős, 1800 watt teljesítményű motorral szerelték fel, melynek köszönhetően egészen addig dolgozhat megállás nélkül a készülékkel, amíg van áram a konnektorban. Ha vastag ágakat vagy fatörzseket kell levágnia vagy elfűrészelnie, akkor a benzines készülékek nagy és egyenletes teljesítménye bizony nélkülözhetetlen segítség lesz. Az akkumulátoros magassági ágvágók olyan kis méretű láncfűrészek, amelyeket egy kihúzható nyél végére erősítettek. Az ilyen típusú készülékek Power-X-Change akkumulátoros, elektromos vagy benzines kivitelben érhetők el. A praktikus ágvágó fűrészek és ollók a Power X-Change akkumulátorcsalád vezeték nélküli, határtalan szabadságot biztosító készülékei.

Multifunkciós szerszámok és magassági ágvágó fűrészek

Az Einhell multifunkciós szerszámai valódi sokoldalú segítőtársak. A rendkívül tartós benzinmotorral vagy Power X-Change akkumulátorral tervezett készülékeket számos tartozékokkal szerelték fel, amelyek így több funkciót egyesítenek egyetlen készülékben. Gondoljon csak a sövénynyírófejre, a kis láncfűrészre vagy a magassági ágvágó fűrészre, fűszegélynyírók esetében pedig a damilfejre vagy a háromágú késre. A magassági ágvágó fűrész elektromos változatban, illetve – a Power X-Change termékcsalád részeként – akkumulátoros változatban is elérhető. A kihúzható vagy toldható nyélnek köszönhetően még a magasabban lévő ágakat is elérheti anélkül, hogy létrára kellene kapaszkodnia. A kis fűrész lánca könnyen, szerszám nélkül feszíthető és kicserélhető.

Kerti ollóinkat és fűrészeinket számos olyan hasznos funkcióval szerelték fel, amelyek még egyszerűbbé teszik a kertben végzett munkát. Az alábbiakban megtekintheti, hogy melyek ezek a funkciók, és mely termékek felelnek meg legjobban az Ön igényeinek. Kisokos az Einhell kerti ollóihoz és fűrészeihez

Az Einhell kerti ollók és fűrészek használatának előnyei

Annak érdekében, a kerti munkákhoz legmegfelelőbb kerti ollót vagy fűrészt válassza, az alábbiakban felsoroljuk az egyes termékek használatának előnyeit, és bemutatjuk, miért érdemes az Einhell termékeit választania.

Meghajtástípusok

Kerti ollóink akkumulátoros, elektromos és benzines kivitelben érhetők el. Akkumulátoros készülékeink nagy teljesítményük, üzemidejük és rugalmasságuk miatt bizonyulnak nélkülözhetetlen segítőtársnak. Az akkumulátoros kerti készülékek Power X-Change lítium-ion akkumulátorokkal, ill. beépített 3,6 V vagy 12 V akkumulátorokkal működnek, míg az elektromos szerszámok a konnektorba csatlakoztatva üzemeltethetők. A nagy teljesítményű benzines készüléket kétütemű motorral tervezték, amelyek rendkívül erőteljes és hatékony munkavégzést tesznek lehetővé. Kerti szerszámaink biztonságosak, könnyen kezelhetők és mindig tűpontos végeredményt biztosítanak.

Precíz vágás

Az Einhell valamennyi kerti ollóját és fűrészét kiváló minőségű késekkel és pengékkel szerelték fel. Legyen szó kisebb sövényekről, nagy, vastag fákról vagy vékony ágakról, gyepszegélyről vagy bármilyen magas fűről, a lézerrel vágott és gyémántköszörült-acélkésekkel bármilyen zöld növényzetet szebbé tud varázsolni! Az Einhell egyes láncfűrészeit és multifunkciós szerszámait kiváló minőségű OREGON vágókarddal és fűrészlánccal szállítjuk. Egy valamiben biztos lehet: ez a kombináció mindig hibátlan végeredményt biztosít!

Kényelmes használat

Kerti készülékeink tervezésénél az ergonómia elsődleges szerepet kapott, így használat közben nem kell aggódnia amiatt, hogy megerőlteti a hátát. A fogantyúkat Softgrip borítású markolattal látták el, ami mindig biztos tartást garantál. A fokozatmentesen állítható pótfogantyú rendkívül könnyű kezelést tesz lehetővé. A magassági ágvágó fűrészek vagy multifunkciós szerszámok kihúzható nyelének köszönhetően még a magasabb ágakat is könnyedén lefűrészelheti. A gyepszegélynyírót és az akkumulátoros bokornyíró ollót is kihúzható nyéllel tervezték, így a gyepet vagy a kisebb bokrokat álló helyzetben is megnyírhatja, anélkül, hogy megerőltetné az ízületeit.