Einhell. Vezeték nélküli szakértelem.

Egy akkumulátor már több mint 300 készülékhez a műhelyben és a kertben egyaránt.

Isten veled kábelsaláta! A legmodernebb technológia és ambiciózus elképzelések segítségével sikerült kifejlesztenünk egy olyan akkumulátorrendszert, amely lehetővé teszi, hogy minden helyzetben élvezhesd a vezeték nélküli szabadságot. Legyen szó szerszámokról, kerti felszerelésekről vagy e-kickscooterről: Az akkumulátor és a készülékek rugalmas cseréjének köszönhetően a Power X-Change család minden tagját egyetlen, vezeték nélküli akkumulátortípussal lehet energiával ellátni.

Vezeték nélküli szabadság.

Szerszámokhoz és a kertben.

Amikor már nem kell aggódod a túl rövid hosszabbítók vagy az elegendő konnektorok miatt. Amikor az eszköz jön a projekthez, nem pedig fordítva. Csak bepattintod az akkumulátort, és máris készen áll a használatra, legyen szó fűnyíróról, kerti szivattyúról, fúrókalapácsról vagy nedves-száraz porszívóról. Ez a vezeték nélküli szabadság érzése. Ez a Power X-Change. Ez a mi missziónk!

Legmodernebb technológia.

Bevált minőség.

A Power X-Change akkumulátorok alkotják a platform szívét. Ezért csak a legjobb alkatrészeket használjuk az akkumulátorokban, például a legújabb generációs, nagy teljesítményű Li-ion cellákat és az intelligens processzorvezérelt akkumulátor-elektronikánkat, az Active Battery Management System - Aktív akkumulátor-kezelő rendszert. Ez teszi a PXC akkumulátorunkat az egyik legbiztonságosabbá az iparágban, emellett biztosítja a hatékonyságot, a megbízhatóságot és a hosszú élettartamot. Minden más alkatrésznél is figyelünk a tartósságra, például a kefe nélküli motorok esetében. 

Kitartó.

Ha a helyzet úgy kívánja.

Nem számít, hogy a projektek milyen naggyá válnak: A különböző kapacitásokkal (Ah) az akkumulátor üzemideje bármilyen projekthez hozzáigazítható. Csak egy polcot szeretnél felakasztani, vagy egy egész faházat szeretnél építeni. Hogy a kerted akkora, mint egy törölköző, vagy akkora, mint egy futballpálya. Két akkumulátort felváltva használva szinte folyamatosan dolgozhatsz. Tehát nem számít, mekkora kihívásról van szó, a Power X-Change segítségével készen állsz rá.

Nagy teljesítményű eszközök. Erős akkumulátorok.

Az igazi "Megvalósítók" akkumulátor-rendszereként a Power X-Change akkumulátoraink különösen nagy teljesítményűek. Az akár 1350 wattos teljesítményű akkumulátoros szerszámok és kerti szerszámok semmivel sem maradnak el vezetékes társaiktól. Ahelyett, hogy 36 voltos akkumulátorra váltana a nagyobb teljesítményigényű berendezésekhez, a PXC egyszerűen egyesíti két akkumulátor teljesítményét a Twin Pack technológiának köszönhetően. Ezzel egész 2700 wattot tudunk elérni! Ezenkívül ez áttekinthetőséget biztosít a szerszámos szekrényben, pénzt takarítasz meg, és mindenekelőtt a 18 voltos akkumulátorok egyenként is használhatóak.

18 V + 18 V = 36 V! A Twin-Pack© technológia

A különböző feszültségekkel és kapacitásokkal az akkumulátor teljesítményét a Te alkalmazásaidhoz és eszközeidhez tudod igazítani. A Twin Pack technológiát olyan különösen nagy teljesítményű készülékekhez fejlesztettük ki, mint a válogatott fűnyírók, láncfűrészek vagy nedves-száraz porszívók. Lehetővé teszi, hogy egyszerre két Power X-Change akkumulátort használj - a valódi 36 V-os akkumulátorteljesítményért!

Még hosszabb ideig dolgozhatsz: Annak érdekében, hogy a 36 V-os készülékek üzemidejét a teljesítmény mellett bosszantó újratöltés nélkül meghosszabbítsuk, a Double Twin-Pack technológiával további két akkumulátort adtunk hozzá. Így négy akkumulátor kerül bevetésre. Ha az első két akkumulátor energiája lemerül, a rendszer automatikusan átvált a két további akkumulátorra. A GE-CM 36/47 HW Li akkumulátoros fűnyíró például egy akkutöltéssel 500 m² + 500 m² = 1000 m² gyepterületet képes lenyírni.

Power X-Change Plus az extra akkumulátorteljesítményért

Az akkumulátorok nem csak az üzemidő és a súly tekintetében különböznek egymástól. Az általuk biztosított teljesítmény szintén döntő jelentőségű. Ha például sarokcsiszolóval szeretnél vágni, a futási idő (lásd Ah specifikáció) általában nem döntő. De az elégséges teljesítmény igen. Összehasonlítható az autóval. Több teljesítményre, azaz több lóerőre/kW-ra van szükség emelkedőn vagy előzéskor. A Power X-Change Plus technológiával több teljesítmény áll rendelkezésre ugyanannyi cellával. A kifinomult, hűvös és teljesítményorientált akkumulátor-kialakításnak és a különösen hatékony cellák célzott kiválasztásának köszönhetően a Power X-Change Plus nemcsak több teljesítményt, hanem több üzemidőt és élettartamot is jelent.

A 2 az 1-ben akkumulátor! A Multi-Ah technológia

Az Einhell legújabb akkumulátor-innovációja két lehetőséget kínál a felhasználónak: Vagy 300%-kal hosszabb élettartam vagy 50%-kal hosszabb üzemidő Az új Power X-Change akkumulátor a Multi-Ah technológiának köszönhetően 4,0 Ah-s vagy 6,0 Ah-s akkumulátorként is használható. A 4Ah-s akkumulátorról a 6Ah-s akkumulátorra való váltás nagyon egyszerűen, egy gombnyomással elvégezhető. 4Ah-s akkumulátorként használva a cellák különösen védettek. Így akár 3x hosszabb teljes élettartammal rendelkezik, mint a hagyományos Li-ion akkumulátorok. A 6Ah-s akkumulátor normál élettartammal rendelkezik, de különösen alkalmas a maximális üzemidő elérésére kapacitásigényes alkalmazásokban, pl. vezeték nélküli fűnyírókban vagy vezeték nélküli nedves-száraz porszívókban, mivel 50%-kal több üzemidőt biztosít (mint a 4Ah-s akkumulátor).

Műszaki adatok: Tudd meg, mitől olyan különleges a Power X-Change akkumulátorcsomag.

Te már a Power X-Change-vel dolgozol?

1
Akkumulátor-típus
300+
Készülékek
0
Kábelsaláta

Platform-akkumulátor: Egyszerűen okos pénzmegtakarítás

Amint rendelkezésre áll egy akkumulátor (vagy két akkumulátor a 36 V-os egységekhez) és egy töltő, az összes többi egység egyszerűen megvásárolható „szólóban”, azaz akkumulátor és töltő nélkül. Ez lehetővé teszi, hogy pénzt takaríts meg anélkül, hogy kompromisszumot kötnél a funkciók vagy a minőség terén.

A környezet védelme kompromisszumok nélkül

A Power X-Change lehetővé teszi, hogy minden szerszámhoz és kerti berendezéshez egyetlen akkumulátortípust használj, ahelyett, hogy minden egyes szerszámhoz külön akkumulátort és töltőt használnál. Az akkumulátor-platform használatával kevesebb akkumulátorra és töltőre van szükség, így nemcsak kevesebb akkumulátor-káosz van otthon, hanem erőforrásokat és ezáltal a környezetet is kíméled.

Még több akkumulátorteljesítményt szeretnél?

Maradj naprakész hírlevelünkkel, vagy fedezd fel a kert és a műhely akkumulátoros szerszámait most.